• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

System Anty-Boterski (;

Status
Zamknięty.

Maniucza

Advanced User
Styczeń 18, 2009
Liczba reakcji
57
O to sam skrypt :

Data/Talkactions/antibot.lua
PHP:
Local config = {
Hej HEj cfg}

Data/talkactions.xml

Odp: System Anty-Boterski (;

A jak zrobi? ?eby gracz by? zbanowany na np. 2 dni ??

Maniucza ja mam taki problem, zrobi?em tak jak wszystko wpisa?em i mam taki b??d:
[21/03/2010 21:48:52] [Error - LuaScriptInterface::loadFile] data/talkactions/scripts/antibot.lua:1: unexpected symbol near '{'
[21/03/2010 21:48:52] [Warning - Event::loadScript] Cannot load script (data/talkactions/scripts/antibot.lua)
[21/03/2010 21:48:52] data/talkactions/scripts/antibot.lua:1: unexpected symbol near '{'
Mam TFS 0.3.6 ;/ O co w tym chodzi ?

pujdzie pod 8.50?

[22/03/2010 12:57:14] [Error - LuaScriptInterface::loadFile] data/talkactions/scripts/antibot.lua:1: unexpected symbol near '{'
[22/03/2010 12:57:14] [Warning - Event::loadScript] Cannot load script (data/talkactions/scripts/antibot.lua)
[22/03/2010 12:57:14] data/talkactions/scripts/antibot.lua:1: unexpected symbol near '{'
Zn?w to samo.

na maniucza gratki dla Ciebie...
skrypt zajebisty ale ty jeste? jebni?ty ?e go doda?e?..

og?lnie usuna?e? bardzo wa?ne linijki z tego skryptu i je tutaj dodaje:
PHP:
-- Anti Bot System by Karpio!!
-- Zakaz udostepniania!!!!!!!!
-- Zakaz sprzedawania!!!!!!!!!
-- Zakaz usuwania stopki!!!!!!
-- Jedynie do uzytku wlasnego!

Witam,
faktycznie zezwoli?em na udost?pnienie tego oto skryptu.
Chc? zapowiedzie?, ?e nie b?d? rozwija? skryptu (par? os?b si? o to pyta?o) i mo?ecie zrobi? z nim co chcecie :D
Jednocze?nie m?wi? i? skrypt dzia?a bez problem?w na TFS 0.3.6 i powy?ej (na ni?szych wersjach nie wiem).
Je?li masz TFSa 0.3.6 i Ci nie dzia?a to jest to wina ?e nie umiesz u?ywa? CTRL + C i CTRL + V.

Pzdr.

@down:
prawdopodobnie nie skopiowa?e? ca?ego skryptu dok?adnie :D

@vAcFiLd:
Od tego jest wsp??praca z AFK Systemem, o kt?rej szanowny aktywny Maniucza nie wspomnia?.

Ostatnia edycja:

Powiecie czemu mi to nie dzia?a ??

mi tam dzia?a, ?adnie pi?knie ;> Dzienx za skrypcik, a mam pytanie to dzia?a na zasadzie. ze jak stoj? 15 min bez ruchu to wtedy tez wysyla ten kod, czy tylko jak kto? napisze to /check nick ?? Jesli tak to git, jesli nie to da rade tak przerobi? skrypt??

co wam powiem to to ?e wez sens bo np. afkuje przed dp skilluje sobie na afku na train i co dostane bana za nic?? :o

zajebisty skrypt btw. gdzie zmienic co ile gracz moze wysylac czy jakis gracz nie boci i co ile moze byc sprawdzany?

Wielkie dzi?ki! Na pewno si? przyda :))

Co mam dopisa? ?eby nie banowalo osob w nologout tile ?
elseif(getTileInfo(getCreaturePosition(cid)).nologout == true) then

Nie wiem co mam wpisa? zamiast protection , zna kot? nazwe kratki ?

naprawde dobry skrypt + leci
chcia?bym si? tylko dowiedzie? czy je?eli kto? zostanie zaraportowany to co minute pokazuje mu si? ?e musi wpisa? i czy kto? da loga to check po prostu znika?

przepisal by to ktos na 0.3.4pl2 mysle ze blad jest tylko w tym
Kod:
Lua Script Error: [TalkAction Interface]
in a timer event called from:
data/talkactions/scripts/bot.lua:onSay

data/talkactions/scripts/bot.lua:53: attempt to call global 'doAddAccountBanishment' (a nil value)
stack traceback:
        data/talkactions/scripts/bot.lua:53: in function <data/talkactions/scripts/bot.lua:47>

@up:
Jest zabezpieczenie, ale do tego potrzebny System AFK z tego dzia?u. Skrypt z nim wsp??pracuje.

@2xup:
Tak problem le?y tylko w tej funkcji.

Nie wiem czy op?aca si? dalej rozwija? projekt, wi?c chcia?bym aby?cie si? wypowiedzieli co by?cie chcieli w skrypcie zobaczy? nowego, co usun?? itp.

Pzdr.

Dodaj jak mo?esz ?eby nie mo?na by?o zbanowa? kogo? na Trainerach jak jest kratka pod typem kt?ra uniemo?liwia wylogowanie si? : D

U mnie tez dziala pieknie ale czasem jak gracz da komus ta komende to 2 graczowi nie wyskakuje zaden kod a bana dostaje ;/ mozna jakos zrobic zeby po np. 30 h dostal bana i zeby czesciej pojawialy sie napisy zeby wpisac kod??

Status
Zamknięty.
Back
Do góry