• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Tibia 8.1?

Status
Zamknięty.

Kryszak

User
Maj 5, 2008
Liczba reakcji
0
Help Pomuzcie Sciagam Tibie 8.1 prawie z kazdej strony i ciagle mam 8.21 Co mam zrobic??:confused::confused:
Prubowalem z kazdej strony I Nic Mam swojego ots i nie moge na niego wejsc :mad::mad:

Help Pomuzcie Sciagam Tibie 8.1 prawie z kazdej strony i ciagle mam 8.21 Co mam zrobic??:confused::confused:
Prubowalem z kazdej strony I Nic Mam swojego ots i nie moge na niego wejsc :mad::mad:

Musisz najpierw zainstalowa? Tibie 8.1 :P

lol

lol

Ale ty gupi Muwie ze sciagam 8.1 ale mam 8.21 i to mnie denerwuje prubuje juz 2 tyg. sciagnoc i nic:mad::mad::mad::mad:

unidownload.com/downloading-Tibia_549_10.html
spr?buj z tej stronki. Ja z niej pobra?em, instalka odpali?a mi spoko i tibia chodzi- 8.1 oczywi?cie :) A i jak pobierzesz to we? w jaki? nowy folder to zainstaluj

Je?eli nie dzia?aj? ci te co podali panowie up to poszukaj na otsoft.pl tam na pewno znajdziesz. ; )

@edit
Specjalnie dla ciebie wrzucam wersj? 8.11 na speedyshare..

@edit2
Dobra masz instalka do Tibii 8.11 jeszcze scana dam..

Ostatnia edycja:
?ci?gnij instalator Tibi i zainstaluj w innym docelowym folderze ni? jest Tibia 8.21. Mi to pomaga ;)

a ja my?l? ze tw?j b??d jest taki ?e instalujesz tibie 8.1 w folderze gdzie jest 8.21 zainstaluj np. c:\program files\tibia81

Nie chce Ci si? szuka? i tyle. Wpisa?em w Google.pl "Tibia 8.1" i prosz?, oto efekt: Tibia 8.1

?r?d?o (?eby nie by?o ?e keylogger): ?r?d?o

Jak masz ju? ta tibie 8.1 to zainstaluj j? np w pliku c:/program files/tibia2 i kaz utworzyc plik ze skr?tem w starcie i potem tylko wchodzisz w tibia2 w starcie i odpalasz i powinno dzia?ac.

on ju? dosta? odpowied? po co ca?y czas pisa???
(prosz? o zamkni?cie tematu)

Te? mia?em taki problem, i go rozwi?za?em... ?ci?gn??em tibi? 8.1, od??czy?em neta i zainstalowa?em tibi?, p??niej pod??czy?em neta i wszystko dzia?a?o:)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry