Odp: tylko dla ludzi o mocnych nerwach
no i si? znalaz? kozak internetowy, jak ja tego nie cierpi?...powiedz kolego na serio jakie mia?e? doczynienia ze zwierz?tami ? Ja wychowa?em si? na wsi mieli?my kr?liki ?winie itp. i osk?rowa? kr?lika to nie problem dla mnie tak samo pomoc przy ?winiobiciu....to co ja w ?yciu widzia?em to moja sprawa i to nie w internecie a w rl. a i nie kozacz mi tu, ?e si? sadola naogl?da?e? ok ?
Czego kurwa synu? si? naogl?da?em? Patrz akurat mam dost?p do zwierzaczk?w, bo mam w rodzinie osoby, kt?re maj? firmy w owej bran?y i te? znajomych. Zreszt? co ty mi pierdolisz o do?wiadczeniu skoro jak poruszasz temat psychiki, to mo?emy do tego psychologicznie podej??, ale szczerze? Pierdoli mnie to, bo nie b?d? jakiemu? pajacowi t?umaczy? co stara si? zab?ysn?? na forum wychodz?c przed szereg.
Kikimora i tak nie przet?umaczysz. Dzisiaj zbyt wiele jest tej przemocy i na nikim to nie robi wra?enia, a to czy jakie? zwierze jest katowane gdzie? na ?wiecie ka?dy ma w dupie. ?atwo m?wi? jak co? nas nie dotyczy, pok?j.
Nie wiem czy wiesz, ale tematy o katowaniu zwierz?t s? manipulacj? i pr?b? odci?gni?cia od wa?nych spraw, kt?re s? wa?na dla przysz?o?ci tego ?wiata. Otw?rz oczka i m?zg, to mo?e kiedy? zrozumiesz na czym polega zasada przebiegu r??nych wydarze? na tym ?wiecie. Nawet ostatnio w Polsce w naszym kraju bardzo ?adnie odci?gni?to uwag? od ACTA - pomy?l, a zrozumiesz o czym m?wi? i jak to zrobiono.
Przeciez czlowiek to tez zwierze.
Je?eli jeste? osob? wierz?ca id? do ko?cio?a i pogadaj z ksi?dzem na ten temat, a rozmow? zacznij od tego zdania, kt?re w?a?nie zacytowa?em z Twojej wypowiedzi. Zobaczysz jego reakcj? i co Ci powie. Chocia? i tak dla mnie ko?ci??, to organizacja manipulacyjna, ale w pewnych kwestiach maj? racj?, a zw?aszcza, je?eli chodzi o zwierz?ta. I chcia?bym jeszcze zaznaczy?, ?e ?winia, krowa, kura, kurczak, to nie to samo co pies, kot, rybka, ???w. pis jo?