Sprzedam datapack[1] 8.60 [data][baza][www][source]

Odp: Sprzedam datapack[1] 8.60 [data][baza][www][source]

Nie dyskutujcie w tym temacie.

Poprawi?em link do zdj??, zapraszam do kupna mo?liwo?? allegro!

Nie rozumiem tego, dlaczego Ty tu ci?gle pr?bujesz namiesza?, zmieni? kogo? opini? i nie wiadomo co jeszcze. My?l? ?e powiniene? si? pochwali? swoim wynikiem tej wielkiej i doskona?ej Kerani v2 na kt?rej obecnie jest 36 online a mia?o wbi? "niby" 400+. Bez spoofa nigdy tej liczby nie osi?gniesz ;/
Co do Hinterii, to zobaczymy :D
A co do twojej osoby,Ty Keno to chyba mia?e? trudne dzieci?stwo i ci??kie zabawki.

Pozdro

Chyba zn?w si? poplakales ze ja mia?em 250+ a Ty nic :( hehe, a i spoof ta? Pisz do xinna aby mnie sprawdzi?, bo jeszcze nie dosta?em bana - albo napisz za tydzie? na m?j war server kt?ry zamierzam odpali? :) tam tez b?dzie 200+ :)

//ahh zapomnialbym, chyba jednak Ty musiales mie? trudne dzieci?stwo skoro w wi?kszo?ci tematach gdzie kto? Cie cisnie w?a?nie tym si? bronisz - z ?ycia wzi?te? :)

Nie mam zamiaru juz z Toba pisa?, szkoda czasu na jakiego? evo hosterka gdzie gra 10 os?b.

---------- Tre?? dodana o 21:49 ----------

Trzeba po?wi?ci? troch? czasu? Ja s?ysza?em ?e keranie sam kupi?e? :D zobaczmy jak tam popularno?? casta na hexanie o 13:40:
http://hexana.net/community/casts
oh, 22 castuj?cych, 4 spectator?w. Faktycznie przyci?ga.

A co do hinterii zobaczymy panie jasnowidzu.

No tak, kupilem dat?, lecz mia?a sporo bugow bo jest ona pod inn? wersje tfsa wiec sporo mia?em do roboty. Ale w zamian jestem pewien, ze nie jest to g?wno :)

Jedyna osoba, kt?ra po zaksi?gowaniu p?atno?ci nie ma wyjebane i pomaga rozwi?za? wszelkie problemy z zakupionymi plikami. Najmocniej polecam :)

R?wnie? polecam, w wielu rzeczach odp?atnie mi pom?g? i nigdy nie oszuka? ; )

Od?wie?am temat i zapraszam do kupna.
http://www.gg.pl/dysk/kRPtfsoCyJ2FkBPtfsoA9fs/v1_sell

yqpuxhrciyujgykegbxtfqgoawiufmopayforfwcygohppsdvctgqcsijbuayxxwjeihsvmbeuvyczyldfycthyygxeqkveajsyl

Od?wie?am temat i zapraszam do kupna.

Jestem zainteresowany kupnem gotowego projektu prosze o info i kontakt :-)

Zapraszam do kupna datapacku :)

Serwer sprzedany, zamykam temat.

Back
Do góry