• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

VarathOTS - Start!

• Thread starter Thread starter vDk
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A mo?e napisaliby?cie klienta tibii?
<lol>

kur*a chodzi mi o 8.1 albo 8.0 -.-
@edit
@topic
1 bardzo wielki minus!Czekam juz z 30 min ?eby przysz?a mi wiadomo?? na emaila.We?cie to skasujcie albo poprawcie szybszy ryb rozdawania email
bo sie na ots juz nie chce gra? -.-

Ostatnia edycja:
@up
za??? e-mail w gmail.com to zobaczysz ro?nic? ;)

kur*a chodzi mi o 8.1 albo 8.0 -.-
@edit
@topic
1 bardzo wielki minus!Czekam juz z 30 min ?eby przysz?a mi wiadomo?? na emaila.We?cie to skasujcie albo poprawcie szybszy ryb rozdawania email
bo sie na ots juz nie chce gra? -.-

O co ci chodzi z tym mailem? Przy zak?adaniu konta podajesz email, ale i tak wiadomo?? nie przychodzi, bo nie ustawili?my wysy?ania maila. Wi?c konto ju? masz i tak za?o?one.
Chyba ?e nie o to Tobie chodzi, nie przeklinaj w tym temacie.

Siema, (po bardzo d?ugim czasie :D) dowiedzia?em si? ?e zrobili?cie OTSa to pomy?la?em ?e wejde i go zobacze ;) tylko jeszcze musze klienta ?ci?gn?? :D.

[Co? czuje ?e mi sie spodoba:)]

eh, gudio ?le mnie zrozumia?e?. Nie b?d? tego pisa? jeszcze raz, przeczytaj PW co ci wys?a?em i odpisz.

ale przeklnelem
normalnie..?al
No wchodze na moje pasy zorib?em posta? wchodze na tibia (8.11)i pisze ?e
Your password or account is not corect. wiec zak?adam 2 posta? i nadal -.-
?al ots
a teraz jeszcze te kolejki ?al

Ostatnia edycja:
normalnie..?al
?al ots

A u?y?e? Ip Changera? Je?li OTS ci si? nie podoba, to nikt ci? nie zmusza do grania...

ale przeklnelem

normalnie..?al
?al ots
a teraz jeszcze te kolejki ?al

?al ots bo postaci nie potrafisz za?o?y?? No sory, ale istnieje ponad 200 kont na OTS i ludzie normalnie graj?. Co do kolejek - dali?my je bo mamy problemy techniczne, za par? dni b?dzie nowy sprz?t. W newsie jest wszystko napisane, a ?e ty tego zrozumie? nie mo?esz - to sory, nie moja wina.

Gratulacje, ?wietny ots, mapa co tu m?wi? zajebista, zakocha?em si? w tym ots-ie... Pozdrawiam! Zr?bcie system sms-pacc ;] Jest ?wietnie, oby tak dalej!

Ile razy exp, skill, mlvl, loot?
Skill i mlvl chodzi mi co do knighta i palla.

Ile kosztuje spear i royal spear?

I czy nadal tak jest, ?e przy skillach 50/50 i dobrym eq bandit i smugler wal? Ci niez?e hity i par? sekund i padasz? (tak mi kumpel m?wi?).

Prosz? o szybk? odpowied?.

@ edit
Wida?, ?e odpowiedzi nie uzyskam, wi?c raczej nie skorzystam z tego OTS'a.
I jeszcze od 2,5h w og?le na niego nie mog? wej??. :/ A niby na stronie gdzie acc 24 osoby s?, wi?c ten ots raczej nie wypali jak ma tak ma?o os?b gra?...

Ostatnia edycja:
Nooby do bana

Nooby do bana

Dopiero co wszed?em na otsa i wykona?em questa to od razu jaki? pierdolony noob podbija i rysa mi itemy bo nie mia?em capa :mad::mad: [nick tego z?odzieja: Denam]

Przyda?a by sie tu te? zak?adka NOOBY DO BANA.

Ile razy exp, skill, mlvl, loot?
Skill i mlvl chodzi mi co do knighta i palla.

Ile kosztuje spear i royal spear?

I czy nadal tak jest, ?e przy skillach 50/50 i dobrym eq bandit i smugler wal? Ci niez?e hity i par? sekund i padasz? (tak mi kumpel m?wi?).

Prosz? o szybk? odpowied?.

@ edit
Wida?, ?e odpowiedzi nie uzyskam, wi?c raczej nie skorzystam z tego OTS'a.
I jeszcze od 2,5h w og?le na niego nie mog? wej??. :/ A niby na stronie gdzie acc 24 osoby s?, wi?c ten ots raczej nie wypali jak ma tak ma?o os?b gra?...

Spear 10 gp za jeden, w training room masz ich du?o "wypo?ycz sobie".

Co do 24 os?b, za par? dni przechodzimy na nowy komputer z mocnymi wymaganiami, limit os?b: 250. Bo my?l? ?e tyle utrzyma ;-) Jakbym m?g? to bym nawet teraz da? ots na nowy komputer i podpi?? pod domenk?, ale z firmy, w kt?rej mam internet montuj? ?wiat?owody by mie? go jeszcze szybszego itp. ;] B?dzie dobrze

Na stronce Varath ots pisze:
+ ?wietny server dedykowany ( 24/7 )
Jako? nie jest 24/7?
Chcia?em wej?? o godz. 13:17 i ....wchodze na stronke i pisze
Server

zr?bcie co? z tym :D(jak nie bedzie 24\7 to napiszcie kiedy online jest :D

Na stronce Varath ots pisze:

Jako? nie jest 24/7?
Chcia?em wej?? o godz. 13:17 i ....wchodze na stronke i pisze
Server

zr?bcie co? z tym :D(jak nie bedzie 24\7 to napiszcie kiedy online jest :D

Pisali?my ?e mamy problemy techniczne, do ?rody postaramy wszystko dopi?? na ostatni guzik

Jako? d?ugo Wam idzie ten start OTS. Nie piszczcie wi?cej, ?e raczej ju? wystartuje w t? ?rod?, a tu dopiero za tydzie? i jeszcze go nie b?dzie, bo to bez sensu :/

ZS1906 napisał:
Jako? d?ugo Wam idzie ten start OTS. Nie piszczcie wi?cej, ?e raczej ju? wystartuje w t? ?rod?, a tu dopiero za tydzie? i jeszcze go nie b?dzie, bo to bez sensu :/
Bo tak my?leli?my, ale jednak bug?w okaza?o sie wi?cej, ni? przypuszczali?my. OTS wystartowa?by szybciej (w ?rod?), no..ale jak pisa?em znale?li?my du?o bug?w oraz ja niestety nie mam tyle czasu, by to wszystko poprawia?. Wystartuje, jak b?dziemy gotowi i zobaczycie news'a.

Pozdrawiam,
Napster.

Back
Do góry