Ulubiona Potrawa

Status
Zamknięty.
Odp: Ulubiona Potrawa

befsztyk_tatarski_tatar.jpg

TATAR! Taki z jajkiem i cebulk? ofc! : >

Wol? co? z fast-food?w.

Ale tak z potraw nie pogardz? kluskami, pierogami.

Pizza z pierino mmm , albo hamburgery z MCDonalds
A potrawy to hmm ... kluski mojej babci albo co? pikantnego

Up@ Omg ten tekst jest strasznie dziecinny ;/

Wasz poziom jest po prostu ?a?osny. Od tej chwili ka?dy g?upi post b?dzie surowo karany. Posty odzwierciedlaj? was samych, a chyba nikt nie chcia?by by? postrzegany jako idiota, na kt?re 50% z was si? kreuje.

@
Uwielbiam je?? tortill?, ale jako, ?e jest ona z mc donalda nie zaliczamy jej do listy potraw, moja matka robi przepyszny sos czosnkowo-majonezowy wymieszany z kawa?kami mi?sa oraz kluskami co daje wy?mienity smak oraz aromat przypraw.
Tortilla o kt?rej ty m?wisz, nie ma nic wsp?lnego z tradycyjn?, hiszpa?sk? tortilla ; ) Tradycyjna wygl?da (no, mo?e troch? lepiej) tak.

Ostatnia edycja:

tatar ale zadko go jem
pizza takze zadko, ale dobra jest
hamburger,cheeseburger - dawno nie jadlem, ale nadal mi smakuje
kebap - jedyna znajome i dobre danie tureckie

tatar ale zadko go jem
pizza takze zadko, ale dobra jest
hamburger,cheeseburger - dawno nie jadlem, ale nadal mi smakuje
kebap - jedyna znajome i dobre danie tureckie
O ile pami?tam pisz? jak i wymawia si? Kebab, nie "kebap".

Uwielbiam je?? tortill?, ale jako, ?e jest ona z mc donalda nie zaliczamy jej do listy potraw, moja matka robi przepyszny sos czosnkowo-majonezowy wymieszany z kawa?kami mi?sa oraz kluskami co daje wy?mienity smak oraz aromat przypraw.

Je?li chodzi o co? mniej skomplikowanego, a raczej znanego wam co mo?na je?? co dzie?, uwielbiam kluski ?l?skie oraz go??bki wykonane przez moj? babci?... Bingo! Nie mog? zapomnie? o uszkach na ?wi?ta oraz karpiu zar?wno wy?mienitym jak i ka?de jedno danie kt?re przyrz?dza moja babcia.

Moja ulubiona kuchnia to oczywi?cie kuchnia Chi?ska ;p

Za?o?e si?, ?e w ?yciu nawet nie widzia?e? kuchni chi?skie?;o

@Top

hmm... Zapiekanka z ?ososiem, szpinakiem, camembertem, Filet z kurczaka w ma?lance, Schabowy z ???tym serem i annanasem, Uszka z barszczem;)

Zupa buraczana z grzybami zawini?tymi w cie?cie. Potocznie si? to chyba zwa?o barszcz czerwony z uszkami.
Lubi? tak?e ziemniaki pokrojone w plasterki i usma?one na oleju ro?linnym, zwa?o si? to czipsami. Ponadto lubi? frytki i pizze.

Heh ja jem wszsytko ... ale wiadomo , ?e w pierwszej kolejno?ci to Fast-Food :) No ale je?li chodzi o "zwyk?e dania" To Schabowy+Frrytki+ I.. Sur?weczka

Ja uwielbiam Chilli'con'carne.

Nie ma dla mnie nic lepszego ni? fasolka, mi?so, sos... No a p??niej spalanie :(.

Po za tym chyba preferuj? najbardziej sa?atk? kebab, mega spoko jest.

schaboszczak najlespzy.....

mniaaaaaaaam

Placki Po W?giersku Na Ostro !Jest do?? du?o potraw kt?re lubi? ale to przewa?nie zamawiam w Karczmie ... Ale bardzo te? lubi? ?urek ?l?ski... Jednak bardzo du?o restauracji podaje go nie dobrze ...
No i oczywi?cie uwielbiam te? "Szwajcara"​

Guffryyy

Najlepiej z malinami i z jazynami, albo z cukrem pudrem o/

Pizza i risotto co? na szybko. A potem tylko jaki? Kurczak, ziemniaki i pomidory pokrojone w plasterki z cebula. No i ofc. ?eberka najlepsze co mo?e by? :d

hmm... Pizza, Kebab, Hot-dogi, hamburgery czyli g??wnie fast foody. Z czego? normalnego to uwielbiam Schabowego.

Ja gustuj? raczej w kuchni w?oskiej (Risotto, Spaghetti, Pizza)
Ale nie pogardz? te? Fast-Foodami (Hamburger, Kebab, Frytki)

Z zup najbardziej lubi?, hmmm... Chyba pomidorow?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry