Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zawsze Bylem ciekaw czy CipSoft mowi prawde np. o tym ze na rooku sa do zdobycia brass legi, spike sword. Napiszcie cos o tym moze nawet ktos z was ma spike sworda?
I nie ma jeszcze porz?dnych dowod?w na to, ?e kto? ma Spike Sworda (by?y zdj?cia, ale prawdopodobnie fake'i), za wyj?tkiem jednej osoby (nie pamietam nicku) kt?ra dzi?ki temu, ?e CM j? przeni?s? na main otrzyma?a od ludzi kilka przedmiot?w niedost?pnych na Rookgaardzie.
Przepraszam za nie.
wiem ?e chce by? jedynym kt?ry go posiada ale mnie na przyk?ad ciekawo?? z?era
Nie jestem jakim? wielbicielem rooka i ma?o wiem o nim, ale jestem ciekawy jakie s? najsilniejsze potwory i co jest do zdobycia
Pewnie te pytania nurtuj? wszystkich wiec licz? na jakie? podpowiedzi sensownej 
i o trupach, ?e trzeb atrupy gdzie? tam polo?yc nacisn?c dzwignie i zamienia sie to na Spike Sword mo?e marzenie... 
!
.@up
Co do Brass Armor'a to kiedy? wypada? on z Minotaur?w zamiast chain armora, dlatego da si? go sprzeda? w sklepie bo nie wykluczone ?e ludzie jeszcze go posiadaj?.
Nawet nie wiedzieli?my czy on istnieje(chodzi o ustawienie si? w tych 2 miejscach i znika spike sword p??niej z tymi cia?ami)
Czy wy w ko?cu przestaniecie gada? o mino mage room?
Ten teleport nie dzia?a, wi?c nawet je?li:
-kto? otworzy? by drzwi
-zabi? mino maga
-otworzy? nast?pne drzwi
to i tak by m?g? se chodzi? po teleporcie, i nic by si? nie dzia?o.
To tak jak, mhhhm, ziemia.
Ty kolo nie nie wiesz to sie nie odzywaj jak ktos wszed? i abi? mino maga to nie cofa sie tylko sie teleporta kolo wyjscia przecierz sie by przez te jebane czry nie przechdzi? lol!!!
Cipsoft opowiada? tylko bajeczki takie jak mama opowiada dziecku na dobranoc. Brass legsy i Spike sword to itemy kt?rych nie mo?na zdoby? na rookgaardzie.
No c??, trudno si? m?wi...;/