tylko dla ludzi o mocnych nerwach :)

Status
Zamknięty.
Odp: tylko dla ludzi o mocnych nerwach :)

Przerwa?em po minucie. Nie jestem z PETA, ale naprawd? nie wiem jak mo?na tak traktowa? drug? istot?. Mam nadziej?, ?e kazali im zamkn?? zak?ady.

Nie wiem po co to tu wrzucasz... Zeby kazdy powiedzial to samo co kazdy mysli? I tak wiadomo, ze kazdy wypowie sie w ten sam sposob na ten temat. Lub bedzie robic z siebie kretyna i bedzie trollowac w tym temacie.
Poza tym zastanawiam sie kto to obejzy cale, ja przewinalem do polowy i nie wytrzymalem 5 sekund...

co z tego,?e zamkn? jeden zak?ad jak powstanie nast?pny.Niestety tak by?o jest i b?dzie nie m?wi?,?e wsz?dzie no ale...W polskich rze?niach to samo mo?e nie a? tak ale pistolet?w pneumatycznych te? u?ywaj?.Tam cielaki czy krowy to masakra ju? lepiej jakby zabijali je strza?em w ?ep z broni palnej albo co? a nie, ?e szyje podcinaj? itp...jak kto? jest zbyt wra?liwy to nie polecam ca?ego ogl?da? lub w og?le nie ogl?da?...takie filmiki rysuj? psychik? :confused:

Co drugi z Was jest wierz?cy. Kole? na religii ostatnio m?wi?, ?e prawa zwierz?t i inne g?wna s? tylko ?erowaniem na pieni?dzach podatnik?w, bo przecie? WASZ "b?g" da? Wam ziemi? pod opiek? i da? wam rozum i wolno??, a zwierz?tka s? po to by je wpierdala? i one maj? tylko zasrany instynkt nie maj? rozumku ani duszy, wi?c trzeba je WPIERDALA?, bo taki jest ich cel istnienia. Pierdolenie Wasze jest ?mieszne, a najbardziej rozbawi?o mnie to:
.jak kto? jest zbyt wra?liwy to nie polecam ca?ego ogl?da? lub w og?le nie ogl?da?...takie filmiki rysuj? psychik?
Synu chyba jeszcze nie widzia?e? w ?yciu naprawd? drastycznej rzeczy.
#Kikimora
Wida? jaki jest ograniczony i zamkni?ty na ?wiat.

Zajebisty jest moment w 1:24, dobry patent ja na ich miejscu jeszcze bym poci?? prosie po tym jak si? udusi?o HEHE. ?o moment 2:02 jeszcze lepszy no kurwa MEGA. 5:05 jeszcze lepsze. 6:33 i 6:42 dobre. Nie chce mi si? dalej ogl?da?, bo szkoda czasu. Id? co? zje?? hmm mo?e mi?sko jakie?.

Zapewne ka?dy z was tutaj ?re mi?so na pot?g?, kfc, mcdonald, kebaby, to dla nich s? najbardziej zwierz?ta zarzynane, ale jak ju? kto? z was jest tam i je, to nic go nie obchodzi, byle by zje??

Co drugi z Was jest wierz?cy. Kole? na religii ostatnio m?wi?, ?e prawa zwierz?t i inne g?wna s? tylko ?erowaniem na pieni?dzach podatnik?w, bo przecie? WASZ "b?g" da? Wam ziemi? pod opiek? i da? wam rozum i wolno??, a zwierz?tka s? po to by je wpierdala? i one maj? tylko zasrany instynkt nie maj? rozumku ani duszy, wi?c trzeba je WPIERDALA?, bo taki jest ich cel istnienia. Pierdolenie Wasze jest ?mieszne, a najbardziej rozbawi?o mnie to:

#Kikimora

Zajebisty jest moment w 1:24, dobry patent ja na ich miejscu jeszcze bym poci?? prosie po tym jak si? udusi?o HEHE. ?o moment 2:02 jeszcze lepszy no kurwa MEGA. 5:05 jeszcze lepsze. 6:33 i 6:42 dobre. Nie chce mi si? dalej ogl?da?, bo szkoda czasu. Id? co? zje?? hmm mo?e mi?sko jakie?.

Nie, ale skoro jestesmy osobnikami rozumnymi to mozemy wykorzystywac metody ktore nie mecza innych stworzen tylko zajmuja sie wszystkim szybo, czysto, profesjonalnie i bez bolesnie. A nie tak jak to wyglada nie raz.

Zapewne ka?dy z was tutaj ?re mi?so na pot?g?, kfc, mcdonald, kebaby, to dla nich s? najbardziej zwierz?ta zarzynane, ale jak ju? kto? z was jest tam i je, to nic go nie obchodzi, byle by zje??

Tak, ale co z tego?
Kazdy by wolal zeby wszystko dzialo sie "humanitarnie", i to przeszkadza wszystkim, anie to, ze w ogole takie cos jest robione. Tylko sposob tego.
Powiedz, wolal bys zginac w setna sekunde i nic nie poczuc, czy dostac jeszcze z 10 razy glowa w podloge w ciagu minuty? No wlasnie... Zwierzeta tez cos czuja, a moze nie?

I nie mowie tu o sprawach religii czy czegos tam innego.
Przeciez naturalne jest, ze jedne gatunki zabijaja inne, rozrywaja je na strzepy bo inaczej nie moga ich zatrzymac. Ale wydaje mi sie, ze jestesmy na tyle rozwinieci, ze jednak na prawde mozna to robic lepiej, jak juz zreszta pisalem.

wydaje mi sie, ze jestesmy na tyle rozwinieci, ze jednak na prawde mozna to robic lepiej
To jest przecie? lepiej. Szybka produkcja, praca dla ludzi i du?o mi?ska;d

jeste?my na samym ko?cu ?a?cuchu, a ka?de zwierze m?czy drugie, wi?c jest to normalne, a ?e PETA si? wtr?ca to ju? ich problem

A odpowiedzcie na moje ostatnie pytanie tez...
Powiedz, wolal bys zginac w setna sekunde i nic nie poczuc, czy dostac jeszcze z 10 razy glowa w podloge w ciagu minuty?
Skoro mozna cos robic dobrze dla kogos innego tak, ze wciaz jest dla nas dobrze to czemu tego nie robic?

I tak przy okazji. Macie jakies zwierzeta w domu?

Nikt by nie chcia? zgin?? tak, ale tak jest z cz?owiekiem.
Mam Psa i Szynszyle

Nikt by nie chcia? zgin?? tak, ale tak jest z cz?owiekiem.
Mam Psa i Szynszyle

Czyli twierdzisz, ze ludzie maja jakies wieksze prawa w swiecie natury i sa wyzej niz zwierzeta w ogolnym pojmowaniu hierarchi?
Dlaczego? Przeciez czlowiek to tez zwierze. Poza tym niektorzy maja uczucia. Zwierzeta tez cierpia, a skoro mozemy robic wszystko z takim efektem jak wczesniej, tylko tak, zeby nikt nie cierpial to chyba lepiej tak to robic... Ja nie lubie patrzec na cierpienie zwierzat... Tak samo jak na cierpienie ludzi. Bo nie ma w tym roznicy, kazdy cierpi. Dlaczego twoim zdaniem zwierzeta nie maja zadnego prawa i mozna je krzywdzic i mecyzc?

Kikimora i tak nie przet?umaczysz. Dzisiaj zbyt wiele jest tej przemocy i na nikim to nie robi wra?enia, a to czy jakie? zwierze jest katowane gdzie? na ?wiecie ka?dy ma w dupie. ?atwo m?wi? jak co? nas nie dotyczy, pok?j.

#Kikimora

no i si? znalaz? kozak internetowy, jak ja tego nie cierpi?...powiedz kolego na serio jakie mia?e? doczynienia ze zwierz?tami ? Ja wychowa?em si? na wsi mieli?my kr?liki ?winie itp. i osk?rowa? kr?lika to nie problem dla mnie tak samo pomoc przy ?winiobiciu....to co ja w ?yciu widzia?em to moja sprawa i to nie w internecie a w rl. a i nie kozacz mi tu, ?e si? sadola naogl?da?e? ok ?

no i si? znalaz? kozak internetowy, jak ja tego nie cierpi?...powiedz kolego na serio jakie mia?e? doczynienia ze zwierz?tami ? Ja wychowa?em si? na wsi mieli?my kr?liki ?winie itp. i osk?rowa? kr?lika to nie problem dla mnie tak samo pomoc przy ?winiobiciu....to co ja w ?yciu widzia?em to moja sprawa i to nie w internecie a w rl. a i nie kozacz mi tu, ?e si? sadola naogl?da?e? ok ?

Czego kurwa synu? si? naogl?da?em? Patrz akurat mam dost?p do zwierzaczk?w, bo mam w rodzinie osoby, kt?re maj? firmy w owej bran?y i te? znajomych. Zreszt? co ty mi pierdolisz o do?wiadczeniu skoro jak poruszasz temat psychiki, to mo?emy do tego psychologicznie podej??, ale szczerze? Pierdoli mnie to, bo nie b?d? jakiemu? pajacowi t?umaczy? co stara si? zab?ysn?? na forum wychodz?c przed szereg.
Kikimora i tak nie przet?umaczysz. Dzisiaj zbyt wiele jest tej przemocy i na nikim to nie robi wra?enia, a to czy jakie? zwierze jest katowane gdzie? na ?wiecie ka?dy ma w dupie. ?atwo m?wi? jak co? nas nie dotyczy, pok?j.
Nie wiem czy wiesz, ale tematy o katowaniu zwierz?t s? manipulacj? i pr?b? odci?gni?cia od wa?nych spraw, kt?re s? wa?na dla przysz?o?ci tego ?wiata. Otw?rz oczka i m?zg, to mo?e kiedy? zrozumiesz na czym polega zasada przebiegu r??nych wydarze? na tym ?wiecie. Nawet ostatnio w Polsce w naszym kraju bardzo ?adnie odci?gni?to uwag? od ACTA - pomy?l, a zrozumiesz o czym m?wi? i jak to zrobiono.
Przeciez czlowiek to tez zwierze.
Je?eli jeste? osob? wierz?ca id? do ko?cio?a i pogadaj z ksi?dzem na ten temat, a rozmow? zacznij od tego zdania, kt?re w?a?nie zacytowa?em z Twojej wypowiedzi. Zobaczysz jego reakcj? i co Ci powie. Chocia? i tak dla mnie ko?ci??, to organizacja manipulacyjna, ale w pewnych kwestiach maj? racj?, a zw?aszcza, je?eli chodzi o zwierz?ta. I chcia?bym jeszcze zaznaczy?, ?e ?winia, krowa, kura, kurczak, to nie to samo co pies, kot, rybka, ???w. pis jo?

...to nie to samo co...
Dla mnie to to samo.

...pogadaj z ksi?dzem...
Nie mam ochoty z nimi rozmawiac za bardzo.

Jak juz jestes o tej rozmowie z ksiedzem, idz z nim tez pogadaj.
Zacznij od pokazania mu tego filmiku i zobacz:
jego reakcj? i co Ci powie
Bo skoro sam twierdzisz, ze:
w pewnych kwestiach maj? racj?, a zw?aszcza, je?eli chodzi o zwierz?ta.
To co przewidujesz z tej rozmowy?

Tyle na razie wystarczy zeby podtrzymac ta smieszna dyskusje na tym forum :P

Jezu. Jak tak do cho*ery mo?na? Jakby im tak zrobi? to ciekawe czy by byli happy :S

A naj?mieszniejszy jest fakt, ?e powiedzia?a to osoba z nickiem "szynka" : ).

@pectodrill
Jeste? nie tylko najwi?kszym cwaniakiem w internecie, ale i najwi?kszym debilem na ?wiecie. M?wisz o rzeczach o kt?rych nie masz poj?cia. Jebie od Ciebie ignorancj? na kilometr - wypowiadasz si? jak jaki? troll, b?d?c ?lepym na b?l przez kt?ry musi przechodzi? istota mieszkaj?ca niedaleko od Ciebie. Jakim kurwa prawem masz czelno?? tak cwaniakowa?? Nie widzisz kurwa, ?e robisz z siebie takiego idiot?, ?e to a? krew zalewa?
Odno?nie tego Twojego pierdolenia o "rzeczach wa?niejszych". Nie. To ty otw?rz oczy. Nie widzisz, ?e ogl?danie filmik?w i czytanie artyku??w zwi?zanych z illuminati i innymi ?ciemami te? Tob? manipuluje? Takie sprawy odci?gaj? Ci? od ?ycia realnego i wprowadzaj? do ?wiata w kt?rym wszystko jest niepewne. Nienawidz? takich ludzi jak ty. Cwaniakuj?, bo my?l?, ?e b?d?c twardym w sieci wylecz? swoje prawdziwe kompleksy. No niestety ziomek, ale Twoje pora?ki z sob? to nie jest m?j problem.
A teraz zamknij ryj i wypierdalaj st?d, g?upi popierdole?cu.

@topic
Obejrza?em ca?e. Ciarki mnie przechodz?, bo osobi?cie najch?tniej wysadzi?bym tych rze?nik?w w powietrze.

Hmm... je?li w ten spos?b moje stejki b?d? bardziej krwiste to nie mam nic przeciwko. Hehe, zarzynana ?winia brzmi jak pierd.

O kurwa . Co to Wg jest.. trzy razy prze?uciem do przodu og?lnie moje ogl?danie tego trwa?o mo?e 20sec.. To nie dla mnie. Zal mi tego co tam sie wyprawia

Status
Zamknięty.
Back
Do góry