Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

• Oczywi?cie.

Votes: 0 0,0%
  • Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• a:3:{i:1586;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1586;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:3:{i:2231;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2231;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:5849;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5849;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11456:"a:1:{i:3

• a:1:{i:7974;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7974;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:15113:"a:1:{i:5

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:15474;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15474;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:22429:"a:1:{i

• Total voters
    412
Status
Zamknięty.
Odp: [Beta] Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa]

Przecie? santo pisa?, ?e mounty przy tych nowych outach jeszcze nie dzia?aj? :v

Czemu oszukujesz, przecie? on trzyma na screenie g?ow? konia *wink*

Ots to czysta legenda, nie ma i nieby?o ?adnego tak rozbudowanego i perfekcyjnego ( Nie liczac altaronu ).

Znowu jak mam czas i chce pogra?/potestowa? to serwer nie dzia?a. Szkoda ;(

Ots to czysta legenda, nie ma i nieby?o ?adnego tak rozbudowanego i perfekcyjnego ( Nie liczac altaronu ).

I tak wyjdzie za 5 lat albo w og?le.
Powodzenia Pany, czekam na start. O ile do?yj? :P

@up brak spritow

Pe?na zgoda dotycz?ca odpowiednich nagr?d w questach dost?pnych od odpowiednich poziom?w. Dragon Shield dla 50 lvl to troch? farsa.
Z drugiej strony uwa?am, ?e nie powinno by? ?adnych tego typu list po wbiciu konkretnych lvl, questy powinny by? schowane, ukryte, gracz ma chodzi?, szuka?, zwiedza?, odkrywa? nowe tereny a po znalezieniu questa czerpa? z tego rado??. To ma by? serwer rpg, ogromna wi?kszo?? nowo?ci w tibi od 7.6 wzwy? mam nadziej?, ?e nie znajdzie si? na tym serwerze bo te zmiany + boterzy zniszczyli t? gr?. Oczywi?cie niekt?re zmiany s? dobre ale trzeba ka?d? z nich przeanalizowa? i zachowa? r?wnowag?.

Moim zdaniem, te respy s? troch? tak pomieszane... tzw mish-mash.
Idziesz na cyclops, a 30 sqm dalej dragony, idziesz na ORC i Swamp trolle, masz tarantule, expisz na tarantulach a tutaj giant-spider <- a wszystko to jest poza poludniowa brama tej pocz?tkowej wioski.
Co do quest?w, questy niech zostan? ukryte, w ko?cu skoro jest to misja, to trzeba si? nam?czy? ;p

Patola, tacy testerzy co siedz? na jednym respie i expi?, to ci??ko nazwa? ich testerami. Dajcie mi dost?p do tej ?miesznej mapy, pobiegam, posprawdzam, ja tego nie rozumiem, taki go?? b?dzie mia? nad wszystkimi przewag?, bo jedyne co robi to sprawdza gdzie si? jak expi, bo co innego on ma sprawdzi?? Czy krzywo upadnie dragon? Czy golda za ma?o poleci? PARANOJA...... KTO? AVIS

Pozdrawiam.

@vezori
?eby testowa? tereny z mocnymi potworami to trzeba najpierw wbi? level. Poza tym ??cznie z?o?y?em raporta chyba ze 30 razy, w r??nych lokalizacjach (od fabu?y, przechodz?c przez NPC po questy), tak samo inni gracze i to ?e nie widzisz tego na cast to nic nie znaczy. Na razie g??wne miasto i okoliczne tereny mam bardzo dobrze obcykane, dzi? dopiero pierwszy raz podr??owa?em, wbij? wi?cej leveli to dok?adnie zwiedz? inne miasta.

Co do Avisa to sprawdza?em z nim osobi?cie jednego questa i to czy dzia?a dzielenie expa na party :)

Sporo graczy te? sprawdza r??ne rzeczy, ?azi po mapie, a nie maj? w??czonego casta :wink:

PS Pono? da si? zderzy? smokami, jakkolwiek to brzmi, trzeba to sprawdzi? :hah:

Podr?? smokiem z North Kigmal do Dragonborn Village:
fmndvp.jpg

A tutaj podr?? w stron? Ravenlaw co? tam, daleko jak cholera, lecia?em a? 3 minuty :D
2lc77rc.jpg

Ostatnia edycja:

Witam stwierdzam i? ci co graja expi?c lvl te? w jakim sensie testuj? sobie serversa ,s? ro?ne formy ;d
Ja bylem ju? w wielu miejscach na mapie przede wszystkim blisko miast tam gdzie wok?? nas staje czas i si? tak przechadza?em i musz? powiedzie? ?e jest jeszcze troch? do zrobienia. ;d
B??dy na mapie s? widoczne i powinny zosta? poprawione wydaje mi si? ze wi?kszo?? ju? zg?osi?em wiem te? ?e ISanto wie ?e trzeba poprawi? wi?c spokojnie ziomu? da rade tylko pytanie ile to potrwa jestem ju? 3 dzie? i stwierdzam ze ju? powinno si? co? zadzia? po prostu Rach ciach pi?a przecinak i gotowe.
Ale to tylko je?li chodzi o miasta bo na expach chodz? inni i tez robi? swoje ;)

Co do jednego expa bo tam tez si? przechadza?em akurat takie Darfy lewa brama s? tam takie itemy a na nich kamyki jest ich sporo ale po co tego nie wiadomo.
W mie?cie Firo jest ma?o bug?w ale jest jednak jedyn bardzo zrzucaj?cy si? w czach?, ?e po prostu czacha dymi. ;d

bug1png_wnnehpe.png

Natomiast w mie?cie Barabara Bay jest ich troch? wi?cej albo powiedzia? bym ?e jeszcze po prostu jest to jeszcze nie sko?czone.

bug3png_wnnehps.png

bug4png_wnnehpa.png

bug5png_wnnehpq.png

bug6png_wnnehhp.png

A tutaj bug dragona pewna cze?? jego cia?a porusza si? po mapie. Thug Life ;D
bug2png_wnnehpw.png

Mimo wszystko jest to bardzo fajny server najbardziej podoba mi si? miasto Firo wyci?gam lekcje z architektury pomijam male aspekty dotycz?ce tego i tamtego a ?e jeszcze jestem w domu to zawsze sobie co? po kminie no i oczywi?cie flachom zapije mam jeszcze czas podobno dopiero jak si? wezm? i si? wypierdol? to si? wpierdol? no i b?dzie mniej czasu.
Bardzo szacunek i w og?le jest zajebisty dragon kt?ry daje niesamowite wra?enia fantazji poruszania si? po mapie jest to wr?cz przyjemna forma grania bo w tym czasie mo?na i?? sobie do wc albo otworzy? browar podziwiaj?c widoki.
demen2png_wnnehhh.png

demen1png_wnnehhr.png

demen3png_wnnehhx.png

Server jak najbardziej na mi si? podoba cho? wiem ze nie kt?re miejsc?wki s? kopiowane z innych map ale to nie szkodzi.
To na tyle na razie z mojej strony.
Mi?ego spania ziomki pozdrawiam Tomek

PS Pono? da si? zderzy? smokami, jakkolwiek to brzmi, trzeba to sprawdzi?

Smoki to ju? przerabia?em na wszystkie sposoby. Najzabawniejsze by?o to jak da?em loga podczas lotu (nie musz? t?umaczy? co si? sta?o po zalogowaniu) ;p

Co do expienia przez niekt?re osoby, to chyba nie s?dzisz, ?e np na 50lvl p?jdziesz na demony czy co?. Fakt, ?e przeszukuje si? map? w poszukiwaniu innych expowisk, a nie kisi si? tylko na jednym (czyli wy?apuje chc?c nie chc?c b??dy mapy). Znam miejsca, do kt?rych na razie nie mam po co i?? bo sko?czy?oby si? to do?? szybkim klepaniem w mat? (np faraony), a wiem, ?e s? tam jakie? questy. Liczby ded?w nawet nie potrafi? zliczy?, ale tak to jest jak si? mapy nie zna i si? idzie na ?lepo. ?adna okolica, wodospadzik, a tu nagle jeb combo za 900 ;p

Pierwsze kroki na demonach
q140i2ce8hbv.png

39btbheztogt.png

Witam stwierdzam i? ci co graja expi?c lvl te? w jakim sensie testuj? sobie serversa ,s? ro?ne formy ;d
Ja bylem ju? w wielu miejscach na mapie przede wszystkim blisko miast tam gdzie wok?? nas staje czas i si? tak przechadza?em i musz? powiedzie? ?e jest jeszcze troch? do zrobienia. ;d
B??dy na mapie s? widoczne i powinny zosta? poprawione wydaje mi si? ze wi?kszo?? ju? zg?osi?em wiem te? ?e ISanto wie ?e trzeba poprawi? wi?c spokojnie ziomu? da rade tylko pytanie ile to potrwa jestem ju? 3 dzie? i stwierdzam ze ju? powinno si? co? zadzia? po prostu Rach ciach pi?a przecinak i gotowe.
Ale to tylko je?li chodzi o miasta bo na expach chodz? inni i tez robi? swoje ;)

Co do jednego expa bo tam tez si? przechadza?em akurat takie Darfy lewa brama s? tam takie itemy a na nich kamyki jest ich sporo ale po co tego nie wiadomo.
W mie?cie Firo jest ma?o bug?w ale jest jednak jedyn bardzo zrzucaj?cy si? w czach?, ?e po prostu czacha dymi. ;d

Kliknij, aby zobaczy? obrazek

Natomiast w mie?cie Barabara Bay jest ich troch? wi?cej albo powiedzia? bym ?e jeszcze po prostu jest to jeszcze nie sko?czone.

A tutaj bug dragona pewna cze?? jego cia?a porusza si? po mapie. Thug Life ;D

Mimo wszystko jest to bardzo fajny server najbardziej podoba mi si? miasto Firo wyci?gam lekcje z architektury pomijam male aspekty dotycz?ce tego i tamtego a ?e jeszcze jestem w domu to zawsze sobie co? po kminie no i oczywi?cie flachom zapije mam jeszcze czas podobno dopiero jak si? wezm? i si? wypierdol? to si? wpierdol? no i b?dzie mniej czasu.
Bardzo szacunek i w og?le jest zajebisty dragon kt?ry daje niesamowite wra?enia fantazji poruszania si? po mapie jest to wr?cz przyjemna forma grania bo w tym czasie mo?na i?? sobie do wc albo otworzy? browar podziwiaj?c widoki.

Server jak najbardziej na mi si? podoba cho? wiem ze nie kt?re miejsc?wki s? kopiowane z innych map ale to nie szkodzi.
To na tyle na razie z mojej strony.
Mi?ego spania ziomki pozdrawiam Tomek

Miasto Barada Bay jest ca?kowicie robione na nowo. Zg?oszonych bug?w jest sporo, wi?kszo?? z nich to tzw. map fault. Wszystkie zg?oszenia zapisuj? si? w naszej bazie i s? naprawiane, jednak poprawki nie daje na serwer g??wny na bie??co, a co jaki? czas w paczkach robi?c update gry. Spokojnie, wszystko zostanie poprawione i doko?czone do startu serwera, jest to na razie beta serwer a by? mo?e i alfa wi?c takie rzeczy maj? prawo wyst?powa?. Niestety cz?owiek nie jest nie omylny, cz?sto co? przeoczy.

Zaczyna robi? si? coraz ciekawiej ..
Pozdrawiam.

Screeny z dzisiaj:

obrobiony_wnnsrss.png

obrobiony_wnnsrap.png

obrobiony_wnnsrah.png

obrobiony_wnnsrsq.png

obrobiony_wnnsrsa.png

Na OTS brakuje troch? realizmu. Bramka od 35 lvla prowadzi do expowiska gdzie roi si? od wampir?w, bone beast?w i mutated human?w. Nie lurowa?em ich, w jednym miejscu by?o chyba 5 wampir?w i kilka bone beast?w, oczywi?cie pad?em. :hah:

Opr?cz tego gdy wykonywa?em pewien quest, kt?ry polega? na zabiciu jednego wampira dosta?em tylko 916 gp, skoro jest to jednorazowa misja alternatywna i to do?? ukryta, to warto by by?o da? wi?ksz? nagrod?.

W ka?dym razie ogromna, dopracowana mapa i poukrywane questy robi? wra?enie. Teraz tylko zoptymalizowa? rozgrywk?, poprawi? niedoci?gni?cia i mamy serva na top3.

Ostatnia edycja:

Z Questami poczekaj na udost?pnienie ostatecznej wersji New Oxenfurt, tam to dopiero b?dzie si? dzia?o! :)
W tym miejscu pozdrawiam dawnych graczy Valturii, kt?rzy by? mo?e poznaj? co? o czym opowiadaj? NPC :D

@edit:
A gdyby?cie tak mogli spotka? ducha na swojej drodze?
cICYtMS.png

Ostatnia edycja:

Start w tym roku?

Kojarze imie Restia :D
Te duchy nic specjalnego chyba ze pojawia?y by sie randomowo przy jakims graczu, wtedy moglbym sie wystraszyc jakby jakas zjawa nagle za mna chodzila bez slowa

Kojarze imie Restia :D
Te duchy nic specjalnego chyba ze pojawia?y by sie randomowo przy jakims graczu, wtedy moglbym sie wystraszyc jakby jakas zjawa nagle za mna chodzila bez slowa

Dobry pomys? na ten random XD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry