• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Varath

Cz?owieku niszczysz prac? normalnych ludzi. przecie? to vDk okaza? si? idiot?.
B?agam ci?..

Ostatnia edycja:
NIECH ANVIL SIE OPANUJE ! jestes wkurwiony to proste a ale to niepowod zeby sobie wbijac bana z tego powodu robic kilka tematow o tej samej nazwie moze nie nawzwie ale te same watki a jest juz ich duzo LOl

I co z tego ?e b?dzie mia? bana ? Nie jest idiot? i niechce sp?dza? czasu z takimi taboretami jak vdk ;]

Miska: Jak by vdk nie usuwal tematow to bym nie robil paru :<

OT

OT

Bardzo mi was szkoda GOD'a Anvila, GOD'a Gudia, GOD'a Worstina, GOD'a Vdk, Napstera oraz innych kt?rzy robili?cie OTSa. Poniewa? bardzo si? napracowali?cie z tego co wiem nie spali?cie w nocy tylko polepszali?cie mapy, skrypty itp. Szkoda ?e OTS zszed? na psy bo bardzo si? na nim gra?o. By? to najlepszy OTS* z kt?rych gra?em. *- bardzo d?ugo gram na wielu typach OTSach ale ten najbardziej mi si? spodoba?, prze?liczna mapka do?o skrypt?w itp., itd. Bardzo mi si? fajnie gra?o na tym OTSie i napewno go szybko nie zapomne. Pozdro dla dawnego Teamu Varth OTS.

Mam pro?be; wrzuccie ta mape na wszystkie fora jakie znacie: xxx.rar

Mapa w?a?nie rozprzestrzeni?a si? po internecie, jest ju? do pobrania na popularnej stronie o tibii.
Mo?ecie r?wnie? zauwa?y?, ?e na tibia.net.pl nie ma ju? dzia?u VarathOts.

BuM! Sialalalalla mam was w dupie !!!! AHAHAHHAhhshshshshshHbAUhaUAHUhauha

Ostatnia edycja:
Anvil napisz do mnie na gg 7314731

W?dka jest niedobra ;< zablokowa? mnie na gg jak go wyzywa?em ;<

No pewnie, jak Anvil pokazywa? mi archiwum gg to by?e? nawet ni?ej ;<

Ha, i co Anvil to moj ziomek ;p

KK ju? spok?j xP
Ale niech ci oddadz? admina i zbanuj? vDk

Nie ogarniam tego wszystkiego, co si? sta?o?? dlaczego nie ma ju? ots-a? Wyt?umaczy mi kto? od pocz?tku? Chcialbym pogadac z anvilem moje gg to 8508238!

edit"
Ju? wszystko wiem!! vDk jeste? pierdolonym ?mieciem... rozumiem anvila ale nie pochwalam jego zachowania! a dla mnie vDk zosta?e? ?wini?! Wstr?tn? i ohydn?... Twoja pazerno?? wprawia mnie w md?o?ci i teraz gdy patrze na tw?j avatar, chce mi si? pu?ci? pawia!

Ostatnia edycja:
Jeden wielki - nie wypa?. Ofc co si? tyczy serwera, mapa to co innego...

Je?li ju? na to wszystko lejecie, to zamiast publikowa? te mapy dajcie jednej osobie kopie bazy danych, mo?e kto? si? tym jeszcze zajmie!!!!!!!!!

Wi?c tak:
Reasumuj?c:
vDk - Jebana w dupe ?winia, huj pierdolony i jeba? go na wieki wiek?w
Mapa - Z przed czy po updacie?
A je?li ju? to wystawiacie, wystawcie odrazu z silnikiem, a co wam szkodzi... chociarz to g?upota...
Przykro mi z tego powodu ?e varatha ju? nie ma... Przynajmniej nie zmarnowa?em siana na PaCC...
W?a?nie, apropo PACC:
M?wi?em kurwa szkoda pieni?dzy m?wi?em ots postoi 2tyg. Myli?em si?, sta? 2 dni...

Back
Do góry