• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Vardius RPG

Status
Zamknięty.
Odp: Vardius RPG

Mounty z quest?w to bez sensu. powinny by? jak na real tibi.
?eby ka?dy wiedzia? na jakiego mounta mo?e liczy?. Co do expa proponuje x5 sta?y.
na valturi po tygodniu nikt nie mia? 150 poziomu , a nie mam pewno?ci czy ten serwer d?ugo postoi.

dobra
experiance token zostanie dodany jako nagroda z wygrania battle eventu (jedna z wielu) nagroda jest losowa
addon items ktore sa w sms shope zostana zrobione na nie quest.

Frags
* White Skull Time: 15 minutes
* Red Skull
Length: 30 days Frags(Daily: 3 | Weekly: 5 | Monthly: 10)
* Black Skull
Length: 45 days Frags(Daily: 3 | Weekly: 5 | Monthly: 10)
* Banishment for Killing
Length: 7 days Frags(Daily: 3 | Weekly: 5 | Monthly: 10)

Lepiej zmie? to :P bo tylko graczy odstrasza :P

Prosz? tak?e o sta?y exp 4x. Pisa?em z wieloma kumplami, kt?rych chcia?em nam?wi? na gre i oznajmili "za ma?y exp". Sta?y 4x pasowa?by idealnie. Zmie? system frag?w. ?adne posuni?cie z tym sms shopem :)

No wi?c moim zdaniem priorytet to :
- Pomy?lenie nad tym expem. Bo na x3/x2 to si? odechciewa expi?, a x4 to ju? level jako? leci, ale nie za szybko wi?c by?o by idealnie.
- Fragi, dajcie rs max 7 dni BS np. 10 dni i zwi?kszcie te fragi bo za ma?o jest.

Znalaz?em buga na stronie. Na pierwszej stronie highscores jest 16 char?w, a na drugiej sie zaczynaj? od dwudziestego pierwszego. [ gdzie si? 4 chary zgubi?y? :D ]

addon items ktore by?y w sms shopie

Mandarake - dost?pne (loot z bossa) bo zrobieniu special taska u grizzly adamsa - Tiquandas Revenge
Voodoo Doll - loot z Dworc Voodoomaster
pozosta?e - dostepne z quest?w

exp zostal zmieniony na
* Level 1~199: 4x
* Level 200~299: 3x
* Level 300 onwards: 1x

Zostaw exp jest fajnie i tak by?o gorzej bo by? exp 30x w d?? wi?c niech tak zostanie... Co do second promotion to mam nadzieje ?e nie b?dzie dawa? tak du?o many jak na testach (4sec\30many), czy jako? tak.

@Edit
Ile daje pacc rune dni pacc'a?

Ostatnia edycja:

Zgadzam si? z tym co pisz? wy?ej u?ytkownicy exp powinien by? powi?kszony na x4 nie za du?o nie za ma?o.Co do frag?w zgadzam si? z Kristo w 100%

Widz?, ?e na stronie naprawione ten bug z tym, ?e na jednej stronie by?o 16 a na drugiej od 21 si? zaczyna?o. Teraz nie da si? 2 strony odpali?.

Exp pocz?tkowy jest OK, ale x1 na ko?cu? Niech stage na x3 si? ko?czy.

Proponuje tak :

* Level 1~199: 4x
* Level 200~xxx: 3x

Coraz bardziej mi si? server podoba, kumpli ju? zn?w nakr?cam.

Ludzie zrozumcie, ?e to jest zabezpieczenie w pewien spos?b bo znaj?c ?ycie 300 ludzie nabija w 3 tygodnie jak nie 2, a p??niej Administracja chc? si? pozby? nowych mob?w i resp?w bo 400-500 lvl nie ma gdzie expi?...Jak dla mnie ten stage jak najbardziej ok:)
Ponawiam pytanie o co chodzi z t? drug? promocj? co only sms? Ile ona daje? Od kt?rego poziomu?

Pozdrawiam,
Rasen~~Kura.

gandalfa od drugiej promocji mo?esz u?y? gdy masz pierwsza promocje.

Bez promocji:
normalny przyrost hp i many

1 Promocja:
2x normalny przyrost many

2 Promocja:
3x normalny przyrost many

Ta 2 promocja jest dost?pna w grze czy tylko sms shop?
Co? ma?o tych char?w stworzonych ;/ No, ale nic - zobaczymy co to b?dzie.
Zr?bcie reklam? w ten ostatni dzie?. Bo nawet na tor*u nie ma reklamy.

Na bank zagram z Krisot i Grote. Pewnie sko?uje jeszcze z 3 kumpli i ?adna ekipa b?dzie. ; d

Mam par? zastrze?e?:
1. Crystal Coins w sms shopie wg. mnie do wywalenia.
2. Strone hostujcie na dedyku i za?atwcie sobie domen? to hosting na serwerach polibudy jest ?mieszny ;x
3. Na stronie macie jaki? g?upi skrypt, kt?ry wy??cza mi maksymalizacj? przegl?darki i zamienia w okienko

Mam par? zastrze?e?:
Strone hostujcie na dedyku i za?atwcie sobie domen? to hosting na serwerach polibudy jest ?mieszny ;x
Nie sadz? ?eby hosting serwera oraz strony na serwerach Politechniki Wroc?awskiej by? z?ym pomys?em.
Serwery te s? dobrze zabezpieczone oraz stabilne, ataki na serwer b?d? traktowane jako ataki na instytucje publiczn? mianowicie Politechnik? Wroc?awsk?.

Ostatnia edycja:

Nie sadz? ?eby hosting serwera oraz strony na serwerach Politechniki Wroc?awskiej by? z?ym pomys?em.
Serwery te s? dobrze zabezpieczone oraz stabilne, ataki na serwer b?d? traktowane jako ataki na instytucje publiczn? mianowicie Politechnik? Wroc?awsk?.

No dobra, tutaj masz racj?. No, ale czy nie mogliby?cie sobie domeny wykombinowa?? Du?o profesjonalniej to b?dzie si? prezentowa?o.

Co s?dzisz o pozosta?ych dw?ch uwagach? Jak chcesz ?ebym bardziej si? co do nich rozpisa? to pisz :>

Add 1. My?l?...
Add 2. Fixed

Ostatnia edycja:

No cc przyda?oby si? wyrzuci?.
M?g?by? te? zrobi? co? takiego :
( gdy nie jest si? zalogowanym to nie da si? wej?? do sms shopu [ gifts] )
Gdy nie jestem zalogowany i klikn? w gifts to daje mnie na g??wn? stron?.
Przyda? by si? jaki? komunikat, ?e tylko zalogowani mog? przegl?da? ofert? sklepu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry