Tibia 3D

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia 3D

Od razu napisz?, ?e przeczyta?em tylko g??wny w?tek, ?adnej innej odpowiedzi - nie "tkn??em". Cipsoft, musia?by postrada? zmys?y ?eby zmieni?, albo chocia? pr?bowa? takiego czego? jak aktualizacja 3d. Czemu? Oni wiedz?, i? Tibia wyr??nia si? w?a?nie swoj? s?ab? grafik?, pomimo kt?rej ma wieeeelk? popularno?? w?r?d graczy uwielbiaj?cych rpg, mmorpg.

tibia 3D mo?e powsta? ale na oddzielnych serwerach czyli ?e b?dzie jednoczesnie tibia 3d i 2d ;] ale ta tibia 3d to ju? nie by?a by tibia...

na 99.9% nie b?dzie Tibii 3D z tego wzgl?du ,?e tibia by ju? nie by?a gr? oryginaln? jak? teraz jest ,r??ni si? od wszystkich jakie s? , a jak by by?a gra?y by tylko te osoby kt?re nigdy by nie s?ysza?y jaka? kiedy? tibia by?a ,a Ci tera?niejsi gracze ju? by na pewno nie grali. Taka jest moja opinia

Hmm, McFreeq nie zgodzi?bym si? z Tob? poniewa? CipSoft wprowadza coraz to bardziej rzeczy kt?re przypominaj? 3d (z mojego punktu widzenia). Je?eli by zosta?a wprowadzona taka Tibia 3D to gracze by zrezygnowali z dalszego grania i by przeszli na Metina 2...

Je?li przez tyle lat nikt nie zrobi? z tibi 3d wiec poco ?

Jest du?o gier 3d podobnych do tibi, po co psu? ca?a atmosfer? tej gry ?

Ja r?wnie? uwa?am, ?e nie ma sensu tworzenia tibii w 3d, czy nawet z dzwi?kiem.
Taka sytuacja :
2 lvl bije szczura, a tu mu z g?o?nik?w tylko ,,PIIIIII!!!!!!!" ,,HJAAAAAAAA!"... Frustruj?ce.
Odesz?o by sporo normalnych graczy, a przyby?o (?) sporo noobson?w (nie graj?, bo grafika bee).

Moim zdaniem gdy tibia by by?a 3D straci?a by wielu graczy ;s.Nie podobaj? mi si? gry w 3D online,sam jak gra?em w metina to mi si? znudzi? po 1 tyg. a prawie to samo co tibia ;s.

Wypowiedzi typu ,,na 100% nie bedzie tibi 3D'' sa akurat g?wno warte. Pytam si? z kad mozecie to wiedziec, czyzbyscie byli pracownikami Cipsoftu ?
To czy tibia przeniesie sie w 3 wymiar zalezy tylko od Cipsoftu.
Osobiscie w to w?tpie to w czasach klienta 8.1~ Cipsoft podjo? sie takiego projektu i zakonczy?o to si? klapa. Jezeli by zrobili tibie 3D to zostala by r?wnierz tibia 2D.

A czemu niby powstanie serwer?w 3D mia?oby oznacza? odej?cie od 2D? Przecie? mog? r?wnolegle hsotowa? i update'owa? obie wersje. Pytanie tylko jakby wygl?da?o to w 3D? To by?aby ju? zupe?nie inna gra, bo wyobra?acie sobie trapowa? kogo? fire fieldami w 3D? Albo chocia? stan?? mu w przej?ciu nie dopuszczaj?c do doj?cia w jakie? miejsce? Ja si? chyba nie spotka?em z takim silnikiem gry w 3D, ?eby gracze mogli na siebie w ten spos?b wp?ywa?. Heh, poza tym na pewno nie zrobilimy systemu kwadratowego jak w 2D.
Uwa?am, ?e mo?e powsta? Tibia 3D, ale to b?dzie ju? tylko chwyt reklamowy promuj?cy zupe?nie inn? gr? starym i znanym tytu?em.

Co wy w og?le pieprzycie? Jaka tibia 3D? Oni nie potrafi? zrobi? dobrej 2D a wy gadacie o 3D, o.

Co wy w og?le pieprzycie? Jaka tibia 3D? Oni nie potrafi? zrobi? dobrej 2D a wy gadacie o 3D, o.
Tak si? sk?ada, ?e Tibia jest najlepsz? gr? 2D jak? mo?na znale??.

Zastan?wmy si? czy Tibia 3D ci?gle by by?a Tibi? - nie s?dz?. Mo?e mogli by zostawi? nazw?, lecz to ju? nie by?o by to samo. Graczom odpowiada tak jak jest, firma zarabia pot??ne pieni?dze, graczy coraz wi?cej. Z takim zestawieniem fakt?w prawdopodobie?stwo na wprowadzenie "Tibii" 3D jest praktycznie zerowe. Jedyny pomys?, kt?ry przychodzi mi do g?owy to to, ?e kto? m?g?by kupi? prawa to Tibii i wprowadzi? takie zmiany, ale je?li osoba ta nie by?a by g?upia nie zrobi?aby tego z faktu, ?e straci?a by graczy i by?oby to niewygodne.

Nie r?bmy z tematu miejsca na propozycje na nast?pne zmiany w grze, poniewa? przegl?daj?c wypowiedzi niekt?rych u?ytkownik?w, mam wra?enie, ?e maj? trudno?ci z prawid?owym zrozumieniem tematu dyskusji. Tak samo mo?ecie si? ograniczy? do komentarzy na temat najlepszej wersji Tibii. Kiedy? czyta?em jaki? wywiad z CM i odpowiedzia?, ?e nie ma mo?liwo?ci przywr?cenia starszych wersji, poniewa? tamte mia?y du?o b??d?w, kt?re z ka?d? aktualizacj? s? naprawiane, wi?c p?acz i zgrzytanie z?bami przy ka?dej mo?liwej okazji jest zb?dny.

Chcesz co? aka Tibia tylko w 3D? Jest takich pe?no mi?dzy innymi: Metin, Last Chaos i wiele, wiele innych,
a jak znajdziesz mi co? podobnego do Tibii w 2D to jeste? super pro elo zajebisty

Hmmm dosc ciekawe pytanie. No niewiem jestem tak pol na pol 50% na 50% ale gdyby CipSoft postanowil zrobic Tibie W 3D to stracilby bardzo duzo ilosc graczy choc ciekawi mnie jakby to wygloadlo :) No czekam na inne wypowiedzi . A i to co obieca?es :)

Tibia 3D nie powstanie, gdy? to by? by jej koniec, jakby? runami rzuca?? wszystko inaczej by wygl?da?o i robi?o si? te? inaczej, straci?a by swoj? magie.

Oni nie potrafi?? Maj? troche gier 3D np. Little Fighter... a tibia to jest jedna z najlepszych gier MMORPG, wyr??ni?a si? 2D, nie zmieniaj?c si? w 3d, nie mo?na by by?o trapowa?!!! on ma racje tam nei wiem jaki ;p to ju? by nie by?a tibia tylko jakie? szale?stwo!!! ale mog? zrobi? kto wie... mo?e zrobi? ale nie podejm? si? da? tej samej nazwy... no i oczywi?cie mo?e bym zagra? ale to by by?o szale?stwo!!!

Cipsoft chce aby Tibia by?a 2D, aby by?a unikalna. Tak samo z d?wi?kiem co by?o mo?na przeczyta? w niedawnym artykule. Co do samego 3D mo?e klimatu by a? tak nie psu?a ale by?aby o wiele biedniejsza.
Wyobra?my sobie jakby to wygl?da?o. Zazwyczaj w takich grach wida? co nosimy na sobie (eq). Wi?c po co teraz by?yby addony, skoro skry?yby si? pod zbroj?? Jakby?my wyobra?ali sobie exevo gran mas vis? Wielu starych graczy z takiej tibii by uciek?o bo wiedzieliby co stracili, jedynie ci nowi mogliby w spokoju tam gra?.

Tibia w 3d straci sw?j klimat wg mnie. Wielu graczy odejdzie wi?c mija si? to z celem raczej.

tak jak pan @up
Tibia 3d to nie b?dzie tibia, to b?dzie kolejna shitowa gra typu runescape, tak to jest klimat. ;)

Tez tak sadze ale chcialem sie zapytac co wy o tym sadzicie;d

Status
Zamknięty.
Back
Do góry