• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[Van Bolter] Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: [Van Bolter] Gallery

Mapki s? bardzo ?adne odemnie masz 10/10 i mam dla Ciebie propzycj?.
By?by? zainteresowany prac? dla dobrze zapowiadaj?cego si? projektu ;) ?
Linczek masz w bannerze.

Ostatnia edycja:

@Up
Nie bardzo sorry
A teraz co? z innej bajki :D Znacie mo?e Pokemon-online.br?? Chcia?bym wam pokaza? wam jak by wygl?da?a moja mapka:

Gra?em na PO, map? widzia?em, za dobra nie jest, no ale ona by?a robiona pod tibi? 8.1 du?ego pola do popisu te? nie by?o. Twoja praca na pewno pokazuj? lepsz? map? ni? tam jest. Troch? do ko?ca mi te g?ry si? nie podobaj? obok PC Center. Podziemia bardzo ?adne. Z tego co widz? jeste? jednym z lepszych mapper?w na tym forum, w turnieju mapperkim cie nie zobaczy?em, mo?e skusisz si? wykona? prac? na MOTM : ) Powodzenia.

Naprawd? ?wietne ;)
Bardzo mi si? podoba ;)
Oby tak dalej ;s

10/10 xD

Powiem ci ?e ostatnia praca co? dziwnie wygl?da, tak samo te zdj?cie, wydaj? si? nieco rozmazane. Og?lnie fajny pomys? lecz te? nic specjalnego nie przedstawia ta praca. Z duchami lataj?cymi w powietrzy r?wnie? niez?y pomys?. Czekam na nowe prace.

Tw?j mapping jest na wysokim poziomie:) ?wietna praca w rawie 0 auto border?w. ?wietnie mieszasz rodzaje ?cian:D
10/10
Pozdrawiam:)

Powiem ci ?e ostatnia praca co? dziwnie wygl?da, tak samo te zdj?cie, wydaj? si? nieco rozmazane. Og?lnie fajny pomys? lecz te? nic specjalnego nie przedstawia ta praca. Z duchami lataj?cymi w powietrzy r?wnie? niez?y pomys?. Czekam na nowe prace.
Fakt w tej pracy nie ma nic ciekawego ;p
Chcia?em robi? mapke for fun ale dosz?em do wnioski ?e nie wysz?a by mi za ?adna

Tutaj po lewej stronie jeszcze nie robi?em :P dlatego tak pusto

Tu nie ma co pisa? bo ty ju? dosz?e? do perfekcji w mappowaniu :)
Wszystko jest na swoim miejscu, troche mo?e ten chlew nie pasuje w ?rodku miasta :P

Witam. No wi?c prace bardzo ?adne, jest wiele detali jednak nie przesadzasz i nie nawalasz ich ile si? tylko da, tak jak niekt?rzy. Twoje prace s? coraz ?adniejsze. W niekt?rych pracach brakuje mi paru rzeczy, ale to na prawd? drobiazgi. No c??, moja ocena to 9/10. Pracuj dalej a na pewno za nied?ugo wystawi? ocen? 10/10 :).
Pozdrawiam.

REFRESH!! Comment plx ;p
Resp demon?w i hell guardian?w

Nowe prace niczego sobie, tp room ca?kiem nie?le wykonany oraz dobry pomys?. Mroczne expowisko r?wnie? ciekawe wykonane, zbyt niczego nadzwyczajnego nie prezentuj? ale i tak ?adnie wykonanie z dobrym klimatem. Gratulacje pomys??w i powodzenia.

Masz bardzo ?adne fotki. Masz wiele ciekawych pomys??w, kt?re okazujesz przez prace. Estetycznie wykonane. Oby tak dalej, do przodu i staraj si?:)

Pozdrawiam,
Xinum!

No, proste, ?adne, typowo do gry. Ciekawe pomys?y, a to jest klucz do sukcesu. Czekam na wi?cej prac ;p 9/10

POI wr?cz przepi?kne!Jeste? niesamowitym mapperem masz wyobra?ni?,a co wa?ne umiesz j? wykorzystywa? 9,5/10 bez ?adnych b??d?w!

A teraz screeny z mojej starej mapki 4Fun

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry