-Tibia 8.60 VineaOTS - Tw?j server FUN

Status
Zamknięty.

Psychoaktywny

Active User
Czerwiec 29, 2011
Liczba reakcji
7
START 18 Stycznia 2013r. - o 20:00

IP/WWW: VineaOTS.pl ||http://vineaots.pl
Map: Evo BIG (50+mb)

Zapraszamy wszystkich na start VineaOTS, kt?ry odb?dzie si? ju? w niedziele. Vinea jest nowo?ci? w ?wiecie OTS, znajdziesz u nas wszystko co powinien mie? prawdziwy serwer FUN.
Mog? zagwarantowa? Wam:

- Brak lag?w/crash?w/freez?w
- Administracja na serwerze bardzo cz?sto online
- Systematyczne aktualizacje
- Eventy oraz najazdy
- Ogromna ilo?? expowisk i quest?w
- Takiej mapy nie znajdziesz na ?adnym innym serwerze!
- Masa TP i quest?w
- Du?a ilo?? domk?w
- Darmowe punkty premium
- Punkty na Gildie
- Real Paralyze
- Unikalny Training System

Konta mo?na ju? zak?ada? na:
VineaOTS.pl

vinea1.png

vinea2.png

vinea3.png

Exp Stages:

1-25lvl = x350
26-50lvl = x300
51-100lvl = x200
101-150lvl = x120
151-220lvl = x80
221-290lvl = x50
291-330lvl = x40
331-400lvl = x20
401+lvl = x10

Experience From Player - 2x
Magic Level - 25x
Skills - 35x
Loot - 3x
Spawn - 5x

Odp: VineaOTS - Tw?j server FUN

pktfre.png

Reklamuj serwer, a dostaniesz punkty za darmo! Wi?cej na stronie.

Bedzie gralo max 10 osob admini robiki stuczne konta :) co mozna zauwazyc Sir Rox ~ Sir Roxx haha

Nie Polecam Stara Milesia.eu!!

Popatrz na mape i opis i powiedz czy to stara milesia. Poza tym wypierdalaj na swoj? warownie pewnie v1, chocia? ju? z 2 edycje widzia?em tutaj. Nawet zdj?? nie umiesz w newsie wstawi?, ?eby si? nie rozci?ga?y. Jebane zero.

Bedzie gralo max 10 osob admini robiki stuczne konta co mozna zauwazyc Sir Rox ~ Sir Roxx haha

Po chuj mi fake konta? Gdybym je zak?ada? to by?oby ju? z 200 kont, a nie 50.

Serwery tego pana stoj? max 2-3 dni, tak?e nie polecam. Jest to stara milesia, kt?ra ruszy?a jako? tydzie? temu a ju? jest restart, nowa domena =]

Kod:
Mog? zagwarantowa? Wam:

Nie by?bym tego taki pewien, pozdro.

Ostatnia edycja:

Nie B?d? sie wypowiada? na temat tego ots gdzie bany lec? za nic Popieram tego up.

Serwery tego pana stoj? max 2-3 dni, tak?e nie polecam. Jest to stara milesia, kt?ra ruszy?a jako? tydzie? temu a ju? jest restart, nowa domena =]

Kod:
Mog? zagwarantowa? Wam:

Nie by?bym tego taki pewien, pozdro.

Ty mo?esz nie by?, mam wyjebane na ciebie. Ja mam pewno?? i mog? zapewni? innych. A twoja mojera ze spoofem juz pada.

@Up
Bany za nic? Ogarnij dziecko bo wkurwiasz.

Ten server to lipa. Niema co wi?cej gada?. Nie Polecam.

@up
ch?opie ogarnij jape, nie wiesz co ?le?

-administracja chuj*wa
-brak event?w
-mapa mi sie nie podoba
-jak koelga wyzej, admini robi? multi-konta ?eby by?o wiecej osob onlajn.
-jeste? ?enua

?egnam <3

@up
ch?opie ogarnij jape, nie wiesz co ?le?

-administracja *****wa
-brak event?w
-mapa mi sie nie podoba
-jak koelga wyzej, admini robi? multi-konta ?eby by?o wiecej osob onlajn.
-jeste? ?enua

?egnam <3

W administracji jestem sam i pomagam tym co dam rad?.
Brak event?w? S? eventy, mo?e nie tak cz?sto jak na innych otsach ale s?.
Multi konta, dobre o tym jeszcze nie s?ysza?em, ale spoko wiesz lepiej.

Ostatnia edycja:

Milesian Potion (12 points)
Najlepszy potion dla ED/MS.

Brak potow dla kiny/pala :) obstawiam 15 osob na start

---Aktualizacja---

po 19 server off tak jak kazdy myslal syf :D pewnie jutro bedzie to samo co wczoraj start przelozony na wtorek :DDDDDDDDDDDdd

Ja gram mam 330 ;p szczerze serwer szybko sie nudzi bo jest taki na chwile ;p i malo osob gdyby bylo wiecej i bylo by z kim chodzic na questy to pogralbym chociaz robie swoj ots i nie chc mi sie zbytnio marnowac czasu na gre... ale jednak cos w sobie ma ten serwer nie wiem jak to jest czy do dupy admin czy to 10 edycja tego samego otsa bo gram 1 raz od 3 lat na ots w dodatku to jedyny na ktory wszedlem ;p od tamtej pory. Mam nadzieje ze sie nie zawiedziemy i cos sie zmienic w tym kierunku. Polecam zmienic skile dla knighta i pala bo 30 skila wbilem na trainerach tak sie nie chce skilowac ze to szok za duzo bedzie sorkow nie ma kto blokac potworow. Czary napisane na stronie niby te nowe nie dzialaja. Lagow nie ma gra sie czysto... Radze zrobic jednak 100 charow na mc i chociaz postawic na trainery zrobic sztuczny tlum zeby wiecej ludzi gralo. :)

Milesian Potion (12 points)
Najlepszy potion dla ED/MS.

Brak potow dla kiny/pala :) obstawiam 15 osob na start

---Aktualizacja---

po 19 server off tak jak kazdy myslal syf :D pewnie jutro bedzie to samo co wczoraj start przelozony na wtorek :DDDDDDDDDDDdd

Potion dla ED/MS leczy nie wiele wi?cej ni? GMP. UHP leczy wystarczaj?co.

@Up
Skille s? wolniejsze poniewa? jest ustawiony wi?kszy dmg. Czary na stronie ju? usun??em, nowych NIE MA. Wiadomo, ?e lepiej gra si? przy wi?kszej ilo?ci graczy, nawet najlepszy serwer bez graczy b?dzie nudny.

Co do tych 100 char?w na mc, to zalicza si? ju? do spoofa.

Ostatnia edycja:

ca?a milesia ots. Sms shop itd ty;lp inne ip;]

Tak to jest ca?a milesia + nowo?ci. Ty dzieciaku naucz si? w ko?cu pisa?, albo nie pisz w moim temacie bo literek stawia? nie umiesz.

Spinasz si? do ka?dego kto napisze post, tym raczej graczy nie zach?cisz.

@topic, serwer nudny, nic si? nie dzieje, administracja do d***(sam nick Psychoaktywny i jego posty m?wi? same za siebie), nie polecam.

Spinasz si? do ka?dego kto napisze post, tym raczej graczy nie zach?cisz.

@topic, serwer nudny, nic si? nie dzieje, administracja do d***(sam nick Psychoaktywny i jego posty m?wi? same za siebie), nie polecam.

Haha, ty jeszcze si? tu udzielasz? Dzi? by?em na monerce, 69 online, a z czego ponad 50 to fake xDD. Wyjd? donajku.

Haha, ty jeszcze si? tu udzielasz? Dzi? by?em na monerce, 69 online, a z czego ponad 50 to fake xDD. Wyjd? donajku.

Stoi ju? tydzie? :) mia? na start 300 os?b, a Tw?j 19, zreszt? si? nie dziwi? bo wielu graczy wyrobi?o sobie opinie na Tw?j temat.

Jeszcze raz nie polecam.

Stoi ju? tydzie? :) mia? na start 300 os?b, a Tw?j 19, zreszt? si? nie dziwi? bo wielu graczy wyrobi?o sobie opinie na Tw?j temat.

Jeszcze raz nie polecam.

Ja pierdole, nie wstydzisz si? tak pisa?? Sam udowadniasz, ?e tw?j ots to dno, bo w tydzie? straci?e? ponad 250 graczy :D. Teraz gra wed?ug ciebie 70, a wed?ug tego co jest na prawde niecale 30.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry