Wreszcie kto? umie?ci? poradnik, jak zrobi? porz?dn? sygnature, dzi?ki twojemu poradnikowi moje sygny nabior? rytmu, dzi?kuj? Ci za to.
Co do poradnika, jest on bardzo estetyczny, dobrze ?e zamie?ci?e? screeny, wraz z tak pi?knym opisem, nic doda? nic uj??, jestem pod wra?eniem.
Regards, ~v3k.
Outcome bardzo w Twoim stylu. ;-) Podoba mi si?, wszystko dobrze opisane, w outcom'ie brakuje jedynie porz?dnego ?wiat?a i ewentualnie lekkiego wzmocnienia kolor?w, no i brakuje napisu, ale poza tym dobrze jest. Jak ju? pisa?em - w Twoim stylu. Mo?e sobie co? z niego zrobi?, najwy?ej dam edita. ^^
Tutorial dobrze opisany, aczkolwiek troch? kr?tki. Ja bym da? ?atwy, nie ?redni.
Co do a?tkomu, to niezbyt przypad? mi do gustu. Ani t?o, ani wtopienie rendera, ani kolorystyka. Imo ta sygnaturka ci nie wysz?a, widzia?em o wiele lepsze w twoim wykonaniu.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.