VestiaOT

Status
Zamknięty.

Crypton

Advanced User
Kwiecień 7, 2008
Liczba reakcji
26
1.png
Tak jak w temacie, mam na sprzeda? serwer VestiaOT, kt?rego raczej nikomu nie trzeba przedstawia?.

Co dok?adniej sprzedaj??
  • Pliki daty serwera
  • Pliki ?r?d?owe silnika Vestii
  • Pliki account makera opartego na frameworku Laravel 4
  • Skonfigurowany serwer dedykowany z SYN Proxy
  • Rozbudowany panel administracyjny
  • Domena
  • Specjalny OTClient z paroma opcjami u?atwiaj?cymi administrowanie serwerem
  • Layout razem z plikiem PSD
  • Fanpage na Facebooku - oko?o 5 tysi?cy like'?w
  • Licencja XenForo
  • RAR z oko?o 1400 r??nymi plikami graficznymi w formatach PSD, PNG, JPEG - materia?y promocyjne, screeny, zapowiedzi i wiele wi?cej
  • Licencja na serwer TeamSpeak 3
  • Pomoc w skonfigurowaniu serwera przed startem i ewentualnych ma?ych zmianach w silniku / datapacku
  • Gratis dorzucam r??ne datapacki i niewykorzystane mapki, kt?re uda?o mi si? zebra? przez czas zajmowania si? serwerem
Osoby zainteresowane kupnem zapraszam do wys?ania prywatnej wiadomo?ci z ofert?.
Sprzeda? oczywi?cie odb?dzie si? razem ze spisaniem umowy.

Odp: VestiaOT

Mo?na kupi? co? naprawd? cennego. Ciekawi mnie jaka cena cb by zadowoli?a :D

5k to raczej dla niego grosze bo w 1 dzien tyle dostawal xd

[MENTION=1062]Crypton[/MENTION], zamierzasz to sprzeda?? A wiesz ?e tego nikt od Ciebie nie kupi? Nie ?e co?, ale ten ots, ma swoje lata, a te lata mo?na prze?o?y? na ilo?? graczy ile mo?e na to jeszcze do??czy? i ??czne zyski kt?re jeszcze mo?na zdoby?, wi?c pewnie b?dziesz chcia? wi?cej ni? 2tys. z?. a o ile dobrze wiesz, ma?o kto szczeg?lnie na Tibi net.pl b?dzie mia? tyle funduszy z portfelka tatusia.
Tak wi?c polecam Ci to wstawi? na Allegro, albo jaki? normalniejszy portal bo tu roi si? od dzieciak?w kt?rzy w ka?dy spos?b b?d? pr?bowali wyci?gn?? to od Ciebie za darmo.
Ale szkoda ?e taki ots wszed? na sprzeda?.
Pozdrawiam!

A ja my?l? ?e dobrze si? sprzeda i dzieciaki b?d? gra?y dalej. A crypton w ko?cu jak?? now? fajna apke na andro wypu?ci :smile:

Serio Crypton ? Ty wiesz co robisz :D jak ten datpack sprzedasz to wyladuje ona za pare miesiecy w sieci za darmo a to oznacza koniec tibi 8.6 POZDRAWIAM

Czy ja wiem? Zastan?w si? nad tym.
Gdy kto? p?aci to nie wrzuca do neta to po 1.
A po 2. gdyby wyl?dowa? by w necie powsta?o by wiele dobrych server?w :D
Czyste kopie by upad?y tak jak to by?o z tiberi?, a ci co co? zrobili to stoj? i maj? graczy

Serio Crypton ? Ty wiesz co robisz :D jak ten datpack sprzedasz to wyladuje ona za pare miesiecy w sieci za darmo a to oznacza koniec tibi 8.6 POZDRAWIAM

XDDD kto? kupi za NP. 2kpln ?eby do neta wrzuci? jak mo?e na tym niez?y hajs zbi? , gz XD

Tak szczerze chcialbym wiedziec za jaka cene crypton to wystawi :-)

Dobra zaczynam licytuje od 1200.

Ja tylko dodam ze jak na to wykonanie ten serwer jest wart troszeczke wiecej xd

Kurwa ludzie Crypton wystawi? ofert? i czeka na propozycje a wy taki ?mietki robicie ?e chuj ...

Proponuje ci Crypton zebys wystawil swoja oferte na allegro.

Pewnie po zaakceptowaniu oferowanej kwoty wystawi na allegro o to si? nie martwcie.

1-2k plnow? XD to on ma wi?cej na koncie jeszcze przed startem otsa. A co dopiero po starcie

Status
Zamknięty.
Back
Do góry