Tw?j ulubiony serial.

Status
Zamknięty.

Teleq

User
Marzec 24, 2010
Liczba reakcji
12
Wiem, ?e by? ju? taki temat, ale zosta? zamkni?ty i zak?adam nowy.
Jestem ciekaw jakie seriale najbardziej przypad?y wam do gustu.
Prosz? napisa? kr?tkie uzasadnienie, dlaczego ten serial.
Moim ulubionym serialem jest:
Spartacus: Blood and Sand.
Opis:Zdradzony i zniewolony przez swoj? ojczyzn?. Odradza si? jako wojownik. Spartacus: Blood and Sand jest to opowie?? zrealizowana z ogromnym rozmachem o najs?ynniejszym gladiatorze staro?ytnego Rzymu, kt?rego los rozdziela z ukochan? i zmusza do krwawej walki o przetrwanie na arenie. Spartacus aby unikna? ?mierci musi odnale?? si? w ?wiecie gdzie rz?dz? przemoc i korupcja, gdzie liczy si? tylko s?awa i seks. Sw? si?? do przezwyci??ania wszelkich przeciwno?ci czerpie z rz?dzy zemsty na swych oprawcach.
spartacus800x600.jpg

Najlepszy serial, jaki kiedykolwiek ogl?da?em, ca?y czas trzyma w napi?ciu. Jedyn? wad? jest nadmiar krwi i seksu, ale da si? ogl?da?.Polecam ten serial, poniewa? jest na prawd? warty obejrzenia.
Regards
Teleq

Odp: Tw?j ulubiony serial.

~~~~~~~~?wie?o??~~~~~~~~
@down Wpisz sobie w google spartacus:blood and sand.Jest film spartacus, i serial, tyle ?e serial jest o niebo lepszy.

Ostatnia edycja:

O ile wiem Spartakus to nie jest serial..

PrisonBreak (Skazany na ?mier?) na Polsacie leci co tydzie? w niedziele ogl?dam ten serial od pierwszego sezonu i odcinka zarazem :p

Ja lubi? Dexter'a, taki serial kryminalny ^^,
Na drugim miejscu znajduje si? za? "Wszyscy nienawidz? Chrisa", nast?pnie "On ona i dzieciaki" i jeszcze par? innych serial?w z Comedy Central

Dexter
Prison Break
FlashForward
Chuck
Hereos
Human Target
Burn Notice
Leverage :)

I duzo duzo innych :)
nic nie poradze, jestem fanem seriali.

A co do tego, ze w sparatusie jest duzo krwi i seksu.. to jak Ci? to zaskoczylo, to malo historie znasz ;) a po drugie, im wiecej przemocy i dymania tym wieksza ogladalnosc

Hmm ja to lubi?:

CSI - Kryminalne zagadki Nowego Yorku/Miami
Na Wsp?lnej
Barwy Szcz??cia

I prosz? si? nie ?mia? z tych dw?ch ostatnich. Wiem, ?e parodia, ale mi si? to podoba, koniec, kropka.

Pozdrawiam, Matthew

Moim ulubiony serialem jest : CSI : Kryminalne Zagadki Los Angeles oraz Drake & Josh.

:)) hee ;> Barwy Szcz??cia :D i Pierwsza Mi?o?? :P

CSI / DR. House xd

Moje ulubione seriale to CSI g??wnie ogl?dam CSI: Miami i CSI NY ale najbardziej lubie Skazanego na ?mier? ogl?dam od 1 odc i mi si? podoba :D

24,Prison Break,Dr.House, i wiele innych : ]

Czytajcie kurwa ze zrozumieniem.Napisa?em:Z kr?tkim uzasadnieniem dlaczego ten serial, a nie inny!-.-Ja pierdziel?...

Zajebi?cie, gdyby mod napisa? ten post, to by? by warto?ciowy a? po brzegi-.-
Notka moderatorska:
Ale napisa?e? go Ty nie wnosz?c nic do tematu.

Jak uwa?asz...

Ostatnia edycja:

Oczywi?cie Dr. House . Ogl?dam go na internecie , jestem przy 20 odcinku 5 sezonu . Lubie jego gry , "chamstwo" , bezwzgl?dno?? , przeno?nie i szczero?? . Troch? staje si? jak on . Nie bez powodu ca?a klasa nazywa mnie stu procentowym "chamem" .

"-" domy?l si? czemu.

Mym najlepszym serialem jest CSI : Kryminalne Zagadki Los Angeles, Pierwsza mi?o?? oraz M jak mi?o??.

CSI : Kryminalne Zagadki Los Angeles
Za to, ?e s? jak McGyver.
Usta Usta - za niewyobra?aln? ilo?? ?miechu
Dr. House- za riposty, ironi? i Cykloco?tam
Reszty nie lubi?, a nawet nienawidz?.

Na drugim miejscu znajduje si? za? "Wszyscy nienawidz? Chrisa", nast?pnie "On ona i dzieciaki" i jeszcze par? innych serial?w z Comedy Central
Comedy Centaral rox :D
Natomiast ja lubi? takie o to seriale;
  • Tak, kochanie
  • Wszyscy nienawidz? Chrisa
  • On, ona i dzieciaki
  • Jim wie lepiej
  • Jak pozna?em wasz? matk?

Wybra?em te seriale, poniewa? gdy je ogl?dam, czas jako? tak szybko leci, a poza tym s? ?mieszne.

Ostatnia edycja:

Moim ulubionymi serialami s?:
-S?dzia A.M.Wesolowska,
-S?d Rodzinny,
-Dr. House.
Lubie prawo, a tu akurat takie dosy? ciekawe seriale prawne, mo?e nie jest tak w prawdziwym zyciu jak w tych s?dach, to ciekawe s?.
Dr House ze wzgl?du na humor.

Ja raczej wole polskie seriale,
- Majka
- Usta Usta - ?wietna dawka humoru.
- Klub Szalonych Dziewic - na pocz?tku fajne, pod koniec ju? mnie denerwowa?o, dobrze, ?e nie b?dzie ju? drugiej serii.
- Dr. House.

Nie ogl?dam seriali, jednym wyj?tkiem jest Dr. House, kt?rego uwielbiam ogl?da? w czwartkowe wieczory.

Usta usta, gdy? zawarty w tym serialu jest przyjemny dowcip.

Og?lnie ma?o czasu mam na ogl?danie seriali, czasami z nud?w "Na wsp?lnej" obejrz?, ale to i tak nic dla mnie nie znaczy, po za tym gubi? si? w tym wszystkim.

Reasumuj?c, dla mnie Usta usta.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry