Odp: [Galeria] Viktor's funhouse
Odp: [Galeria] Viktor's funhouse
To idziemy.
Praca numer 1:
W sumie, to nie widz? tam jakich? znacz?cych b??d?w, chocia? wiem jedno - napis kompletnie mi si? nie podoba i do mnie nie trafia, nie wiem dlaczego, po prostu wydaje mi si? taki amatorski, przez co strasznie odstaje od pracy. Poza tym ?adnie uj??e? render, ale mog?e? jeszcze troch? bardziej urozmaici? kolory.
Praca numer 2:
Bardzo fajny styl masz, taka czysto?? i estetyka pracy, eleganckie i proste napisy, ile bym da?, ?eby co? takiego zrobi?. =) Niby takie proste, ale mi si? takie co? podoba, a nie wychodzi, m?g?by? powiedzie? co to za czcionka? Poza tym ?adnie odpicowa?e? kolory, zmodyfikowa?e? to i w og?le mi si? podoba.
Praca numer 3:
Trafia do mnie co? takiego, wida? w Twoich pracach du?? klas?.

S? w niej aspekty, kt?re mi si? nie podobaj?, a mianowicie, to co? czerwone po prawej stronie nad g?ow?, do wyrzucenia, psuje prace, poza tym to oko nad napisem mog?oby si? podoba?, ale nie wysz?o, mo?e przez to, ?e jest takie ma?e. ?adny napis (chocia? ten seledynowy kolor nie pasuje zbytnio) i przede wszystkim kolorystyka og?lna pracy bardzo udana. Ja tam lubi?, jak praca jest "ostra''. =)
Pozdrawiam i licz?, ?e odwiedzisz r?wnie? moj? galeri?!
Ven~