The Forgotten Server 0.3.4 (Crying Damson)

Status
Zamknięty.

luki02006

Advanced User
Maj 30, 2008
Liczba reakcji
14
The Forgotten Server
Version: 0.3.4 (Crying Damson)​
Changes may be found at doc/CHANGELOG in selected package or under this url.

Jest to czwarta wersja s?ynnego Crying powid?o i teraz, g??wnym wydaniu TheForgottenServer, wi?c ka?dy za pomoc? dowolnego poni?ej (w tym 0,2) zaleca si? uaktualnienie. Four comes with work of our new developer, slawkens, who beside fixing bugs around, implemented alot of new features with me (Elf) and bringed alot of new, great ideas for future releases. Cztery pochodzi z pracy naszego nowego dewelopera, slawkens, kt?rzy obok oko?o naprawianie b??d?w, wprowadzi?y wiele nowych funkcji ze mn? (ELF) i bringed wiele nowych, wspania?ych pomys??w dla przysz?ych wydaniach. Also documentation has been touched by slawkens, but with great, appreciated help from our second new developer- KaczooH, who've also helped us around everywhere. R?wnie? dokumentacja zosta?a dotkni?te slawkens, ale z wielkim, ceniona pomoc naszym drugim nowych deweloper?w KaczooH, kt?ry r?wnie? pom?g? nam ju? wsz?dzie wok??.
If you'll occur any bug, please stay calm and report it at our project tracker, so it will get fixed as fast as possible. Je?li b?dziemy wyst?powa? jakiekolwiek b??dy, prosz? pobyt spok?j i zg?osi? go w naszym projekcie tracker, wi?c b?dzie ustalona tak szybko jak to mo?liwe. Please do not blame us also if you didn't do a full data directory update, because its only your fault, as all file changes were listed in the CHANGELOG. Prosz? nie oskar?a? nas tak?e, je?li nie to pe?ny katalog danych aktualizacji, poniewa? jej tylko twoja wina, poniewa? wszystkie pliki zosta?y wymienione zmiany w ChangeLog.

Tw?rcy/darowizny:
fightingelf[at]gmail.com - Elf
ttalaturen[at]gmail.com - Talaturen
kacper.antosik[at]gmail.com - Kiper
gleicielmo[at]gmail.com - Lithium

DLL Files:
OpenTibia DLL Files (v1.4b)!

Source code/Kod ?r?d?owy:
Browse - [forgottenserver] Index of /tags/0.3.4
SVN client - Revision 53: /tags/0.3.4
Bug tracker & Feature requests:
OtLand

Development blog:
OtLand - The Forgotten Server

Download:
7z.gif
cryingdamson3-console.7z (2.14 MB)
7z.gif
cryingdamson3-gui.7z (2.14 MB)

donwloadsafe2.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: The Forgotten Server 0.3.4 (Crying Damson)

The Forgotten Server
Version: 0.3.4 (Crying Damson)​
Changes may be found at doc/CHANGELOG in selected package or under this url.
Jest to czwarta wersja s?ynnego Crying powid?o i teraz, g??wnym wydaniu TheForgottenServer, wi?c ka?dy za pomoc? dowolnego poni?ej (w tym 0,2) zaleca si? uaktualnienie. Four comes with work of our new developer, slawkens, who beside fixing bugs around, implemented alot of new features with me (Elf) and bringed alot of new, great ideas for future releases. Cztery pochodzi z pracy naszego nowego dewelopera, slawkens, kt?rzy obok oko?o naprawianie b??d?w, wprowadzi?y wiele nowych funkcji ze mn? (ELF) i bringed wiele nowych, wspania?ych pomys??w dla przysz?ych wydaniach. Also documentation has been touched by slawkens, but with great, appreciated help from our second new developer- KaczooH, who've also helped us around everywhere. R?wnie? dokumentacja zosta?a dotkni?te slawkens, ale z wielkim, ceniona pomoc naszym drugim nowych deweloper?w KaczooH, kt?ry r?wnie? pom?g? nam ju? wsz?dzie wok??.
If you'll occur any bug, please stay calm and report it at our project tracker, so it will get fixed as fast as possible. Je?li b?dziemy wyst?powa? jakiekolwiek b??dy, prosz? pobyt spok?j i zg?osi? go w naszym projekcie tracker, wi?c b?dzie ustalona tak szybko jak to mo?liwe. Please do not blame us also if you didn't do a full data directory update, because its only your fault, as all file changes were listed in the CHANGELOG. Prosz? nie oskar?a? nas tak?e, je?li nie to pe?ny katalog danych aktualizacji, poniewa? jej tylko twoja wina, poniewa? wszystkie pliki zosta?y wymienione zmiany w ChangeLog.

Prosi? bym aby kto? przet?umaczy? do ko?ca powy?szy Text.

Tw?rcy/darowizny:
fightingelf[at]gmail.com - Elf
ttalaturen[at]gmail.com - Talaturen
kacper.antosik[at]gmail.com - Kiper
gleicielmo[at]gmail.com - Lithium

DLL Files:
OpenTibia DLL Files (v1.4b)!

Source code/Kod ?r?d?owy:
Browse - [forgottenserver] Index of /tags/0.3.4
SVN client - Revision 53: /tags/0.3.4

Bug tracker & Feature requests:
OtLand

Development blog:
OtLand - The Forgotten Server

Download:
7z.gif
7z.gif

ACC MAKER jest mo?e ?

A powiedz mi co on takiego w sobie ma ??

omg cz?owieku a co ty chcesz od razu gotowca? z full extra map? i full extra skryptami ?? mo?e si? troch? zaanga?uj i zr?b co? sam? questy,map?,skrypty???

co do silnika 9/10 super xD edit pod sw?j gust i host :P

omg cz?owieku a co ty chcesz od razu gotowca? z full extra map? i full extra skryptami ?? mo?e si? troch? zaanga?uj i zr?b co? sam? questy,map?,skrypty???

Ej ja tylko zapytalem co ona w sobie ma wiadomo ze se samemu dopracuje:P
Ale lukne na tren silnik :) Dam jak co? edita

Ej ja tylko zapytalem co ona w sobie ma wiadomo ze se samemu dopracuje:P
Ale lukne na tren silnik :) Dam jak co? edita

#edit
Silnik jest dobry i sprawny daje 8/10 :)

ej mam problem bo jak go wlaczam to odrazu automatycznie on sie zamyka wielerazy mialem server SQL i nigdy nie mialem takich problemow
prosze o pomoc

@up
Zmie? w configu mysql na sqlite
lub zainstaluj pliki dll

jak to nie zadzia?a to w chwili obecnej nie wiem w czym problem

to co napisales to zrobilem odrazu probowalem na SQlite i mysql i to jest tak ze jak wlaczam plik exe to pokazuje sie okno i odrazu znika poprostu tyko mignie i niewiem czego tak nigdy tego nie mialem

Frogen Najlepszy Silnik !!!!!!!!!!! Kurr co tu gadac daje 10/10!!!!!

ej mam problem bo jak go wlaczam to odrazu automatycznie on sie zamyka wielerazy mialem server SQL i nigdy nie mialem takich problemow
prosze o pomoc
Mam tak samo, mo?e ktos powiedzie? ocb??? (pom?c ;d)

Dzieki za wstawke 9/10

Ja mam taki problem z items

2009 17:00:23] [Warning - Items::loadFromXml] Unknown key value maxHitPointsPercent

z magiclevelpoints juz sobie poradzi?em ale tu nie wiem Co sie zmieni?o wszystko ju? upadowa?em oprucz tego ;/ prosze o szybka odpowie?

ee gdzie w nim moge znale?? accounty itp ? bo zrobi?em acc i nie moge z nale?? w silniku

To jest silnik SQL a nie XML
SQL polega na robieniu bazy danych a xml ma wszystko w folderach !
wejdz w dzia? poradniki i poczytaj o SQL

Kod:
Download:

Czym rozni sie 1 od 2 :s?

Kod:
Download:
Czym rozni sie 1 od 2 :s?

@Edit
juz wiem :P w 1 konsola w 2 panel ale cco jest lepsze?

ja mam takie pytanie bo od kilku miesiecy postawilem az 16 otsow i wszystkie dzialaja poprawnie ale mi wyskakuje taki blad ze nie mam jakiegos pliku lua5. i jak to mozna naprawic ?? prosze o szybki kontakt na gg 9015959 dzieki z gory

Status
Zamknięty.
Back
Do góry