[Viktor]funhouse

Status
Zamknięty.

Viktor

ch?opiec z kijem ரு
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
55

Ahoj!
Oto temat w, ktorym bede wystawial swoje prace. Prace zamieszczane w kolejnosci chronologicznej. A wiec zapraszam do ogladania, oraz komentowania. Have fun!
ps. Nie wykonuje zadnych prac na zamowienie.
1.
3178xeq.png

246up8w.png

2.
2ce0w9j.png

Odp: [Galeria] Viktor's funhouse

1 i 2 jako tako, generalnie ?rednia robota, kiepsko dobrany c4d. Natomiast tr?jeczka ciekawa i pod wzgl?dem kolorystyki, prostoty i og?lnie ca?okszta?tu. Jeszcze fajno by by?o zobaczy? stock z kt?rego korzysta?e? do tej pracy. :)

Pozdrawiam

Praca 1. Bardziej podoba mi si? wersja 1. Ma o wiele lepsze kolorki. I na tym plusy si? ko?cz?. Render jest s?abo wtopiony, bardzo monotonne t?o, render ?le ustawiony, typografia le?y.

Praca 2. Poka? stock wtedy oceni? =)

Ostatnia edycja:

2. Du?o tu nie zmieni?e?, widz? tutaj par? Clipping Mask, C4D (chyba) i zabaw? z kolorami. Lecz mimo to podoba mi si? ta praca. Jedyne co mi nie pasuje to brak ?wiat?a i typografia.

3. Ta sygnatura bardzo mi si? podoba ale kilka rzeczy mnie razi. Mianowicie to czerwone co? ko?o g?owy oraz zbyt du?a ilo?? sharpenu. Nie wyszed? ci te? ten CM na napisem. Sam pomys? by? fajny ale wykonanie go gorsze. No i oczywi?cie wersja w kolorze o niebo lepsza, B&W taka bez wyrazu.

Pierwsza praca, na prawd? ?adna. Druga natomiast troch? s?aba, zw?aszcza jak patrz? na stock i por?wnuj? ze zmianami, to wiele ich nie ma.
The Iron Man v.2 rox. Pierwsza wersja mi si? mniej podoba. ;)
Trzecia praca rox (v.1).
Czarno bia?e? Nie dla mnie.

Artysta. ;d

Pozdrawiam,
GregoRex.

To idziemy.

Praca numer 1:
W sumie, to nie widz? tam jakich? znacz?cych b??d?w, chocia? wiem jedno - napis kompletnie mi si? nie podoba i do mnie nie trafia, nie wiem dlaczego, po prostu wydaje mi si? taki amatorski, przez co strasznie odstaje od pracy. Poza tym ?adnie uj??e? render, ale mog?e? jeszcze troch? bardziej urozmaici? kolory. ;)

Praca numer 2:

Bardzo fajny styl masz, taka czysto?? i estetyka pracy, eleganckie i proste napisy, ile bym da?, ?eby co? takiego zrobi?. =) Niby takie proste, ale mi si? takie co? podoba, a nie wychodzi, m?g?by? powiedzie? co to za czcionka? Poza tym ?adnie odpicowa?e? kolory, zmodyfikowa?e? to i w og?le mi si? podoba.

Praca numer 3:
Trafia do mnie co? takiego, wida? w Twoich pracach du?? klas?. ;) S? w niej aspekty, kt?re mi si? nie podobaj?, a mianowicie, to co? czerwone po prawej stronie nad g?ow?, do wyrzucenia, psuje prace, poza tym to oko nad napisem mog?oby si? podoba?, ale nie wysz?o, mo?e przez to, ?e jest takie ma?e. ?adny napis (chocia? ten seledynowy kolor nie pasuje zbytnio) i przede wszystkim kolorystyka og?lna pracy bardzo udana. Ja tam lubi?, jak praca jest "ostra''. =)

Pozdrawiam i licz?, ?e odwiedzisz r?wnie? moj? galeri?! ;)

Ven~

Masz mo?e psd do prac ? chc? si? upewni? ?e to twoje...:cool:

Stawik, psd'ki zawsze mialem do jakichs mini projektow, do sygnatur nie za bardzo.
Mozesz jednak zawsze poprosic Wakefula (o ile nie ma bana) o moje sygny, ew. Kavarito dla, ktorego robilem loga itp. ;P
Mam jeszcze jedna prace, ktora nie ma psd:
4.
zubnd.jpg

(oryginalny stock)
2mgkp77.jpg

Postaram sie natomiast zapisac nastepna prace razem z psd.(aczkolwiek pod pracami moge sie podpisac nawet moim nazwiskiem ;P [oprocz 2. bo sie okazalo ze zdjecie, ktore dostalem w packu nie bylo stockiem i autor zabronil uzytko, ale w koncu nie robie komerchy tylko galerie w celu ksztalcenia sie.])​

Ostatnia edycja:

Zrobi?by? mi jakiego? avatara? Jak odpowiesz to najzwyzej tam informacje :p

Odp: [Viktor]funhouse

A teraz dwie pracki, ktore zaliczaja sie bardziej pod eksperymenty (troche nieudane) ;>

7.
km7uw.png

(tut by matius)

8.
2hcj9j7.jpg

(tut by enemcore)​

Ostatnia edycja:

Bardzo fajny efekt , te oczy troch? dziwnie wygl?daj?, ale poza tym ca?kiem ?adnie i ciekawie. Znalaz?em ju? na googlach tego tutka, mo?e co? popr?buje.

Je?li chodzi o motylki to nie za bardzo wiem co tam u?y?e?, nigdy z czym? takim si nie spotka?em i ci??ko mi jest oceni?.

9.
205paig.png

Twoje sygnatury s? bardzo dobrze zrobione, dobra kolorystyka, ciekawe efekty nie m?wi?c o renderach... 10/10.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry