-Tibia 8.70 Vadisia OTS

Status
Zamknięty.

Vadisia

Active User
Maj 1, 2013
Liczba reakcji
1
Witajcie,

Moje prace nad serwerem dobiegaj? ko?ca, wi?c postanowi?em napisa? ten temat.
Pierwsze opisz? projekt, ktory niebawem powstanie.

URL projektu: http://vadisia.pl

Exprate - 100x
Lootrate - 5x
Magicrate - 100x
Skillrate - 100x

Mapa RPG - bez tp na respawny.

Kilka Screen?w:

Nasz? przygod? zaczynamy na wyspie, na ktorej si? znale?li?my po katastrofie naszego statku.:) (Czyli Rookgard)

181z43.jpg

Gdy przejdziemy troszke dalej, znajdziemy pewnego NPC. To jest tutorialowy NPC, pomaga nowym graczom + quest na line.

d5kzsa.jpg

Gdy zdob?dziemy do?wiadczenie, system przeniesie nas do Oracle, u ktorego mo?emy wybra? profesje. (mo?na r?wnie? zosta? na rookgardzie i zdobyc obywatelstwo rookgardu)

i3u7ut.jpg

Pewnie zauwa?yli?cie, jest polski j?zyk w grze :) Do zmiany j?zyk?w uzywamy komendy !lang - dostepne jezyki to: Angielski, Polski, Portugalski.

Kolejne Screeny:

Northpool
vgyunj.jpg

Carlin
dn7eln.jpg

Yanta Ore
9deork.jpg

Vergoth
p6czi7.jpg

Podziemia Vergoth
5q11gq.jpg

Boss na koncu Vergoht Questu
d7m4id.jpg

Legendary Dragon
hksm2m.jpg

POI Quest
fm8ax7.jpg

My?l?, ?e starczy screen?w :) Jednak wiem, ?e uroku tej mapy nie da si? opisa? screenami.

Na mapie znajduje si? ponad 100 r??nych quest?w. Tych bardziej skomplikowanych i tych zupelnie latwych :)

Tak jak napisa?em w prefixie - b?dzie klient 8.70. Lecz nie zwyk?y z CipSoftu, tylko inny. Dodali?my grafiki z tibi 9.70 dlatego na kliencie cipsoftu by by?y debugi.

Serwer posiada swoj? maszyne dedykowan? - online 24/7 :)
Serwer pomie?ci 300 os?b.
Ka?de konto, 5 minut po starcie otrzyma 7 dni konta premium zupe?nie za darmo :)
Ceny PACC s? r?wnie? bardzo tanie, wi?c zach?cam do przegl?dania sklepiku.
Posiadamy w?asny stabilny silnik (programowany przez naszych programist?w) gwarantujemy bardzo przyjemne granie :)

Na serwerze b?dzie system PVP - minimum i normal

Minimum - mniej frag?w do red skulla i wolniej znikaja - spada mniej lvl`i po dedzie od gracza.
Normal - wiecej frag?w do red skulla i szybciej znikaja - spada troche wiecej lvl`i po dedzie od gracza.

Start serwera przewiduje oko?o w po?owie maja. Przed t? dat? otworz? publczny test serwer, aby wykluczyc ewentualne b??dy.

Prosz? komentowa? i ocenia?.

Pozdrawiam,
Global Administrator Vadisia OTS

Odp: Vadisia OTS

HHAHAHAHAHA RPG JA PIERNICZE 300LV TO JA ZORBIE W 2GODZINY! hahaha ron ots pozdro gramy na 3k lv

Ogarnij dzieciaczku pisownie. Czy napisa?em, ?e to serwer RPG? Gdzie? Napisa?em, ?e mapa jest RPG.
Ale ty czyta? oczywi?cie nie potrafisz, przykro mi :(

Ja tam polecam ten server, gada?em z adminem i wydaj? si? ogarni?ty :)

mapa rpg jak nie wiem co nasrane potworami naje**** smieci najlepiej kazdy sqm z ogniem fak jea bijemy super demony bijace po 5k

Dodaje mini map? Vadisia.ots.pl

1000pxmapa.jpg

Test serwer wy??czony !! Start serwera przewiduje na przysz?y weekend (Dok?adn? date potem na stronie g?ownej projektu)
Prosz? komentowa? !

Zosta?a zmieniona domena serwera

http://www.vadisia.pl

Start 18.05.2013r. o godzinie: 12:00

5 minut przed startem ka?de konto dostanie 7 dni konta premium za darmo !!

Zapraszam do rejestracji.

(Rejestrowa? ju? si? mo?na, postacie zak??da? b?dzie mo?na za jaki? czas)

Ostatnia edycja:

mapa rpg jak nie wiem co nasrane potworami naje**** smieci najlepiej kazdy sqm z ogniem fak jea bijemy super demony bijace po 5k

Co za t?umokiem trzeba by? ?eby nie widzie? napisu "Boss na ko?cu Vergoth Questu". Logiczne jest ze na bossa nie p?jdziesz sam, a klimat w tej cz??ci mapy dopasowany do bossa..

Co do serwera. Mapa jak najbardziej rpg bardzo ?adnie zrobiona. Nie ma ?adnych teleport?w na exp. System zmiany j?zyka jak najbardziej na plus. System ogl?dania graczy te? wielki plus. Serwer dobrze zrobiony cho? to kopia Rona to i tak my?l?, ?e b?dzie gra?o wi?cej os?b ni? na ronie teraz. Pozdrawiam :>

Dzi?kuje za komentarz :) To stara mapa RonOTS, chcia?em odwzorowac stary dobry klimat tego serwera.
Serwer b?dzie si? r?zni? przede wszystkim exhaustem czar?w.
Teraz na RonOTS zm?czenie czar?w np. na ue wynosi 5 sekund :) A na Vadisia.pl b?dzie wynosi?o 2 sekundy.

Dlaczego kiepsko?
Prosz? rozwin swoj? wypowiedz i daj jakie? propozycje :)

Start ju? jutro godzina 12:00 !! Nie przegap takiej okazji.
Za??? konto ju? dzi? http://www.vadisia.pl

Ka?de konto otrzyma 7 dni konta premium 10 minut przed startem !!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry