-Tibia 8.60 Tisara.eu - W?asny Klient | Dopracowany Balans | Nowe Monstery [Alvoria s2]

Status
Zamknięty.
Odp: Tisara.eu - W?asny Klient | Dopracowany Balans | Nowe Monstery [Alvoria s2]

[MENTION=431570]Azuu[/MENTION]

Dok?adnie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: Tisara.eu - W?asny Klient | Dopracowany Balans | Nowe Monstery [Alvoria s2]

Tu jest liczba Graczy bez osob na trainerach/afk:

http://poland.otservlist.org/

zvzjwkkehyqixwndtnxqgybhuzqvhmogcdumbcqjffzqycxikbtvcftbuspxtpxukkfubacrwokayljrchkgtsexkssimtppiefn

nie polecma serwera all mapki sa w necie temple depo tp room quest room itd itd

Nie polecam, admin robi xx ots?w, kt?re padaj? co chwile.
Og?lnie du?o ludzi wbija na start a po tygodniu max 2 liczba graczy drastycznie spada.

nie polecma serwera all mapki sa w necie temple depo tp room quest room itd itd

No jak RAH od kt?rego kupilem mapki je wrzuci? to sie nie dziwie, ale zobacz kiedy byl start 1 edycji a kiedy mapki zostaly wrzucone :>

Napisa?e? to tak jakbym to ja cie ojeba? :c

Napisa?e? to tak jakbym to ja cie ojeba? :c

Ciekawe dlaczego nie powiesz CZEMU cie ojebalem podam 3 powody
1) mia?e? mi nie grozi? ze mapki wrzucisz jak ci nie pomoge
2) mia?e? mnie nie wkurwia? (dobrze pamietasz ze cie ostrzegalem)
3) mia?e? nie u?ywa? moich skryptow w narevii (przyklad to bramki levelowe mojego autorstwa)

Wiec juz nie spamuj mi ze cie ojebalem bo brzmi to jakbym cie ojebal bez powodu.
Pzt to sta?o si? ca?e p?? roku temu i mi sie juz twoje pierdolenie znudzi?o.

?egnam.

serwer to dno i to wielkie w oczekiwaniu na start fajnie sie zapowiadal ale beeg widze ze ty ladnie ciszniesz w ciula ^.^ pozdrowienia i oczywiscie nie polecam

serwer to dno i to wielkie w oczekiwaniu na start fajnie sie zapowiadal ale beeg widze ze ty ladnie ciszniesz w ciula ^.^ pozdrowienia i oczywiscie nie polecam

Po czym to stwierdzasz ?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry