Witam Mam Problem !!

Status
Zamknięty.

Xerovian

Active User
Luty 1, 2009
Liczba reakcji
0
Mam problem z House, a mianowicie hatki s? pe?ne nie wiem jak je wyczy?ci?, a drugi m?j problem to ko?cz?ce si? runy a chce ?eby si? nie ko?czy?y. "Jest to evo OTS pod Tibie 8.1" ... Poprosi? bym aby mi kto? pom?g? . Za Odpowied? z g?ry dzi?kuj?.

Odp: Witam Mam Problem !!

Czy runy maj? si? ko?czy? w config.lua
Kod:
removerunecharges = "no"
a co do domk?w nie jestem pewien wi?c nie b?d? sie wypowiada?

domk?w nie wyczy?cisz jedyna metoda to wyrzuci? poza domek i kom?d? /clean potem.

Pozdrawiam Qghon

a w?asnie ze wyczysci "znawcy" w data/world/ <~~ nie jestem powien ale mapstore czy gdzies wes otworz za pomoca notatnik czy co tam wolisz i sprawdz czy jest co chwile takie cos "item id: xxxx" zamiast xxx to kod ... jak chcesz skasowac all to opcje zaznacz wszystko i delete (zapisujac) i gotowe!

pomoglem? plusikk:rotfl:

Albo wez ten domek i zapisz go na siebie na chwile to wtedy all itemki znikaja <przynajmniej u mnie> :D

harris to slaba metoda na pomoc niech zrobi lepiej to...

a w?asnie ze wyczysci "znawcy" w data/world/ <~~ nie jestem powien ale mapstore czy gdzies wes otworz za pomoca notatnik czy co tam wolisz i sprawdz czy jest co chwile takie cos "item id: xxxx" zamiast xxx to kod ... jak chcesz skasowac all to opcje zaznacz wszystko i delete (zapisujac) i gotowe!
pomoglem? plusikk:rotfl:

Wlasnie dobra bo moze dom ktory chce owalic.:rolleyes:

Najlepiej Zrub Tak

Wejdz w ots godem i oczysc all hatki wkladaj do bp i wyzucaj do kosza potem jak oczyscisz zrub /save i gotowe ale to troche czasochlone jak masz all hatki pelne

Status
Zamknięty.
Back
Do góry