Ujebany dzia?.

Status
Zamknięty.

Grumpy

Advanced User
Kwiecień 20, 2010
Liczba reakcji
46
Kaziu? E, to dobrze ?e mnie s?uchasz... kto odpowiada za to jak tu wygl?da na tym forum? Tak... Nie wkurwiaj mnie, dobrze? Od trzech dni jest dzia? o Tibii tak upierdolony tutaj, ?e tylko dlatego ?e zlikwidowali?my ten jebany przerywnik kt?ry jedzie z g?ry to jeszcze si? to jako? kurwa uchowa?o i ludzie tego nie widz?. ?eby kto? ruszy? dupsko po prostu i to wyczy?ci?. A jak tu b?dzie g?wno le?a?o na forum to je te? poka?esz czy b?dziesz protestowa?a? Kaziu, to nie jest co? wymy?li?, dobra? Trzeba po prostu... powiedzie? globalowi, ?e ma za?atwi? tak, ?eby tu kurwa si? kto? pojawi? i to wyczy?ci?. Albo jakiemukolwiek innemu facetowi kt?ry si? poczuwa - no minimum odpowiedzialno?ci, co pokazujemy paru tysi?com ludzi przed monitorem. Ujebany spamem, czy nie wiem czym kurwa...

Prosz? o rozpatrzenie.

//misiu, nie wiem jak ci to powiedziec... ale... jestem na urlopie xd~ kaziaka

Odp: Ujebany dzia?.

Grumpy aka Durczok.

Haha =d.

#Topic :
Podpisuje si? pod tym, bym warna nie zerwa?.

Temat, poza dawk? humoru, jest na ca?kiem powa?nie.

Tyle, ?e nie ma si? z czego ?mia?... :(
O kt?rym ty dziale piszesz? KONKRENTNIE! DAJ LINKA :/

ale o co chodzi ?
Z tego co napisa?e? nie rozumiem ...

Zacytuj? podpis Grumpiego:
Grumpy napisał:
Marcin jedzie chujem
To na pewno by? sarkazm ;p!

Moderatorzy si? opierdalaj?, trzeba co? z tym zrobi?, mhm! Przyda?oby si? paru patapon?w zwolni? ;dd

Ujebane jest min. Dyskusja o Tibii - posty nie zgodne z regulaminem wisz? tam po par? dni.

Moderatorzy si? opierdalaj?, trzeba co? z tym zrobi?, mhm!
Bo nikt nie zajmuje si? t? kategori? (jedynie diksus94 ale on zajmuje si? tylko dzia?ami Wie?ci z Tibii i Wie?ci ze ?wiat?w). Przyda?oby si? par? os?b zatrudni? ;)

To samo na dziale zdjecia rl tibia... raportuje typa od 2 tygodni bo nie dostal pozwolenia na dodawanie scr ale nikt mu posta nie usunie.... to jest pojebane... !!!

ten ci?gle o zapierdalaniu, jak chcesz zarobi? to id? do mamy, wyrzucisz ?mieci, wyjdziesz z psem i da ci te 5 z? kt?re i tak wydasz na alkohol

Kiedy? to gdzie? pisa?em, ?e min?? czas, w kt?rym to fajnie by?o mie? tu moda teraz ma ka?dy wyjebane. Kogo tu wybra? je?li ma si? do wyboru kogo? kto nie umie pisa? albo kogo? kto dla jaj chce range?

Nie pierdol, bo jeszcze par? miesi?cy temu, podczas tego s?ynnego upadku TNP by?em modem i wystarczy?o 30 min. dziennie i wszystkie dzia?y wygl?da?y zajebi?cie.

Za?alenia na moderator?w chyba w innym dziale.
Je?eli chodzi o topic. Mogliby?cie 1-2 osoby zatrudni?;p

Tak tak, po?miali?my si? w chuj... swoja drog? dzi?ki za zg?oszenie..

Regards,
Korzonek.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry