Taki ma?y pomys?

Status
Zamknięty.

Uzzio

Advanced User
Październik 6, 2008
Liczba reakcji
11
Wpad?em w?a?nie na taki fajny (jak dla mnie pomys?).
Czy by?aby mo?liwo?? (je?li u?ytkownicy by sie na to zgodzili) aby wgra? taki plugin ?e gdy kto? kogo? zacytuje (u?ywaj?? ), to osobie zacytowanej wysy?ana jest wiadomo?? PW ?e zosta? w danym w?tku zacytowany przez dan? osob?.

Po co to? No np. dlatego ?e niekt?re osoby (w tym czasami ja) napisz? jakiego? posta w jakim? temacie i zapomn? o nim, a inni toczy? dalsz? dyskusj? na temat posta napisanego przez t? osob?.

Co Wy na to? Oczywi??ie musicie znale?? taki plugin (chyba ?e sami go napiszecie).

Odp: Taki ma?y pomys?

Jestem za, dodatkow? kartk? na polanie mu! Tyle ?e nie PW a po prostu powiadomienie tak jak na przyk?ad z thanksami (czasami, kiedy racz? zadzia?a? wyj?tkowo)

Taki plugin + mozliwosc wlaczania/wylaczania tych pw. Wtedy kazdy moze sobie wlaczac i wylaczac spam jesli chce lub nie chce go dostawac.
Jestem za.

Propozycja ciekawa, aczkolwiek istnieje opcja subskrypcji poszczeg?lnych temat?w, narz?dzia w?tku nad pierwszym postem na stronie po prawej, ewentualnie mo?esz odwiedza? tematy w kt?rych pisa?e? przegl?daj?c ostatnio napisane przez siebie posty mo?liwe ?e to rozwi??e tw?j problem

Propozycja ciekawa, aczkolwiek istnieje opcja subskrypcji poszczeg?lnych temat?w, narz?dzia w?tku nad pierwszym postem na stronie po prawej, ewentualnie mo?esz odwiedza? tematy w kt?rych pisa?e? przegl?daj?c ostatnio napisane przez siebie posty mo?liwe ?e to rozwi??e tw?j problem

Jest taka opcja, ale tez nie wiesz czasem czy ktos pisze na temat i do ciebie, czy pisze na inny temat w danym watku poruszany, takze nie zawsze sie to sprawdza i nie zawsze jest wygodne.
Moje sybskrybowane watki:
:P
Wszystko gdzie napisalem trafia tutaj i mi sie pokazuje. Ale czasem wchodze zobaczyc tematy, trafiam do tematu gdzie ktos odpowiadal o zbieraniu grzybow kiedy ja tam poruszalem temat plywania, a nikt nie odnosil sie do mojego postu akurat :O
Takze takie cos moglo by pare rzeczy ulatwic.

Tak tak, ale wi?kszo?? z Was subskrybuje takie w?tki jak Aktualizacje i Zmiany i inne "hot thready". W?tpi?, ?e du?a ilo?? u?ytkownik?w subskrybuje takie ma?e w?tki na max 2 strony. Dlatego jak kto? kogo? zacytuje w takim temacie to osoba zacytowana sobie przypomni o nim (je?li oczywi?cie o nim zapomni).

to dorzuc? jeszcze taki zwrotu np:
@Uzzio
jestem za

+ paragraf do regulaminu ?eby bezpodstawne spamowanie tagami/cytatami by?o karane ;p

Za ! Pola? mu !

R?wnie? jestem za!

Wed?ug mnie zb?dne, bo wpisy w profilu mog? do tego s?u?y?. Nie potrzeba mi spamu na PW.

#up
Niekoniecznie musi to by? wiadomo?? na PW. Wystarczy jaki? komunikat albo jakie? inne duperele.
#top
Czekam na wypowied? kogo? z administracji.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry