VisumOts 8.54-8.57

Status
Zamknięty.

Help3R

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
262
Witam!
Znalaz?em na tej stronce ten silnik:Visumots 8.54-8.57 - Instalka + Inne Pliki - MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online
Mam do zaprezentowania zestaw VisumOts 8.54-8.57
W sk?ad zestawu wchodz?:
-Poradnik z ca?? obs?ug?
-vDataBase
-vIP
-VisumOts Instalator
-vXampp
Nie znasz si? na silnikach sql, a chcesz mie? w?asny ots?
To zestaw dla Ciebie - w kilku klikni?ciach postawisz ots!

Napewno gra?e? na wielu znanych OTSach. Zazdro?ci?e? tej w?adzy GM?w. Zazdro?ci?e? zarobk?w ze sprzeda?y PACC?w i item?w. Chcesz uruchomi? w?asny serwer? By? najwa?niejsz? osob? na OTSie na kt?rym mog? gra? ludzie z ca?ego ?wiata?
Wi?c potrzebujesz Visum! To zestaw, kt?ry spe?ni Twoje oczekiwania! Ju? za 10 minut mo?esz sprawi? by Tw?j komputer sta? si? ?wiatem Tibii! Wywo?aj zazdro?? u swoich koleg?w! Zyskaj ogromne kieszonkowe z dochod?w sklepiku!
Ten zestaw zawiera wszystko co potrzeba by mie? w?asny OTS. Nie trzeba si? trudzi? jak w innych OTSach z uruchomieniem. Instalowa? ogrom dodatkowych program?w, konfigurowa? wszystko, edytowa? itp... Ta era mija wraz z Visum!
Teraz wystarczy u?y? naszego instalatora kr?ry wszystkim si? zajmie! Wszystko jest automatyczne i skonfigurowane. Odrazu po instalacji mo?na uruchomi? OTSa i gra?! A jednocze?nie ma si? dost?p do pe?nej konfiguracji OTSa.
ssy.jpg

Scan i zawarto??:
visum.png

Download:Click here

Odp: VisumOts 8.54-8.57

Bardzo dobry silnik, lecz musz? wprowadzi? kilka zmian.
Widzia?em tak? mapk? na innym ots.
10/10 ;)
Wrzucaj wi?cej takich silnik?w do 8.54!!!
Najlepiej jeszcze jak by? da? World-War ;)
Pozdrawiam wene.

Fajna mapka z tego co widz? zaraz mi si? ?ci?gnie i zobacz? co tam jest ^^. Szkoda tylko ?e to nie twoje ale i tak zajebi?... ?e ze? to da?. Dzi?ki.

Silnik Stoi Na TFsie Mapka Do Dupy Profesjonalne W Tym To S? Zdj?cia I Opis Na Orginalnej Stronie A Tak Pozatym To Spoko

Od?wie?am
Zapraszam do komentowania =)

Silnik Jest bardzo dobry mapka ladna 10/10

Hmm nie wiem co wy widzicie w tej mapce przecie? to totalna ?enada ehh.. :/ silnik jest fajny poniewa? ma si? od razu wszystko porobione aby odpali? a na zdj?ciach s? aby uchwycone ?adniejsze miejsca ?eby kto? im to kupi? moim zadaniem aby mapa jest doni-czego lecz wszystko inne jest spoko :)

Mapa masakraa, ale reszta mi si? podoba :)
8/10.
Ale na pewno nie wyda? bym pieni?dzy na takie co?, lepsze silniki znajd? w sieci.

?wietny silnik10/10 postawi?em z nim fajne otsy:)

Powiem wam ?e ten serwer jest wystawiony na allegro przez w?a?ciciela i jest chyba zabronione wstawianie go na fora itd ja kupi?em wersje 8.6 za 20 z? i nikomu nie udost?pniam bo nie jestem g?upi .... ;]

ten serwer jest wystawiony na allegro , mo?na kupi? go za sms. I chyba dorzuci?e? co? to tego ots , chyba keyloggera. Tamten skan by? ze starej strony. Ty nawet nie mia?e? KeyFindera. Dorzuci?e? jeszcze jedn? instalke. Nie polecam ?ci?ga?

Pobierz prosz? bardzo z tamtej strony , to jest wszystko to samo.
Nie pobieraj?c nawet nie oceniaj.
Pozdrawiam
Help3R.
Przy okazji Od?wie?am temat.

Wrzucaj?c plik, musisz mie? source do tego. Nie masz baj.

Jaki? czas temu, mo?na by?o wej?? w linki

visumots.pl/v2ots
visumots.pl/vots

I ?ci?ga?e? za darmo, ale teraz to chyba zmienili ; p

Og?lnie to strona jest fajna

Witam!! Mi ten Silnik sie podoba ale niestaty nie znam komend na TFS i innych trikow, wiec jak ktos moglby mi podac komendy i tricki to byloby fajnie :]
Prosze

Notka moderatorska:
??cze

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Narescie, normalna mapa! To o wiele lepsza niz te Mazurskie itd. :D

pozdro 11/10

Silnik Bardzo fajny chodzi bardzo szybko neima ?adnych lag?w gz 10/10

Witam!! Mi ten Silnik sie podoba ale niestaty nie znam komend na TFS i innych trikow, wiec jak ktos moglby mi podac komendy i tricki to byloby fajnie :]
Prosze
Wejd? w data/talkactions/talkactions.xml albo to by?o w data/xml/commands i tam masz wszystkie komendy.

Silnik fajny lecz musicie tu bardzo uwa?a? pliki s? bardzo wa?ne! a co do ots to fajny tylko musi kto? zmieni? na lepsza mapke wtedy to ok!:)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry