• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Skrypt Tibia 8.54 elfbot 4.5.4

Status
Zamknięty.

tester22

User
Listopad 3, 2016
Liczba reakcji
0
Witam ponownie, poszukuje skrypt na comboleadera, ktory zaznaczalby target ktorego zaznaczyl lider, aimbot mi nie dzia?a a na navigations si? nie znam, pragne powiedzie? ze jest to server naruto

Odp: Tibia 8.54 elfbot 4.5.4

dalej nie wiem jak zrobic comboleadera

Mo?esz spr?bowa? tych skrypt?w (mo?e by? problem je?li b?dzie 2 lub wi?cej potwor?w o tej samej nazwie)

Leader:
[lua]auto 100 set $mc 'NICK' | if [$target != 0 && $s == 0] {pm '$mc' '$target.name' | set $s 1} | if [$s == 1 && $target == 0] {pm '$mc' 'stopattack' | set $s 0}[/lua]

MC:
[lua]auto 100 set $leader 'NICK' | if [$curmsg.sender == '$leader'] {attack $curmsg.content} | if [$curmsg.sender == '$leader' && $curmsg.content == 'stopattack'] {stopattack}[/lua]

Ostatnia edycja:

Jeste? pewien?
W?a?nie testuje i dzia?a bez zarzut?w, tyle, ?e gdy widzi 2 lub wi?cej o tej samej nazwie tak jak wspomnia?em nie zaznacza tego co chcemy.

nie wiem co jest grane 1 skrypt kopiuje i kiedy go wlaczam dostaje still muted?????

---------- Tre?? dodana 20-03-17 0 00:03 ----------

a moze jaki? skrypt kt?ry po zaznaczeniu targetu pisze w party czacie jego name? da sie cos takiego?

Mo?e by? skrypt kt?ry dzia?a tak ?e jak napiszesz przyk?adowo "k" to wszyscy kt?zy maj? odpalonego skrypta i widza wiadomosc na normalnym chacie/party uzywaja spella na zaznaczonym przez nich targecie?

bardziej mi chodzi o skrypt ktory kaze zaznaczy? innym target zaznaczony przez lidera, nie wiem czemu aimbot nie dziala

bardziej mi chodzi o skrypt ktory kaze zaznaczy? innym target zaznaczony przez lidera, nie wiem czemu aimbot nie dziala

A to przepraszam ?e si? do tematu wtr?ci?em sam kiedy? tego szuka?em ale uzna?em ?e po co kombinowa?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry