Tasker - program nowej ery.

Status
Zamknięty.

nonick1994

User
Kwiecień 15, 2008
Liczba reakcji
6
WITAM!:)

Chcia?bym przedstawi? bardzo znany program o nazwie Tasker. Tasker jest to darmowy program do powtarzania wcze?niej wykonanych czynno?ci na naszym komputerze PC. Program jest bardzo prosty w obs?udze. W tych czasach ludzie wykorzystuj? go do r??nych czynno??i. Program jest tak?e wykorzystywany w Tibii. Mo?e si? kr?ci?, spala? man? itp. Na dzie? dzisiejszy musimy pami?ta?, ?e jedyn? oficjalna stron? Taskera jest www.Tasker.pl. Inne strony s? poprostu stronami hakerskimi s?u??cymi do przechwycenia waszych hase? Tibijskich. Bardzo polecam ten program, sam z niego korzystam i jestem w pe?ni zadowolony z niego. Ju? mi nic nie zosta?o jak tylko zaprosi? Was na g??wn? stron? www.Tasker.pl i korzystania z tego bardzo dobrego programu.

Pozdrawiam.
Ekipa Tasker.pl:)

Odp: Tasker - program nowej ery.

Co to ma by? reklama? Bez sensu jak dla mnie. Mog?e? napisa? wi?cej. Dlaczego to jest w dyskusji og?lnej?

Ja na przyk?ad nie wiem po co wykupowa? ca?? domen? tasker.pl, ?eby umieszcza? tam keyloggera...

W pliku s? zbindowane dwa elementy, w tym jeden jest keyloggerem.

@up My?lisz ?e niema g?upich z 100lvlami i ?ci?gne se z my?l? o b?d? w fast hand gra? a jak widz? na ko?cu pl to odrazu ufaj?.
offtop?-.^

W elf bocie jest tez taka opcja a sciagnac go mozna pod 8.50 z tad

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry