-Tibia 8.60 TELORIA.PL Najlepsze EVO W Sieci !!! Start 27.04.12 !!ZA??? KONTO JU? TERAZ !!

Status
Zamknięty.

xentoz

Active User
Kwiecień 18, 2012
Liczba reakcji
2
B08Gq.png

START GODZINA 18:00

Punkty na gildie dost?pne pod numerem GG 918361 PODAJEMY VT!!
(spam oraz bezsensowne wiadomo?ci typu " siema , jeste? " ignorowane!)

Kr?tkie Info o tym co posiada Teloria.pl
-Profesjonaln? administracj? z 2 letnim do?wiadczeniem!
-Serwer dedykowany + zew.Firewall kt?ry nie przepu?ci ?adnego typu ataku z zewn?trz.
-Przepisany w 80% silnik i wyeliminowane bugi na kt?re du?o serwer?w cierpi!
-Mapa EVO wa??ca 40 mb przystosowana do WAR?W.
-Ponad 120 expowisk oraz 20 quest?w.
-OB areny
-Zaawansowany ADDON BONUS SYSTEM!
- + wiele,wiele wi?cej rzeczy kt?re sami odkryjecie !
IP: Teloria.PL
Port: 7171
Klient: 8.60
Online: 24/7

*1-50* x200
*51-100* x100
*101-125* x50
*126-150* x25
*151-180* x10
*181-220* x4
*221-aaa* x2

Skills: x40
Magic: x20
Loot: x4

PvP: 80 lvl
Buy House: 100 lvl
Red Skull: 30 Frags on Day
Black Skull: 45 Frags on Day

Wiecej informacji w zakladce News->Server Info
Filmik prezentujacy nasz serwer oraz kilka screenow.​
SCREENY:​
Temple​
pPzMh.png
Tp Room​
eALsd.png
Depo​
jGXAb.png
Train Room​
imTke.png

Odp: TELORIA.PL Najlepsze EVO W Sieci !!! Start 27.04.12 !!ZA??? KONTO JU? TERAZ !!

-refresh--

Odp: TELORIA.PL Najlepsze EVO W Sieci !!! Start 27.04.12 !!ZA??? KONTO JU? TERAZ !!

Refreshuje si? po 24h!!
Zapraszam na serwer bardzo gor?co!!!
Pozdrawiam : GM Riverq

Przerobiona mapa materii - nienawidz?. Ale by? mo?e wbij? ;]

----reffresh--

Serdecznie Wszystkich U?ytkownik?w Forum, Jak I Graczy Oraz Teamy Zapraszamy Na Jedyny Taki Ots Jakim Jest TELORIA.PL !! Wbijajcie, zak?adajcie postacie oraz gildie :) Pkt s? przyznawane liderom poszczeg?lnych Gildi !! Oraz ju? mo?na zarobi? darmowe pkt ! Wi?cej info na stronie Telori !

Szukamy r?wnie? reklamator?w GG:37458927

Zajebisty ots polecam lepszego nie znajdziecie nigdzie !!! :hah:

My?l?, ?e op?aca si? wbi?. Zagram z team mo?e. Dobry Ots, ogarni?ci GM.

Pzdr ! Negative !
Jem Zupe Widelcem

Z zapowiedzi sk?ada si? ?e ma by? to by? OTS, nie na tydzie? grania ale na kilka miesi?cy dobrej zabawy!
Pozdrawiam Sir

Ostatnia edycja:

Gor?co zapraszam wszystkich na TELORIA.PL Wbijac

Moj nick: Bonzid

Gor?co zapraszam wszystkich na TELORIA.PL Wbijac

Moj nick: Bonzid

Super ots si? zapowiada i mam nadzieje ?e b?dzie du?o ludzi zapraszam na tego otsa bo warto

Nick: Aka Wjazd

Exp stages super, mapka te?, administracja widac wyj?tkowo ogarni?ta, nic tlyko czekac na start i wbijac zapowiada si? super, WBIJAC ALL

Nick:Poke

Bedzie mocne oro zapraszam wszystkie gildie . Jest to jeden z najlepszych open tibia serverow ktory napewno bez problemu przekroczy liczbe 600 graczy i bedzie sie on utrzymywal na dlugo

Nick : Bishop

Bedzie mocne oro zapraszam wszystkie gildie . Jest to jeden z najlepszych open tibia serverow ktory napewno bez problemu przekroczy liczbe 600 graczy i bedzie sie on utrzymywal na dlugo

Nick : Bishop

Zapraszam Serdecznie wbijamy bedzie mega oro

A przy okazji zapraszam do gidii:
REK:(ON)
Official Website:
Strona po?wi?cona Warriors Team

Wszystkie informacje sa na naszej stronie!

Koksik. See you Game!

Moja mapa... Na ?ywca odpalone , zero przer?bki.
Szmugross, sorry ale ci nie pozwol? ;)

#Do rozjebania.

Dreamer

Przerobiona mapa materii - nienawidz?. Ale by? mo?e wbij? ;]

Cz?owieku chyba na materii nie gra?e? wi?c nie pierdol g?upot. 1. Jest CA?KOWICIE mapa zer?ni?ta z tixery. Wszystko jest to samo expy, questy, a nawet mu si? nie chcia?o tp rooma zmienia?. 2. Exp stage rzeczywi?cie jest dobry ale po raz kolejny CA?KOWICIE zer?ni?ty z tixery. Admin chyba my?li ?e wbije mu na ten serwer 700+ os?b jak da tak? sam? map?. 3. Naprawd? nie polecam tak jak Dreamer robi? tixere tak on nie da rady tego ogarn??, mapka naprawd? Super ale nie jego. 4. Ten sam Admin postawi? RL Mape Tunere i co? Pad?a po jednym dniu. 5. Sms Shop kolejna rzecz kt?rej sam nie robi? wszystkie itemki JAK ICH CENA JEST IDENTYCZNA JAK NA MATERII. DLATEGO NAPRAWD? NIE POLECAM SZKODA WASZEGO CZASU LUDZIE BO I TAK PADNIE BO JEST TO SERWER NA ZASADZIE "KOPIUJ" "WKLEJ". KUPI? DAT-PACKA OD DREAMERA WSTAWI? GO NA DEDYKA I ZROBI? STROK?...... Ps. Do normalnych ogarni?tych ludzi: Nie s?uchajcie i nie patrzcie si? co wy?ej wypisuj? dzieci kt?re chc? tylko dosta? pkt.

No to teraz mo?e ja si? wypowiem? A wi?c tak, co do dreamera i jego ?miesznego postu to mnie po prostu rozjeba?, dreamer dalej nie czaisz ze jeste? zwyk?ym pjonem i g?wnem :) i te twoje pseudo pingi aka bugi w silniku i w dacie kt?re oczywi?cie wszystkie znam i poprawi?em s? ?mieszne, a co do daty pami?tasz takiego kolesia Szmugrossa w supporcie na tixerze, valeri, hermocie wi?c to tak?e moja data. A co do tego kole?ki @up ziomek nie wypowiadaj si? je?li nie znasz szczeg???w. Tyle z mojej strony :-), SZMUGROSS.

Ostatnia edycja:

Co ty w tej dacie dziecko zrobi?e? :) ?
Masz 14 lat max.... ;d i lejemy z ciebie razem z Inque XD!

Sam si? przekonasz na starcie... papa - dobranoc

@ wypowiem si? jeszcze bo zapomnia?em.
Tak, pami?tam takiego pjona Szmugrossa co nic nie zrobi? opr?cz kilku gotowych skrypt?w z neta.
I ju? nie mam zamiaru wypowiada? si? na tym forum.
Doro?nij to zapraszam na otland.
+ znajd? koleg?w

Ostatnia edycja:

Nie wiem jaki zwi?zek ma forum z wiekiem, a skrypty hmm je?eli tak uwa?asz ?e skrypty kt?re pisa?em by?y z neta to dlaczego idioto zawsze mnie prosi?e? abym co? napisa?, ale mniejsza z tym zapraszam ci? serdecznie na ots :) A ta polewa z twoim pro inque nie m?wi? ci jak na ostatniej edycji tixery przyb??da przyb??ka?a si? do mojego teamu? Wtedy to dopiero mia?em polew?!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry