-Tibia 8.60 Volera.eu | edycja 2 | evofun | 22.05.15

Status
Zamknięty.

Azuusiek

Advanced User
Maj 11, 2015
Liczba reakcji
36
Zmiana daty startu: oficjalna data startu - 22 maj.​
Tak jak w m?wili?my w poprzedniej zapowiedzi - serwer sta? do ostatniego gracza. Po d?ugich rozmowach z Tucholem postanowili?my wystartowa? ponownie. Tak wi?c startujemy:
Volera.eu - Edycja druga!
Startujemy 22 maja! 20:00

Strona: http://volera.eu
Forum: http://forum.volera.eu

Volera jest serwerem EVO z do?? wysokim expem, ale r?wnie dobrze rozbudowanym EXP stage, tak aby nie by?o ?atwo nabi? du?ego poziomu.
Oto nasze EXP Stages:
  • 1-25 - x450
  • 25-50 - x350
  • 51-100 - x250
  • 101-150 - x180
  • 151-220 - x150
  • 221-350 - x80
  • 351-400 - x50
  • 401-450 - x15
  • 451+ - x5
Jedn? z dobrych stron naszego serwera jest unikalna mapa z ogromn? ilo?ci? expowisk i quest?w.
Posiadamy expowiska wymagaj?ce dost?pu, dost?p daj? specjalne przedmioty kt?re mo?na zdoby? z r??nych event?w, imprez lub zabij?c mocniejsze potworki.
U nas znajdziesz misje u NPC, kt?re wymagaj? na prawd? ruszenia m?zgiem oraz znajomo?ci w jakim? stopniu mapy ale w zamian mo?esz zdoby? najlepsze przedmioty serwera kt?rych nie ma i nie b?dzie w sklepiku premium.

Posiadamy change system, czyli innego jak wymiana kilku gorszych przedmiot?w na jeden o wi?kszej mocy.
Volera oferuje bardzo dobrze zbalansowane profesje, dzi?ki czemu nie b?dziesz si? nudzi?, a wojna miedzy graczami nie b?dzie taka ?atwa.

VIP Access zawiera 20 unikalnych expowisk, kt?rych na innych serwerach nie znajdziecie.
Oferujemy do?? cz?ste UPDATE, przynajmniej jeden co tydzie?.

Kolejn? zalet? serwera jest mi?y i aktywny support, zawsze ch?tny do pomocy i wys?uchania problemu dotycz?cego serwera.

Podczas ostatniej edycji borykali?my si? z nie lada problemami, zmusi?o nas to nawet do restartu postaci i ponownego startu dzie? p??niej. Obiecujemy, ?e to ju? si? nie powt?rzy.
Wszystkie b??dy zosta?y wyeliminowane.

Screeny:

3fTeSRP.png

J7pUjiB.png

RurQOQe.png

8olfDa9.png

v2dJCd8.png

TTTp8V4.png

Odp: Volera.eu | edycja 2 | evofun | 15.05.15

Nie za wcze?nie ? Poprawcie questy ,bugi ,dodajcie sensowne questy ,a nie ?eby ka?dy na mc lata? i wybija? all po kolei .
+ miejszy exp bo po 3dniach 500 lvl ka?dy ma i co robi? niema i na vip access wi?cej EXP?W .
Pozdrawiam ImaG

I to 3 edycja z czego 1 to nie wypa? :x

Masny robi fajne mapy ,ale du?o w nich bug?w . Masa powiedzia?bym :c

za wcze?nie? od pocz?tku jak ruszy?a pierwsza edycja volery robili?my na update sporo nowych rzeczy, i nie myl flareni z voler? bo to ca?kiem co? innego by?o tylko g??wne miasto takie same, pare quest?w itd. na 500lv b?dzie co robi? baa na 600lv nawet by?o by co robi? xd nowe expy, questy, monstery, itemki, eventy.
poprawione itemki, bugi etc.
ja zapraszam !!

Ja te? zapraszam ,a ty si? nie denerwuj po prostu wyrazi?em swoje zdanie :D
Popatrz na servery ,kt?re maj? po kilkana?cie lat ,tam next edycja potrafi bo? co p?? roku ,a server jest dopracowany ,?e wbija 2x wi?cej os !

z?? dat? wybra?e? wg mnie, torgot startuje, cho? ma inny klient jest to rpg, na kt?rego p?jdzie sporo graczy tego pokroju :)

#refresh
Zapraszamy do reklamowania serwera za punkty premium.
Ka?dy screen(lub link do tematu jakiego? forum) z reklamy przes?any na maila admin@azuu.pl
W screenie musi zosta? umieszczona dok?adnie reklama.
Ka?dy screen/temat na innym forum = 30 punkt?w premium
Zapraszam do reklamy.

Moje zdanie z tym startem to lekka konkurencja b?dzie mimo tego ze ten serwer od sando ots sie r??ni ratami itd... To dwa serwery startuj? w ten sam dzie? i troszk? b?dzie dylemat dla ludzi gdzie wbi?, je?eli wszystko ogarni?cie i dopniecie na ostatni guzik to mo?ecie mie? du?o wiary na start, od was zale?y jak to rozpracujecie haha.

Pozdrawiam.

poczekam do przysz?ego weekendu teraz mam mniejsze pole popisu z reklama wi?c teraz mam dobry tydzie? na to wi?c b?dzie oro

Ja te? zapraszam ,a ty si? nie denerwuj po prostu wyrazi?em swoje zdanie :D
Popatrz na servery ,kt?re maj? po kilkana?cie lat ,tam next edycja potrafi bo? co p?? roku ,a server jest dopracowany ,?e wbija 2x wi?cej os !

heh ja sie nie denerwuje xd

Odp: Volera.eu | edycja 2 | evofun | 22.05.15

Podbijam temat do g?ry.
Zapraszam do rejestracji!

Zapraszamy do rejestracji ,ka?da edycja z czasem lepsza !!!
<: Volera.eu :>

Zapraszam na Volere!

HoF16pi.png

Ka?dy screen/temat na innym forum = 30 punkt?w premium

Czyli 30 pkt?w idzie do mnie ?

PS. hihihi :D

Ostatnia edycja:

Polecam serwer z jednej strony :D nie ma ?adnego evo ?eby pogra?. Tak to polecam zmienic raty, doda? exp?w, quest?w, nowe unikatowe itemki porobi?, zbalansowa? profesje bo na 1 edycji nie by?o zbyt zbalansowane jak powinno 2ed 400+ lvle nie mog?y zabi? mnie 300+lvl nie wiem czy to jaki? sens by? ?eby pvp robi?? jedynie mas? na mc wybocone to poprawcie to a du?o graczy tam wbije i zapewne zostan? na d?u?ej a nie po tygodniu zn?w 5 graczy online jak to by?o w pierwszej edycji..
POLECAM GOR?CO

spocz ziom, sporo z tych rzeczy co wymieni?e? poprawili?my, a na reszte zwr?cimy uwage ;p

0q1zO5o.jpg

ZAPRASZAM DO ZAK?ADANIA KONT!!

Refresh

Zapraszam do zak?adania kont!!!
Doda?em:
#Fire event
#Metin stone event
#Rush event
#Mo?liwo?? zdobycia darmowych punkt?w do sklepiku.....

Do??czam miejsc?wke spawnu Metin Ston'u!
Beztytulu_wwaqeqe.png

Wbije napewno ale z tym startem przekladanie...

ju? na pewno nie b?dzie przek?adania startu :)

---------- Tre?? dodana o 11:31 ----------

START ZA 2 DNI!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry