-Tibia 8.60 Symetriaots.pl v2 Custom Evo 8.6 Wiele Event?w ! NIEDZIELA 17:00 !

Status
Zamknięty.
Czemu skasowa?e? tego posta co by?o napisane, ?e si? pkt od lvla dostaje, hm.?
Czy?by? by? a? tak pazerny na kase i si? rozmy?li?.?: >

#edit
@down

?adnie tak robi? nowe konta i pisa? pozytywne posty o swoim OTSie.?:X
Mo?e niech gracze os?dz?.. ;/

po 1 punkty sa za level usunolem bo za duzo newsow bylo dodanych jakbys wiedzial w informacjach all pisze :)
po 2 jakie nowe konta? az taki przy***y nie jestem zeby sobie posty nabijac... Tych dwoch vollarin i slimak1938 to sa moi rle.. zrobili konta i dodali co mysla o serwerze nikt im nie kazal po 3 ZAPRASZAM STARTUJEMY JUZ ZA 20 MIN !!!

2screen - mam mape, ktora 100% przypomina ten screen, i sam tam umieszczone sklepy. Moze cos do neta wycieklo ?
Moze mapper zrobi? co? podobnego nic nie jest z neta wiadome pare expowisk questow jest z innych dat to normalne nigdy nie znajdziesz evo 100 % robionego w?asnymi r?kami lecz zauwa?, ?e nasz serwer to 90 % w?asnej roboty tak jak m?wie 3,4 expowiska 2,3 questy s? wklejane na ponad 150 expowisk i 60 quest?w ;) Mape robili?my od Lutego tak, ?e jest robiona od 0 z czystego evolution 8.10...

Notka moderatorska:
Po??czone.
Dawido.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: Symetriaots.pl v2 Custom Evo 8.6 Wiele Event?w ! NIEDZIELA 17:00 !

@up jednak jeste? tak przy******, jest opcja edytuj. <33
Chodzi?o mi bardziej o Kanosa. ; ))

@down

Mi si? ca?kowicie nie podoba ten task system, jak tak "rozdajesz" pkt na prawo i lewo to daj wi?kszy task system i dodaj itemy z sms (wszystkie, a nie same bronie ;*).

Ostatnia edycja:

W?asnie Tirus powiedzia? Vip za duzo kosztuje i zrob inny Task System Np Zabij 1000demonow i dostaniesz 50pkt albo cos innego cos z sms shoopa

Wlasnie mi sie podoba ten task system ale widze ze bedzie to samo co z v1, start serwera ludzie zglaszaja problemy a adminow nie ma....

spoko tylko nie pokazuje ile mr daje manny i reszta pot?w..

Ots wmiare ale my?le ze powinni nieco zmienic balans postaci dlatego ze ed sie slabo trzyma za to mocno bije natomiast rp z moich doswiadczen na tym serwerze ma zbyt maly dmg z exevo mas san i zbyt male hity z assassinek innymi profesjami nie gralem ale slyszalem ze ek koksi. Gdyby palla troche poprawili to bym gral :D W kazdym razie zapraszam ;]

Serwer wypas, 0 bug?w administracja Online ( interesuje si? serwerem ) Pomocni ( supporcy ) mi?a atmosfera, i fajnie naprawd? fajnie! zapraszam!!!!!!

Zapraszamy ! Serwer Zosta? poprawiony zosta?y dodane nowe Tereny do expa!

Serwer zbanowany na otserv za spoof.

Nikt nie chce na tym syfie gra? to zawy?acie liczb? online? Kurwa, przecie? to go?ym okiem wida?, jest zawy?one r?wno o 50.

Obecnie jest online 133, a tak na prawd? 83. Pozdrawiam i ?ycz? kolejnych ban?w na listach.

Jak by?y lagi to i b?d?, nic tu nie pomo?e zmiana hostingu.
Zapraszam na Ethalia.Eu Start 08.06.2012r

Jak by?y lagi to i b?d?, nic tu nie pomo?e zmiana hostingu.
Zapraszam na Ethalia.Eu Start 08.06.2012r

Co ty clzowieku za glupoty gadasz? jak lagow nie ma od drugiej edycji ani razu nie bylo choc jednego laga a serwer stal miesiac + wiec martw sie o te swoje smieszne evo z internetu Ethalie bo tam tez lagi moga zawitac ;/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry