Ventrillo 2.14 pomocy

Status
Zamknięty.

Kraksa122

Active User
Styczeń 22, 2012
Liczba reakcji
4
Witam.
Mam dziwny problem z ventrillo 2.1.4 .
A mianowicie zawsze jak nacisn? binda i przytrzymam powiedzmy 2 sec skacz? mi straszne pingi .
Ja s?ysz? wszystkich normalnie,jednak oni s?ysz? mnie z gigantycznym op??nieniem,lub czasami w og?le mnie nie rozumiej? . Czasami m?j g?os potrafi do nich dotrze? nawet po 10 minutach,przy czym ja ich normalnie s?ysz? .
Problem ten mam ju? od d?u?szego czasu,jednak nie wiem czym mo?e on by? spowodowany .
Dodam,?e mam system: Windows Xp Professional oraz na vt 3.0.1 oraz Team Speaku takich problem?w nie mam.

Przypomn? r?wnie?,?e zawsze wszystkich s?ysz? normalnie,ping mam normalny do p?ki nie nacisn? binda .

Pozdrawiam i czekam na propozycje do roz. mojego problemu.
Z powa?aniem
Kraksa & Snow Kids

Odp: Ventrillo 2.14 pomocy

Kiedy? mia?em podobny problem , pobierz ventrillo z innego ?r?d?a

Zainstalowa?em chyba z 5x ka?dy z innego ?r?d?a . Pr?bowa?em nawet zainstalowa? MIX-a . I ca?y czas s? Pingi [...]
Nie mam poj?cia od czego to mo?e by? skoro tylko na tej wersji vt (czyt 2.1.4) mam takie problemy .

Jakie? inne pomys?y ?

hmm..swoja droga dziwna sprawa bo jak czytalem to co napisale? to pierwsze nasune?a mi si? my?l ?e masz s?aby internet i chcia?em zwali? ca?? win? na dostawce internetu.Jednak tego nie moge zrobi? bo jak piszesz na 301 i ts chodzi co normalnie wi?c nie wiem co jest grane.Ja jak mialem takie co? to powodem by? internet..Ale jest jeszcze jedna my?l, na jakim z zakupionych serwer?w vt siedzisz? mo?e wina le?y po stronie hostingu serwera?

Je?eli wina le?a?aby po stronie hostingu to nie tylko ja bym mia? pingi,ale i inni ludzie (a siedzi ich sporo) .
Siedzia? tak?e kumpel z "rl" kt?ry posiada internet od tego samego dostawcy i ping?w nie posiada .
Sprawdza?em tak?e na innych vt i jest ten sam problem .

Bardzo d?ugo szuka?em odpowiedzi na sw?j problem w googlach,ale nie stety takiego przyk?adu jeszcze nie spotka?em,a jak ju? by?o co? podobnego,to bez odpowiedzi .

Status
Zamknięty.
Back
Do góry