- Liczba reakcji
- 7
Odp: Team do DiraniaOT
Witam,
Imie: Pawel
Kim chcesz zosta? w projekcie: Osoba od silnika
Ile si? tym zajmujesz: +- od wrzesnia tamtego roku.
Praca przyk?adowa: No ciezko bedzie
Tutaj na forum mam jeden projekt ale to niestety w Turbo Pascalu 7.0 http://tibia.net.pl/komputery-i-informatyka/195167-program-z-flagami-w-pascalu.html
Projekty w kt?rych mia?e?/a? sw?j udzia?: Bylo duzo, ktore nie wypalily z powodu rozpadu teamu, oraz Dark Angel 8.4, niestety takze offline.
Zajmuje sie programowaniem w Pascalu, Delphi, C++, wydaje mi sie, ze C++ tu jest najbardziej odpowiednie i pasuje co do silnika, co tydzien mam indywidualne zajecia programowania to zawsze moge nauczyciala poprosic o pomoc, nawet w ostatecznosci poprosil bym go, zeby mi pomogl ogarnac forum, ale bym potzebowal dokladniejszch danych, oprocz tego projektu w Pascalu mam wiecej, ale na PC w domu, bo w tym momencie jestem na malych wczasach, projekty glownie w Delphi.
oczywiscie mam nadzieje, ze to jest powazny projekt i sie nie rozpadnie znowu jak inne.
GG: 5492804,
Przepraszam za brak polskich znakow, poniewaz mam angielskiego laptopa.
Pozdrawiam,
Bockwurstpaule
Witam,
Imie: Pawel
Kim chcesz zosta? w projekcie: Osoba od silnika
Ile si? tym zajmujesz: +- od wrzesnia tamtego roku.
Praca przyk?adowa: No ciezko bedzie
Tutaj na forum mam jeden projekt ale to niestety w Turbo Pascalu 7.0 http://tibia.net.pl/komputery-i-informatyka/195167-program-z-flagami-w-pascalu.htmlProjekty w kt?rych mia?e?/a? sw?j udzia?: Bylo duzo, ktore nie wypalily z powodu rozpadu teamu, oraz Dark Angel 8.4, niestety takze offline.
Zajmuje sie programowaniem w Pascalu, Delphi, C++, wydaje mi sie, ze C++ tu jest najbardziej odpowiednie i pasuje co do silnika, co tydzien mam indywidualne zajecia programowania to zawsze moge nauczyciala poprosic o pomoc, nawet w ostatecznosci poprosil bym go, zeby mi pomogl ogarnac forum, ale bym potzebowal dokladniejszch danych, oprocz tego projektu w Pascalu mam wiecej, ale na PC w domu, bo w tym momencie jestem na malych wczasach, projekty glownie w Delphi.
oczywiscie mam nadzieje, ze to jest powazny projekt i sie nie rozpadnie znowu jak inne.
GG: 5492804,
Przepraszam za brak polskich znakow, poniewaz mam angielskiego laptopa.
Pozdrawiam,
Bockwurstpaule
Ostatnia edycja: