Tibia.net.pl rl photos 2010- The movie

Status
Zamknięty.

$peqto

Senior User
Czerwiec 20, 2008
Liczba reakcji
68
Tak! Prace nad rl photos 2010 zosta?y zako?czone. Po segregacji zdj?? przez One'a zabra?em si? do roboty. W tym roku nie zabrak?o krwi, potu, sasi?da spod 2, a nawet znanego przez ka?dego Justina Biebera.
Kadra w tym roku si? nie popisa?a, trafi?o do mnie a? 10 zdj?? z kolorowymi w roli g??wnej.
Co do zdj??: jedni przedawkowali marsjanki, drudzy wysy?ali foty z rl( jednak by?a to rl tibia niestety), kolejni za? postanowali zosta? mistrzami painta.
Kto? kiedy? m?wi?, ?e nie da si? pobi? rl photos 2009. Czy si? uda?o? Oce?cie sami.
http://www.youtube.com/watch?v=Sh07iWxqOfs
Wszelkie b??dy, kt?rych oczywi?cie nie ma prosz? zg?asza? w tym temacie b?d? do mnie na pw.

Odp: Tibia.net.pl rl photos 2010- The movie

Og?lnie filmik mi si? podoba?, sam nie wiem czy przebi? on 2009, moim zdaniem s? podobne. Fajnie ?e kto? si? za to zabra?.

@Ognisty
Najsowo kolego! Hahah

Pocz?tek i koniec odrobine chujowy. Og?lnie wykonanie filmiku jest dobre, my?l? ze przebi? on film tnp z 2009 gdy? ja teraz jestem. Oczywi?cie rep : >.

Ostatnia edycja:

No filmik naprawd? bardzo ?adnie zmontowany . Czas trwania jednego zdj?cie te? jest wr?cz idealny . Mi si? bardzo podoba ... :) Pozdrawiam !

Poprzednia edycja sporo sporo lepsza...

3:35, Kate Sayuki - : OOOOOO Idealny przyk?ad tego, jak przez rok mo?na si? zmieni?. Imho jedno z fajniejszych zdj?? tej edycji.
Nie ma mnie, cho? wysy?a?am. Mo?e to i dobrze. xd
W og?le ile dupeniek na tym forum siedzi to si? dopiero teraz okaza?o.

Og?lnie wydaje mi si?, ?e poziom zosta? utrzymany.

@down
Ano, musia?am si? odwr?ci? i mi umkn??o. ;3 Bo powinnam by? fioletowa, o.

Ostatnia edycja:

3:35, Kate Sayuki - : OOOOOO Idealny przyk?ad tego, jak przez rok mo?na si? zmieni?. Imho jedno z fajniejszych zdj?? tej edycji.
Nie ma mnie, cho? wysy?a?am. Moze to i dobrze. xd
Og?lnie wydaje mi si?, ?e poziom zosta? utrzymany.
Jeste?, przyjrzyj si? dok?adniej ; ].
C?? siebie znalaz?em, film dobry nie powiem, ale pocz?tek i koniec mi si? nie podoba?. Moim zdaniem, ah.. nie mam zdania czy filmik przebi? filmik z 2009 r.

LOL, czemu nie wiedzia?em o istnieniu 90% ludzi z tego filmiku? Pierwsza edycja by?a duuuuu?o lepsza, teraz takie takie dziwne =/

Filmik wspania?y.
Og?lnie poziom u?ytkownik?w jest dobry. Widac, ?e nie ma a? tak du?o dzieci :))
@Beo Ciebie to ca?e pokucie nie boli? auu
@Kate Szkoda mi tego ptaszka :/
@up ja te? nie znam, max 8 os?b.

Sp?aszczy?o mnie >.<
Rekord ogl?dalno?ci - 20 os?b naraz czyta temat. Nie?le.
Edycja jest spoko. Jednak 2009 nie podoba?a mi si? bardziej. Wdg. mnie ta cz??? wypad?a lepiej. Niekt?re zdj?cia s? niewyra?ne, ale spoko. Daj? 8/10, bo denerwuje mnie pocz?tek i koniec ;d
Edit:
@Kate Szkoda mi tego ptaszka :/
Przecie? jemu si? nic nie sta?o ;d Btw. to jest b?otniak stawowy a nie jastrz?b =3= Ten ptak mia? porobione kilka zdj??, zosta? zaobr?czkowany i wypuszczony, ca?y i zdrowy. Relaks.
Edit2:
slyszalem ze Kate Sa~ jest spasiona 13-latka
Spa... spasion? 13 - latk?? O___x"

Ostatnia edycja:

Monta? mi si? nie podoba niestety, ale filmik ok. Mmm, ale mamy tutaj ?adne panie :*

edit:

VERNEY !!! VERGIL !!! MAGIC OTS !!! SZALONY EDEK HERE!!! :D

Ostatnia edycja:

Filmik super , fajnie wyszed?.
Podoba mi si?.
Panie mamy pi?kne na forum.

Pozdrawiam

Bardzo fajnie zmontowany filmik, szkoda tylko, ?e tak ma?o znanych os?b podes?a?o swoje zdj?cie. Edcja przebi?a poprzedni?, poniewa? ja na niej jestem :o.

Beoska... jeste? przejebana, w pozytywnym znaczeniu :)
Pozdrawiam!

Beoska, kocham ci? jeste? kurwa zajebista i wcale nie pisz? ironicznie. Og?lnie wypad?o w miar?, gdyby nie zdj?cie Beosi, by?bym bardzo znudzony tym ca?ym filmikiem jednak jej prze?liczna mordka poprawi?a mi nastr?j, tak?e elegancko.

heh ;p wed?ug mnie ?adnie wysz?o. Czcionka i obramowanie fajne ;d
Muzyka Justina Biebera na pocz?tku wed?ug mnie to totalny fail ;d Wejdzie kto? z "jutube" i b?dzie chcia? ogl?dn?? i komputer mu si? zepsuje..
8/10

Spodoba? mi si?, napewno by? lepszy ni? ubieg?o roczny. Na wst?pie Prodigy, to mi si? podoba ^^ Fajnie si? ogl?da?o.

Pozdrawiam,
vBio.

@edit

Ten Justin na pocz?tku to mega-fail.

Ostatnia edycja:

O matko... wi?c tak: Nie uda?o Ci si? pobi? kompletnie RL photo 2009. Pora?ka
Po 1. Po choler? ten typ od mix?w youtube? Potrzebny on?
Po 2. Muzyka - mo?na by?o da? ciut l?ejsze klimaty
Po 3. Morda psa na ko?cu? Je?li chcia?e? zako?czy? filmik nutk? humoru... zapomnij.
Po 4. Wypisywanie u?ywanych program?w przy RL photo z TNP jest kompletnie zb?dne.
Po 5. Beoska jest zas?u?onym a zdj?cie jest w ?r?d u?ytkownik?w - nie przesadzasz?
Po 6. Przej?cie mi?dzy zdj?ciami u?ytkownik?w a kadry - mog?e? co? wymy?li? oryginalniejszego ni? czarna plama.
Na szybko poprawia?em Biebera, wi?c p??niej jeszcze podmieni? link.
Jak co? robisz, to r?b to porz?dnie do ko?ca ;].
Nast?pnym razem swoj? pewno?? siebie w g?bie zamie? na to co robisz.

Co do samego filmiku, ciesze si?, ?e a? tyle os?b dostarczy?o zdj?cia - to bardzo mi?e. Ubolewam nad znikoma ilo?ci? zdj?? kadry. Na koniec, mi?o ?e RL Photo'10 dosz?o do skutku. Gratulacj? :).

Regards,
Xaviz.

Ostatnia edycja:

Wow,pojawi?em si? w tej edycji,chocia? w to zw?tpi?em!

Wi?kszo?ci ludzi z tej edycji nie znam,pewnie dostawa?e? mas? PW od nowych u?ytkownik?w.
Mnie mo?e kto? tam skojarzy??

Filmik sza?u na mnie nie zrobi?, a muzyka motywowa?a do wy??czenia - c??, edycja '09 pozostaje t? najlepsz?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry