Ten lepszy TenGorszy.

Status
Zamknięty.

Miki

HardcorowyKoksu
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
218
Bry wiecz?r.
Wielu z nowych u?ytkownik?w nawet mnie nie kojarzy, dlatego uzna?em, ?e warto za?o?y? temat, aby mogli si? troch? dowiedzie? o niew?tpliwie bardzo specyficznej osobie, kt?r? reprezentuj?.

Pytajcie, a zginiecie! (czy jako? tak)

Odp: Ten lepszy TenGorszy.

niew?tpliwie bardzo specyficznej osobie, kt?r? reprezentuj?.
A kogo reprezentujesz? Myslalem, ze ludzie tu zakladaja tematy o sobie, a nie kogos reprezentuja :O

Co o mnie s?dzisz?

comment_TLTvKVKYRzCqdlVAFg62ie4qhMfMOcI0.jpg

Ostatnia edycja:

Ok. Ja mam pytanie.
Kim ty w og?le jeste? i kogo mo?e interesowa? twoja osoba?

A kogo reprezentujesz? Myslalem, ze ludzie tu zakladaja tematy o sobie, a nie kogos reprezentuja :O

Reprezentuj? samego siebie - to logiczne. Je?eli masz problemy z rozr??nieniem s??w, to szk??ka letnia pewnie przyjmie Ci? z ch?ci?. ; )

@Marcin244 - od x lat jeste? na mojej li?cie os?b ignorowanych - jeb si?.

@Fataldark Polakiem ma?ym!

@Rabbcio Polakiem ma?ym i mam nadziej?, ?e moja osoba zainteresuje stado napalonych 16-letnich dziewic.

To ile razy przeszed?e? obok mojego domu od pocz?tku wakacji i gdzie ty si? teraz wybierasz niewiasto :P

Dlaczego masz reputacje na minusie?

Jeba? frajer?w.

Ostatnia edycja:

Po co wr?ci?e? na tneta?

To ile razy przeszed?e? obok mojego domu od pocz?tku wakacji i gdzie ty si? teraz wybierasz niewiasto :P

O stary w chuj i jeszcze troch?. : D Bo ja do Ciebie numer zgubi?em i zawsze jak wracam i chc? na browara Ci? wyci?gn??, to sobie przypominam, ?e numer mi zagin??. ; D

@Old Qulimax - bo sobie ustawi?em w acp na ok -1000 pr?g "jest zajebisty" i forum pokazywa?o "Miki jest zajebisty", ale teraz mi usun??o. :<

@Kuzynn - na dobr? spraw? nigdy z niego nie odszed?em. Zawsze tutaj wchodzi?em, raz bardziej jak ninja, raz bardziej jak hulk - w zale?no?ci od nastroju. ; )

O stary w chuj i jeszcze troch?. : D Bo ja do Ciebie numer zgubi?em i zawsze jak wracam i chc? na browara Ci? wyci?gn??, to sobie przypominam, ?e numer mi zagin??. ; D
To sobie we? z face i zapisz gdzie? solidnie xd

Zmieni?em si? przecie?. ;_;

Podaj chocia? jeden sensowny argument dlaczego nadal znajduj? si? na twojej li?cie ignorowanych

Jak uda?o ci si? utrzyma? minusowy pr?g reputacji?
Cz?sto ludzie z?o?liwie ci? repuj??

jak zdobyc minusowa repe ?XD

Pierwszy raz go widz? i ?mia? mi si? chce - 2160 pkt reputacji ٩( -̮̮̃-̃)۶

Jakie? podstawowe informacje, Wiek, Imie, Sk?d pochodzisz.
Sk?d masz -Repu.
Czemu dalej jeste? na tym forum.

Pozdrawiam.

Chyba napisa?, ?e ustawi? sobie minusowe repu jak by? adminem, ale mu usun?li...

1. Po co siedzisz nadal na tym forum? Masz jaki? cel czy co??

Jak uda?o ci si? utrzyma? minusowy pr?g reputacji?
Cz?sto ludzie z?o?liwie ci? repuj??

Po prostu mia?em -4000 punkt?w reputacji - ci??ko tak? liczb? zwalczy? normalnymi reputami, nie tymi z acp. ; )
Z?o?liwie? Raczej uszczypliwie - tak bardziej w formie ?artu.

@Marbiel - musisz by? adminem, mie? dost?p do acp i edytowa? swoj? reputacj?, tak ja to zrobi?em kiedy?.

@Kage Toxic - same.

@SanninStory - Micha?, 93r., Radom.

@Grzonas - z sentymentu, pozna?em tutaj ca?? mas? zajebistych ludzi, spotka?em si? z nimi nie raz w realu, imprezowa?em, ?mia?em si?, ale i sp?dza?em zamulone wieczory przy filmie. Dlatego te? siedz? na tym forum, ?eby czasami spotka? si? z kim? w internetach poza tymi wszystkimi fejsbukami. ; ) Celu ?adnego nie mam - przynajmniej teraz.

@Old Qulimax - ogl?da?em anime wcze?niej, ale poko?czy?o si? wszystko to, co ogl?da?em. Teraz ?ledz? ma bie??co tylko 3 mangi.

P.S
Marcin24 - nie odpisuj? na Twoje posty, bo ich nie widz?. Jeste? na li?cie ignorowanych od bardzo dawna i Ci? z niej nie usun? - ciesz si?, ?e nie mog? teraz banowa?. ; )

Wbijesz 1337 post?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry