Unstoppable's of Harmonia.

Czempion

Senior User
Maj 18, 2008
Liczba reakcji
66
beztytuuwo.jpg

Screeny b?d? na bie??co, Frags swoje zdj?cia doda p??niej. Chcia?bym r?wnie? podzi?kowa? dla Smaka za opraw? graficzn?.

Pozdrawiam.

Odp: Unstoppable's of Harmonia.

Nie b?d? na razie ocenia? poniewa? s? to pierwsze screeny. Poka? eq i staty ;p Licz? na du?o screen?w. ;D

My?l?, ?e Czempion ju? Wam wszystko obja?ni? i wyt?umaczy?. Od siebie mog? doda? to, ?e oboje mieli?my ju? swoje tematy ze zdj?ciami, mamy w tym jakie? do?wiadczenie i gwarantujemy wysokiej jako?ci zdj?cia.
Na pocz?tek co? co ju? widzieli?cie w temacie wszystkich harmonijczyk?w, nie mam jednak p?ki co wstawi?, a pomy?la?em, ?e warto by?o by jako? zacz?? ;)

cruspall.jpg

Enjoy!

@Down
Crus z kumplem z ots, m?j jest Lefo~

Ostatnia edycja:

Frags, z kim robi?e? Crusa? I kt?ry to Tw?j char? xD

?adne screeny, widz? w tym temacie mojego starego znajomka Fragsa.
?ycz? wam wbicia jakiego? sensownego lvl-a .
Przyda?oby si? ?eby?cie dali screeny z aktualnymi stanami postaci.

No jak na razie widz?, ?e zapowiada si? ?wietnie, je?eli b?dzie tak jak w poprzednim temacie to b?dzie elegancko. Ja przed chwil? pad?em, oczywi?cie ze swojej winy, g?upoty i wgl.. za?ama?em si? bo by?o 500 expa do lvla a ja pos?pi?em si? na goni?ce mnie worker golemy, do??czy? do tego haczling, ja nie spojrza?em na mane i puff.. pad?em, no i 60 w ty? :(

Gratuluje i .. i powodzenia ;)

Czempion mam pytanie, czy to nie jest ?amanie regulaminu robienie dw?ch temat?w o jednej postaci??
Bo masz sw?j temat Valiaridis i przyjaciele a Fraqs m?g?by wrzuca? tam swoje zdj?cia. Pozatym jest jeszcze temat "Wszyscy gracze z Harmonii"...
No nie wiem, zostawia? sw?j ?adnie rozwijaj?cy si? temat...

Fotki ?adne, ale nie wiem po co zak?ada? kolejny temat o Harmonii.

Pozdro;)

@down

Nie nic mi nie przeszkadza skoro prosi?e? o zamkni?cie;dd

Ostatnia edycja:

#Runemaker

Prosi?em o zamkni?cie tamtego tematu, pozatym razem z Fragsem postanowili?my zacz?? temat od nowa, tak ci to przeszkadza?

Kolejny awans, mam zamiar do pi?tku wbi? 50 lvl, a w weekend skillowa?;

ssssb.jpg

A dla mnie pozdrowionka gdzie? Ju? ci chcia?em skomentowa? temat, a tu fail. Co to za typek na ssie? Przeszkadza? ci expi?? Ju? ma hunta.

Graj dalej, wbijaj te gupie levele, baw si? i nie daj si? noobom, powodzenia.

Buy Vampire or Medusa Shield!

Niebanalne pozdrowienia dla niebanalnego Xemma, wida? m?j skill w paincie ;)

@Down
I mnie zdemotywowa?e? ale masz racje, jestem noob :<

Ostatnia edycja:

Witam! ; d

Postanowi?em pokaza? Wam, co znajduje si? w mojej skrzynce;

depou.jpg

Tutaj loot z huntu na Magicanach;

rozgi.jpg

No i ostatnie;
12344083.jpg

Nast?pny poziom dobije p??niej.

#btw.

Ma kto? dla mnie jakie? fajne wpt do elfa?

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

No, no widz?, ?e za?o?y?e? nowy temat, tym razem prywatny. Fajne te twoje depo i Gratuluje awansu. Tak samo gratuluje Frags'owi. Czempion si? zbli?a wielkimi krokami do osi?gni?cia 50 level'a. Frags go? go i te? ?ycz? Ci awans?w.

Pozdrawiam.

No gratuluj?, Czempinowi 46, a Fragsowi 37 lvl'a. Screeny troch? przy nudnawe, mo?e wrzu?cie co? z jaki? quest?w, albo wybierzcie si? wsp?lnie na jaki? hunt i b?dzie ciekawie. No c?? pozostaje mi ?yczy? powodzenia i dalszych sukces?w w grze.
GL & HF.

Gratuluj? wam lvl'a, i tak jak wspomnia? Proto~ by?cie mogli da? jakie? ss'y z hunt'?w lub quest'?w. ?eby by?o ciekawiej. ?ycz? wam dobrej zabawy na tym ?wiecie,
tak?e du?o owocnych hunt'?w i ?eby?cie jak najwi?cej osi?gn?li.

Pierwszy wsp?lny hunt...
Zacz??o si? pi?knie:
woiczempdrag.jpg

P??niej jednak nie przez brak ogaru czy g?upote ale zwyk?y brak szcz??cia i zbyt mocny zestaw drag?w
deddrag.jpg

Zaraz wpadnie Que i mnie zbeszta, ale spokojnie, loocik odzyskany, i mam zamiar wszystko, w??cznie ze skillami odrobi? ;)

Na pocz?tku by?o fajnie, lootneli?my z pierwszego draga woi, ja dobi?em 5 magic;

magicy.jpg

A? tu nagle;

zielone112.jpg

zolte2.jpg

czerwones.jpg

Trzeba by?o bardziej uzw?ac Frags.

A tak szczerze to ?acze si? w b?lu,szkoda ?e pad?es ale odrobisz to.

Ostatnia edycja:

No przykro mi, wiem jak to jest. Chocia? nie .. nie wiem, ja zawsze padam z g?upoty :D
Brak szcz??cia i tyle ;) Na Neranie nie zdarza si?, ?eby by?y 3 dragi i heczling ;d Wszystko wybijane i 23434 ludzi ^^ SSy z hunt?w i od razu b?dzie wi?cej komentarzy ;) Ja ju? prawie wszystko odrobi?em po dedzie, zosta?o mi jakie? 30k do odrobienia ^^ Pocieszy? mnie fakt, ?e yalahara zrobi?em wi?c nie jest ?le. Bijcie tam Panowie lvle, bijcie..

#edit

I dzi?ki za pozdro :D :*

No fajne ss'y, tylko szkoda, ?e pad?e? ;]. Nawet Czempiona zjecha?y do po?owy hp, ale w ko?cu to EK'a, ale fajnie to uchwyci? jak akurat pada?e? ju? by?e? na czarnym hp ;d.
No ?ycz? wam sukces?w i Czempion le? do 50lvl.

Pozdrawiam.

@Que
Tak to sobie t?umacz... ;)
@Top
No wiadomo, ?e szkoda, nie ?ami? si?, nie mam zamiaru ko?czy? gry czy co?, p?ki co jednak ograniczy?y si? moje ch?ci do gry, b?de skillowa? i pocina? na Fanii, oczywi?cie nap?yw screen?w b?dzie regularny ;)

Back
Do góry