System karnia + Tablica og?osze?

Status
Zamknięty.

Lopus

Advanced User
Czerwiec 17, 2011
Liczba reakcji
9
Witajcie, ot?? nie wiem czy zauwa?yli?cie ale w Tablicy Og?osze? s? niewa?ne zapomniane rzeczy, np. Konkurs 'zgadnij kto to', prosze aby kto? si? tym zaj??.

A druga sprawa to system karania za 'ma?owarto?ciowe' posty.
Moim zdaniem ?le jest to interpretowane, rozumiem gdyby kto? pod np plikami pisa? 'wow dzieki!!!'
lecz moderatorzy karaj? za podpowied? lub gratulacje czy nawet ostrze?enia przed oszustwem.
M?j przyk?ad: ostrzeg?em go?cia w temacie i dosta?em warna, gdy napisa?em moderatorowi dlaczego, ten odpisa? mi ?e mog?em to zrobi? na priw. Niby s?usznie ale kto? inny m?g? si? na to z?apa?.

A co do gratulacji, to trzeba si? rozpisywa? na p?? strony aby nie dosta? ostrze?enia? -.-'

Odp: System karnia + Tablica og?osze?

Mam zupe?n? racj?! Mimo ?e napisze "Dzi?kuje, fajny silniczek 10/10 troszk? go pod edytuje, b?dzie super" momentalnie dostajesz warna, za ma?owartosciowy post, no bez przesady! Niestety, tutaj zawsze tak by?o - dziwisz si?? ?e te Forum, powoli spada na dno...

Ja pierdole... W dziale z grafik? w pojedynku napisa?em post na p?? linijki i warna nie dosta?em. Czemu ? A temu, ?e napisa?em co? jest dobrze, a co? ?le. Liczy si? warto?? metoryczna.

Mam zupe?n? racj?! Mimo ?e napisze "Dzi?kuje, fajny silniczek 10/10 troszk? go pod edytuje, b?dzie super" momentalnie dostajesz warna, za ma?owartosciowy post, no bez przesady! Niestety, tutaj zawsze tak by?o - dziwisz si?? ?e te Forum, powoli spada na dno...

Drogie dzieci, to nie jest forum dla pi?ciolatk?w. Moim zdaniem kadra dobrze post?puje zmuszaj?c u?ytkownik?w do my?lenia i uwierzcie mi, je?eli post ma do?? fajn? warto?? merytoryczn? to nie dostaniecie warna. Zrozumcie to w ko?cu, ?e te punkty o niczym nie ?wiadcz?, a jedynie o przypomnieniu przestrzegania regulaminu, oczywi?cie moderatorzy czasami pope?niaj? b??dy <macha Arts>, ale to te? s? ludzie i postarajcie si? ich zrozumie?. No i dodatkowo nie odbiegajcie od tematu. Wtedy wasze posty b?dzie fajnie si? czyta?, a wy unikniecie warn?w.

Tak wi?c kochajcie si?, ave ja.

@UP N/c

Inna sytuacja go?? pisze ,?e ma jaki? b??d co? z silnikiem czy co? ,nie poda? wersji silnika ,wi?c pytam jaki tfs posiada. To jak mam spr?bowa? pom?c.. //ma?o warto?ciowy post :<

'Dzieci' - dobrze, mam prawi? 18 lat, jestem dzieckiem.

?adne forum nie jest przeznaczone, na przedzia? wiekowy 5 lat...ale niestety, ?eby nie dosta? warna, trzeba przeci?ga? post - a? si? napisze co? z sensem, na 500 literek. Nie mam zamiaru tutaj nic ju? pisa?, bo i tak administracja postawi na swoje.

Ma?owarto?ciowy post Regards. ;)

Czy pisz?c "super silnik 10/10000 zedytuje" wnosisz co? do tematu?
Nie bardzo! R?wnie dobrze, m?g?by? nic nie pisa?.
I je?eli piszecie co? w tym stylu warny s? s?uszne.

Sandstormowski a widzia?e? taki pi?kny dzia? "odwo?ania"? Tam pisz swoje ?ale i niech administracja zajmie si? tym.

Bardzo lubicie si? chwali?, jak wam w ?yciu nie wychodzi :<
Wy nie lubicie warn?w, a ja pomidora bez soli.

lecz moderatorzy karaj? za podpowied? lub gratulacje czy nawet ostrze?enia przed oszustwem.
M?j przyk?ad: ostrzeg?em go?cia w temacie i dosta?em warna, gdy napisa?em moderatorowi dlaczego, ten odpisa? mi ?e mog?em to zrobi? na priw. Niby s?usznie ale kto? inny m?g? si? na to z?apa?.
Moderatorzy karaj? za ostrze?enie przed oszustwem gdy nie masz dowod?w, ?e dosz?o do oszustwa. Podpowied? mo?esz zg?osi? raportuj?c post.
A co do gratulacji, to trzeba si? rozpisywa? na p?? strony aby nie dosta? ostrze?enia? -.-'
Trzeba pisa? sensowne posty. Nie musz? by? na p?? strony. Starcz? 2 zdania.
Mam zupe?n? racj?! Mimo ?e napisze "Dzi?kuje, fajny silniczek 10/10 troszk? go pod edytuje, b?dzie super"
A nie lepiej rozwin?? dlaczego dajesz 10/10, za co ta ocena? hmmm?
Inna sytuacja go?? pisze ,?e ma jaki? b??d co? z silnikiem czy co? ,nie poda? wersji silnika ,wi?c pytam jaki tfs posiada. To jak mam spr?bowa? pom?c.. //ma?o warto?ciowy post :<
To nie podlega ma?owarto?ciowemu postu. Ty nie dostajesz warna tylko ten co nie poda? nazwy silnika.

Dzi?ki za zg?oszenie, zajmiemy si? tym.

Regards,
Korzonek.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry