• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[Team]Xientia OTS

Status
Zamknięty.

McJojo

New User
Sierpień 6, 2009
Liczba reakcji
0
Zaczn? od przedstawiania swojej osoby. Mam na imi? Szymon, interesuje si? [OTS] Open Tibia Serwer. Ju? od ?adnych paru lat, d??? do celu jaki sobie wyznaczam, i realizuje go w najmniejszych szczeg??ach. Umiem dobrze si? bawi?, i prze?ywa? nowe przygody. Dzisiaj chcia? bym zacz?? kolejn? z nich. Jak? jest OTS, przejd?my wi?c do tego. Poszukuje teamu w kt?ry sk?ad wchodz?:
-Mapper.
-Skrypter.
-Webmaster.

Szukam tylko osoby z "g?ow? na karku", i w pe?ni?ce swoje funkcje.

Opisze jak? pe?ni?a by funkcje ka?da z nich:
-Mapper, edycja mapy, tworzenie nowych miejsc, robienie mapy pod questa.
-Skrypter, skrypt czar?w, quest?w, ed. itema, itp (i tym podobne).
-Webmaster, acc maker, newsy, eventy, edycja strony, domena itp.
Serwer mia?by by? pod stage:

1 - 50, exp x350
51 - 100, exp x140
101 - 130, exp x90
131 - 150, exp x35
151 - 170, exp x25
171 - 190, exp x15
191 - 200, exp x12
201 - 230, exp x8x
231 - 300, exp x5x

300 - xxx exp x3
Mapa do ustalenia, i ca?a reszta.

Prosz? pisa? podania w temacie. Zach?cam do z?o?enia podania.
Serwer pod tibie 8.5X

Odp: [Team]Xientia OTS

Podoba mi si? exp, my?l? ?e jeste? rozs?dn? osob? i ten server wypali, b?dzie to RPG?

Witaj, jestem Krzysiek ; ).
Mam 14, lat i pochodz? z dolnego ?l?ska.
Ch?tnie zatrudni? bym si? jak mapper, umiem tworzyc nowe tereny, edytowac mape, robic questy.
Jestem kreatywny, mam wiele pomys??w, og?lnie robie ciekawe mapy, szczerze m?wi?c nie jestem idealny, ale mapy pod 7.6 s? o wiele ?atwiejsze i my?l?, ?e bardzo dobrze mi z tym p?jdzie, je?li chodzi o czas sp?dzany przed komputerem to od 16 do 22, czasami d?u?ej.

Przyk?adowe prace?
Niestety mam tylko pod 8.54, pr?bowa?em w 7.6, idzie mi tak samo, mo?e nawet lepiej.

Link do mojej galerii:Click.
UWAGA! Patrz tylko na jedne z moich ostatnich prac, s? one lepsze dlatego, ?e te pierwsze s? stare i wtedy jeszcze si? uczy?em!

Kontakt: Je?li chcesz si? ze mn? skontaktowac pisz na pw, wtedy podam ci gg, lub skype.

Pozdro,
Krzysieq:).

Witam,
Chcial bym takze dolaczyc do Teamu jako Skrypter, pochodze tak jak Krzysiek z Dolnego Slaska. W tym temacie [Lua,Xml] jestem dopiero na starcie, ale plynnie sie orientuje w Pascalu, Delphi oraz C++, mysle, ze to cos pomoze : ) . Mam kolegow skrypterow na OT i mysle, ze by mi pomogli w razie problemow, co do godzin ile przesiaduje przed komputerm jest to gdzies kolo 16(17)-21(22),
GG: 5492804

Pozdrawiam,
Bockwurstpaule

Witam,
Jestem TheStawikDesign(TSD), chce wej?? na Webmastera
-Webmaster, acc maker, newsy, eventy, edycja strony, domena itp.

kontakt: gg8668028 ; thestawik@interia.eu

Status
Zamknięty.
Back
Do góry