• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[TA] Pomoc

KlimeEK

New User
Maj 18, 2010
Liczba reakcji
1
Witajcie!
Nie wiem czy to jest dobry dzial, jezeli tak prosze o przeniesienie przez Moderatora.
Wiec jest taka sprawa chcialbym 'dodac' npc do Auto seller w Tibi Auto.
Lecz nie wiem jak, a w Auto loterze jest tylko 7 npc. (rowenna[ta z carlin ;p])
Pozdrawiam
PS Jezeli zly dzial prosze o przeniesienie Tematu. Dziekuje :)

Notka moderatorska:
Z?y dzia?, kosz.

Odp: [TA] Pomoc

Wi?c tak.
Otwierasz Auto seller. Masz tam Seller1,Seller2,Seller3,Seller4,Seller5 i tam wybierasz NPC do ktorego ma sellac dany item. Na dole wybierasz z listy ten item i powinno ?miga?.masz opcj?:
Sell items if cap. less than-Sprzedaj itemy je?eli cap jest mniejszy i?.- xx(Liczba capa)(zaznaczamy)
Sell items if bags are full-Sprzedaj kiedy bagi s? pe?ne. (zaznaczamy)
Item List; Wybieramy item jaki mamy sprzedawac.
Musimy pokazac botowi drog? do NPC. Klikamy Show Map i Extented Research map. I gotowe.

Bro... Ale mnie chyba nie zrozumiales :P.
Ja wiem jak to ustawic, lecz nie wiem jak wstawic npc 'Rowenna', poniewaz jej nie ma (jest tylko 7 innych npc )

Witam

"...Auto Seller

Jest nowy modu? wprowadzony do?? niedawno. Na obecn? chwil? mamy bardzo ma?? list? NPC i nie jest on jeszcze dopracowany. Sam nie mog?em go sprawdzi?, nie mia?em dost?pu do danych sprzedawc?w. Gdy tylko przetestuje go, natychmiast dodam o nim wi?cej informacji. Chocia? co bardziej kumaci w angielskim z pewno?ci? sobie z nim poradz?..."

Niestety chwilowo nie da sie doda? NPC do listy.

Uhm a takie pytanko - jak zrobi?by zbiera? dany item w TA - czy da si?takie cu?zrobi? ? Ja potrafi? tylko zbierac speary/ bronie ruzcane (daje ammo restack z ziemi i ka?e wszystko wywala?na ziemi? - w skutek czego zbiera speary np z troll?w)?

Wszystko musisz poustawia? w "Item Config" tam sobie zaznaczasz co bot ma zbiera? , przy itemie kt?rego nie chcesz aby zbiera? zostawiasz pust? kratk?.

Back
Do góry