Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzieci,normalnie dzieci... : "Keylogger jak si? uruchamia" Nie wiedz? co to SQL. Prawdopodobnie dzieci XML.Zosta?cie tam gdzie wam dobrze czyli XML
@Topic :
Plik czysty i nawet fajny.TFS sprawia ?e jest dobry na d?u?sz? met?.Dzi?ki za zamieszczenie

Jak niezrobicie bazy to wyskoczy wam okienko z napisem ''Wcisnij Dowolny Klawisz'' i sie all wylaczy ;]
Tak Daanniieell ma racje u mnie tak samo. Ja te? radz? NIE ?CI?GA?zaraz przetestuje i dam opine na temat otsa
Mysle ze silnik bedzie dobry bo widze ze jest duzo dobrych opini na jego temat
Tylko zaal ludzi ktorzy nabijaj? posty i pisz? ze "Keylogger"
Jak przetestuje dam edita i pinie czy warto sciagac
Opina
Nie warto ?ci?ga? key logger
do auto startu dodaje si? keylogger i ?eby go usunoc to trzeba wylonczyc w mened?er urz?dzen plik sho cos tam ;//
Ja bior? ze strony neravia.pl jak chcesz sprawdzsry ?e nie na temat ale skond wzion?? ip changera pod to? tibie??

Tak Daanniieell ma racje u mnie tak samo. Ja te? radz? NIE ?CI?GA?
a co tym keylogerem ci zrobi?tylko na rl tibi shakuje i nic wiecej;dhmm... mi sie wydaje ze to jakas podpucha ze to keyloger >.<
Szlak mnie trafi z tak? ortografi?...Uh.. jaki "k?jl?ker" dzieci? Nie wierzycie moderatorowi, kt?ry umie?ci? sw?j skan? ;/ "rzal" jak to m?wicie i "bul"
Tutaj m?j skan i si? uspokujcie z tymi kejlokerami, najpierw sami do chuja pana naszego sprawd?cie czy nie ma "k?jl?kerka"
Skan
I co? Czy? m?j skan nie by? taki sam jak moderatora? Hmm..
Na przysz?o?c si? tak nie srajcie...
To tyle ode mnie...