Turnieje!

Status
Zamknięty.

Emek

Zbanowany
Sierpień 14, 2008
Liczba reakcji
67
B?d? organizowa? turnieje w nast?puj?cych grach:
-poker (Texas Hold'em 3 partie po 4 graczy, 2 osoby z najwi?ksz? ilo?ci? got?wki przechodz? dalej, na start 1000$)
-tysi?c (1 partia po 4 graczy)
-ko?ci (1 partia po 4 graczy)
-szachy (1 partia)
-warcaby (do 2 wygranych)
-scrabble (1 partia po 4 graczy)
-k??ko i krzy?yk (do 2 wygranych)

Teraz pytanie do Was - w jakie gry by?cie najch?tniej zagrali? Zapisywa? mo?na si? w prosty spos?b, wystarczy napisa? w jakie gry zagracie.

Termin b?d? stara? si? ustali? tak, by ka?demu pasowa?o. Ustal? to z ka?dym na pw, je?li kto? zrezygnuje i nie we?mie udzia?u w walce nie b?dzie m?g? wzi?? udzia?u w nast?pnym turnieju (tylko jednym), a przeciwnik przejdzie do nast?pnej rundy wygrywaj?c walkowerem.

Turnieje b?d? 4, 8 oraz 16 osobowe w zale?no?ci od ilo?ci ch?tnych. Turniej do kt?rego zapisze si? najwi?cej os?b zostanie przeprowadzony jako pierwszy.

Turnieje b?d? odgrywane od poniedzia?ku do pi?tku w godzinach wieczornych (18-21).
Cz??? tych gier b?dzie odgrywane na serwerze wp.pl, druga cz??? na kurniku.

Je?li macie jakie? pytania/uwagi to prosz? pisa? wy??cznie w temacie.

Osoba kt?ra wygra dany turniej zostanie mianowana mistrzem danej gry i b?dzie wpisana w 1 po?cie tematu.

Tak wi?c zg?aszajcie si? kto zagra w jakie gry, podajcie swoj? dyspozycyjno??, ewentualnie umiej?tno?ci.

Zapisani:
-Poker Texas Hold'em: Chris#; Xinx; Emek;
-Tysi?c: Voilan; Speeder; Emek;
-Ko?ci: Voilan; Emek;
-Szachy: Sir_Rafallek; Emek; DevLord;
-Warcaby: Vasudanin; DevLord; Emek; Taki Tam
-Scrabble: DevLord; Emek; Vasudanin
-K??ko i krzy?yk: Emek; DevLord; Koybi; garulec; Vasudanin; largo10;

Pozdrawiam
Emek

Ostatnia edycja:
Odp: Turnieje!

W pokera bym pykn?? ;)

Zapisuje si? na Warcaby !Jak co? moje gg:10655562

Oczywi?cie wszyscy ch?tni zostan? wpisani, lecz widz?, ?e ma?e jest zainteresowanie tematem... Dlaczego? Przerastaj? was gry w kt?rych trzeba ruszy? g?ow?? Licz? na wi?ksze zainteresowanie.

W razie gdyby brakowa?o 1-2 os?b do jakiego? turnieju to si? zapisz?, bo sam lubi? pogra? w takie gry. Jeszcze raz zapraszam do zapisywania si? do swoich ulubionych gier (mo?na si? zapisa? na wi?cej ni? 1 gr?).

Dopisz mnie do pokera :)

Od?wie?am? W takim t?pi? pierwszy turniej b?dzie odegrany za 2 miesi?ce... Zapisywa? si?, nie liczy si? wygrana, a dobra zabawa :P

Ja bym zagra? w warcaby i scrabble.
5 os?b dopiero si? zapisa?o.
:b

A do ko?ci i tysi?ca zapisz mnie ;] Kiedy b?dzie og?oszone kto z kim w jakim miejscu i czasie? Czekam!!

Dopisuj? ;)

Kiedy? kiedy znajdzie si? ekipa, na pocz?tek przyda?o by si? 8 os?b, ale 4 te? ujd? ;) b?dzie taki miniturniej ;> mam nadziej?, ?e si? to wszystko rozkr?ci ;)

EDIT:
Dopisuje si? do wszystkich konkurencji. Je?eli nikt nie dopisze si? do warcab?w jutro zaczn? ustala? termin turnieju (za pewne na pi?tek ;))

Ostatnia edycja:

Dopisz mnie jeszcze do szach?w & k??ko i krzy?yk.

Dopisz mnie r?wnie? do k??ka i krzy?yk ; p ch?tnie pogram pewnie b?dzie dobra zabawa ; P
Pozdrawiam, Don Wakeful.

Ostatnia edycja:

Turniej warcab?w nie odb?dzie si?, jedna z os?b nie da?o oznak ?ycia, wi?c wykre?lam go z listy i zapraszam do zapisywania si? ;)

Ludzie, zajebi?ci jeste?cie >.> zerowe zainteresowanie. Je?li w przeci?gu 2 dni temat nie ruszy gwa?townie z miejsca, to zamykam te turnieje i b?d? robi? jeden, z pewno?ci? wi?cej os?b si? zapisze, a dlaczego? Nie rozumiem tego...

Kolko i krzyzyk sie zapisuje mam nadzieje ze bedzie fajnie i jeszcze jedno pytanko kiedy sie to odbedzie?

Ja zapisuj? si? na k??ko & krzy?yk. =dd Mo?e by? fajna zabawa.

K??eczko i Krzy?yczek rlz!
zapiszcie mnie do ko?ka i krzyzyka :D

To ja si? jeszcze zapisz? do k??ka i krzy?yka i scrabble : )

Status
Zamknięty.
Back
Do góry