• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Wasze zachowanie po "deadzie".

Status
Zamknięty.
Odp: Wasze zachowanie po "deadzie".

Po deadzie zaczynam p?aka? i zamykam si? do szafy na trzy zdrowa?ki :lol:
A tak na serio to nic, kupuj? nowe blesski i dalej id? expi?, chyba, ?e pad?em z winy neta to dzwoni? do providera i pytam o co kaman, jak wszystko jest ok to dalej PG :D

Kiedy? jak pada?em to strasznie to prze?ywa?em strasznie mnie to denerwowa?o i musia?em zawsze odreagowa? niewa?ne czy co? spad?o czy nie ..... teraz jestem starszy i jako? wisi mi to ?e padne liczy sie to czy kogo? zabij? denerwuj? si? wtedy kiedy jaka? ofiara mi spieprzy xD

ja nie wiem jak wy mozecie ta reagowac......
ja sie smieje np ze niedalem rady takim potworoomxd
..lece po lota odrabiam....ide skillowac,,,,,stawiam bota...... ;p

Mo?na by by?o te? zada? pytanie: "Jak si? czujesz po deadzie?"
U mnie to zale?y od tego jak padn?.
Je?eli od potworka- to jestem troch? za?enowany.
Jak od gracza- wkurzony. A jak dzisiaj pad?em od 193msa, kt?ry ni st?d ni zow?d r?bn?? mnie na ue, by?em lekko m?wi?c zdziwiony.

Jak si? zachowuje? Ide expi? ;]

Ja lece odrabia? lvl. ?eby nie by? na minusie.

Hmm jak ja padne to palne piescia w biurko lookam czy nic nie wylecialo i lece expic dalej

Ja po deadzie j e bie myszk? o biurko a potem jak mi co? wypad?o to bior? klawiature i pr?buj? j? na p?? z?ama? g?ow?.

co ja robie?

1) k?ade r?k? na d?oni i se m?wie "ja nie moge"
2) biegne po loota
3) odrabiam lvl i skille
4) biegne i dedam kolesia ktory mnie dedl..(z gildia) (no chyba ze to monster)
5) wyzywam tibie
6) wylaczam tibie
7) czekam 15min
8) gram zmowu

gdy zaczynalem gre strasznie mnie to wkurzalo lecz teraz jestem podejscia ze to tylko gra i nie jest warta stresu badz tez tego zeby zniszczyc przez nia np moja klawiature ;D:):):lol:

1) Zastanawiam si? czy i?? po loota.
2) Jak tak to lec? po niego.
3) Nie chce mi si? przewa?nie to si? wylogowuje i id? co? zje??.

Powerade Padnij,Powstan Idz po Loota

Co Moge Robic ? :D Wkurzam sie ....

Po Chwili Opanowuje sie i ide mu odda? xD czyli Death za Death tylko ze ja oddaje 4x ;p

G?upi temat.
A co mam robi?? P?aka?, niestety, zmartwi? Was, wy??czam gr? i odpalam po tygodniu.
Hah. Gratuluje psychiki. Je?li faktycznie masz tak?, to proponuj? Ci przesta? gra?.

Opanowuje emocje. Jesli wyleci mi cos z eq lece po to jesli tego nie mam daje se spokuj z gra na kilka dni

Kolejny p?aczek :D I to domy?lam si?, ?e jeste? super low lvl skoro biegasz bez aol b?d? bless?w.

Wkurwiam si?, wy?anczam gr? i ide ogl?da? TV b?dz na ?wie?e powietrze.... I m?wie ?e tibia to syf i nigdy w to nie zagram, a po tygodniu znowu zaczynam gra? i zdobywa? poziomy.
Pozdrawiam
Typowe podej?cie tibijczyka!;D

Jak ja si? zachowuj?? Jak padn? przez kick neta, czy przez jak?? inn? przyczyn? niezale?n? ode mnie to wtedy jestem przez minute zdenerowany. Po chwili m?j stan wraca do normy. Natomiast gdy padne przez sw?j b??d to wtedy si? ?miej?, ?e gram tyle lat a pad?em jak szmata ;)

@up , no bo jak zachowujesz sie jak szmata to ci sie nie dziwie.

@topic ja bardzo zadko padam , poniewaz staram sie tego unikac. lecz zdaza mi sie to jak kazdemu

1)jezeli jest to RL to mowie kolesiowi jakiemus zeby skoczyl po moj plecak i gram dalej.
2)jezeli jest to ots to wgl sie tym nie przejmuje z wiadomych przyczyn :) <no chyba ze to jakis eloth gdzie ciezko o aol to wtedy zapierdalam po lota ;D>
3)wymienilem tutaj ots bo na rl nie gram prawie wcale

Ja Tibi? traktuj? jako zabaw?, jak padnie nie robi to na mnie zbytniego wra?enia.

Zawsze podchodzilem do tego na spokojnie o ile byl to dead z mojej winy, a mialem w przeszlosci czeste sytuacje deadu przez kick neta. Jednak przewaznie 1 fajka wystarczyla zeby sie uspokoic ;)

Gdy gra?em na non-pvp brakowa?o mi 3% do lvla no i starsza darla jape abym wyszedl z psem wiec postanowilem dac dla brata aby dobil lvl,gdy przychodze widze brat chodzi po pokoju i mowi "o bo?e co to b?dzie''Ja patrze a tu dead padl na 5 guardach z 3 uhami na 50 lvl knightem

Jak zdarzy mi si? pa?? to robi? nast?puj?ce rzeczy:
1-> Zapierdalam ile si? w nogach po loota :lol:
2-> Jak mam ju? loota to si? wkurwiam.
3-> Jak ubi? mnie kole? to ma hunta/ pograne ;d
4-> Jak monster to peszek :>
5-> Id? zje?? budy?.
6-> Dobijam stracony lvl.
7-> I tyle xD

HMM moja reakcja po dedzie ? :

Aktualnie gdy gram w rl tibie to tylko dla pk , wiec czesto padam . Moje reakcja jest nastepujaca : Udalo mu sie mnie zabic , nastepnym razem ja wpadne po niego :)
Jesli jest to potwor to wiadomo ze mialo sie pecha , a level latwo odrobic .
3 sytuacja : Jesli wlaczam pk , nararzam swojego "Pixela" na to ze zostanie on zaatakowany przez kazda osobe ktora bedzie miala wiekszy poziom i ktora bedzie przechodzila obok mnie ;) Dlatego jestem juz na to gotowy .

Co do ots , to kiedys gralem z siostra na 2 kompy , ona na laptopie (dokladniej) . Gram gramy ,no i sie obrazila bo jej zajebalem z sd . Bylismy wtedy na jakims quescie z orcami , tibia 7.6 to byla . Zaczynala uciekac i gonily ja orcki a ona sie nie leczyla . Padla ZAJEBALA KLAPKA OD LAPTOPA , poplakala sie , no i do tej pory laptop trzeszczy gdy sie go otwiera . :/ <wtf>

Status
Zamknięty.
Back
Do góry