Poszukuję Witam szukam Do postawienia ots DEDYK JEST !

Kayl1994

New User
Luty 18, 2017
Liczba reakcji
0
Witam szukam kogo? kto potrafi zrobi? OTSA od zera
Posiadam tylko maszyne do dedyka

Trzeba zrobi? stron? otsa itp

Mo?emy um?wic si? od roboty lub dzia?a? razem zyski ;)))

Posiadam tak?e sie? serwer?w cs go mo?na zrobi? fajny interes zapraszam do kontaktu zdecydowane osoby !

Odp: Witam szukam Do postawienia ots DEDYK JEST !

Posiadasz GG?

gg GG:61329432

Polecam ale 1 rzecz mi sie nie podoba jak to napisal prosze cos dodac do tego aby to jakos zabrzmialo chociaz dobrze dla mappera i skryptera aby sie zglosil
Zycze przyszlosci w otsie i duzo ludzi online ;]

Ostatnia edycja:

jak jeszcze aktualne zapraszan do wspolpracy

Oszust. Nie polecam.

A jak to uzasadnisz? W twoim temacie twojego serwera tez mog? co? niemi?ego napisa? bez uzasadnienia i co?ka?dy ma mi wierzy??

Go?ciu wkuriwasz mnie na maxa chcia?e? wcisnac mi jakie? g?wno wys?a?em ci kas? potem anulowa?em przelew ziomeczku ?egnam

---------- Tre?? dodana o 11:02 ----------

Tak aktualne GG:61329432

---------- Tre?? dodana o 11:02 ----------

OFERTA DALEJ AKTUALNA !!
Tak aktualne GG:61329432

5ckhon.jpg

2el9iz6.jpg

Sami oce?cie czy warto cokolwiek robi? z tym oto cz?owiekiem

Pozdrawiam wszystkich :)

Ostatnia edycja:

Dodaj ca?? rozmow? a nie wyrwan? z kontekstu Jeste? za?osny cz?owieku TEN TYPEK NAPISA? ?E JAK IDZIE DO NOWEJ PRACY I ZNA SZEFA 10 MIN TO M?WI DO SZEFA ?E ZA DARMO NIE PRACUJE I SZEF WYP?ACA MU CA?? KAS? Z G?RY ZA CA?Y MIESIAC PRACY Napisa?em ci ?eby? wszed? zalogowa? si? zobaczy? b??dy itp a ty odrazu ?e za darmo nie robisz nikt ci niE NAPISA? OD POCZ?TKU ROZMOWY ?E ZA DARMO wida? ?e tw?j nick Demonik15 Co? ta 15 o tobie swiadczy Jestem ZWYK?YM FRAJEREM I TYLE NIE POLECAM ! ;(

---------- Tre?? dodana o 12:02 ----------

Dodaj ca?? rozmow? a nie wyrwan? z kontekstu Jeste? za?osny cz?owieku TEN TYPEK NAPISA? ?E JAK IDZIE DO NOWEJ PRACY I ZNA SZEFA 10 MIN TO M?WI DO SZEFA ?E ZA DARMO NIE PRACUJE I SZEF WYP?ACA MU CA?? KAS? Z G?RY ZA CA?Y MIESIAC PRACY Napisa?em ci ?eby? wszed? zalogowa? si? zobaczy? b??dy itp a ty odrazu ?e za darmo nie robisz nikt ci niE NAPISA? OD POCZ?TKU ROZMOWY ?E ZA DARMO wida? ?e tw?j nick Demonik15 Co? ta 15 o tobie swiadczy Jestem ZWYK?YM FRAJEREM I TYLE NIE POLECAM ! ;(

Kolego, owszem Demonik 15 o czym? ?wiadczy a mianowicie to ?e mia?em 15 lat jak zak?ada?em konto na tej?e stronie :) owszem wyskoczy?e? z szefem czy bior? od niego pieni?dze i odpisa?em Ci ?e tak gdy? jestem sam sobie szefem a tego ju? nie wspomnia?e?, dla ch?tnych udost?pni? ca?? rozmow? z ?w "gimbaz?"
Pozdrawiam serdecznie wszystkich :)

AHHAHAHA sam sobie szefem ? prosz? ci? dodaj ca?? rozmow? krok po kroku ja te? dodam okay ? Gdzie tak napisa?es cz?owieku jak ty k?amiesz wez .. nie pisz do mnie bo rzyga? mi si? chc? jak na ciebie patrze

---------- Tre?? dodana o 12:02 ----------

K?amiesz k?amiesz na zawo?anie kolego dodaj ca?? rozmow? krok po kroku mistrzu to mo?e kto? ci uwierzy rozumiesz? jeste? k?amc? jakich ma?o i oszustem ?egnam sko?czy?em z tob? rozmow?

2exvozc.png

Prosz? bardzo.

Ps. Prosz? administracj? o dzia?ania ws. Autora tematu oraz post?w wy?ej o wyci?gni?cie konsekwencji za ?amanie regulaminu.

Pozdrawiam

Jeszcze wkr?ca ludzi ze w dzien wyci?ga od z?ot?wki do miliona z?oty z jaki? sms :) .

Kliknij, aby zobaczy? obrazek
Prosz? bardzo.

Ps. Prosz? administracj? o dzia?ania ws. Autora tematu oraz post?w wy?ej o wyci?gni?cie konsekwencji za ?amanie regulaminu.

Pozdrawiam
?adnie to wkleji?e? go?ciu pozdrawiam nie by?o tak jak doda?e?

---------- Tre?? dodana o 13:02 ----------

Jeszcze wkr?ca ludzi ze w dzien wyci?ga od z?ot?wki do miliona z?oty z jaki? sms :) .

Ty si? nie odzywaj prosz? ci? kupi?em serwer jak prosi?e? wgra?es map?i potem usune?e? wszystko i napisa?e? ?e start za tydzien teraz nawet na gg nie odpisujesz oszust

---------- Tre?? dodana o 13:02 ----------

Je?eli kto? chc?zapraszam na priv mam ca?? rozmow? wysy?am priv nie napisa? nic takiego co utaj widac na samym dole

Wi?c prosz? o udost?pnienie ostatniej rozmowy dziecko je?eli tak by?o :) oj koledzy uwa?ajcie na niego :)

Sory ale jako Autor tego tematu tylko sie pograzasz. Jako na SS widac + starasz sie klamac. Przeciez to pewne ze zrobi ci robote a ty siema i tyle. Wyzywasz ludzi pod swoim tematem. Ja na twoim miejscu juz bym usuwal ten post xd

AHHAHAHA sam sobie szefem ? prosz? ci? dodaj ca?? rozmow? krok po kroku ja te? dodam okay ? Gdzie tak napisa?es cz?owieku jak ty k?amiesz wez .. nie pisz do mnie bo rzyga? mi si? chc? jak na ciebie patrze

A d?ugo na niego patrzy?e? przez to gg?
Jak dla mnie to ka?dy jest przeciwko Tobie, z rozm?w te? widz?, ?e wybuchasz, a p??niej piszesz, ?eby osoba, kt?ra jest opanowana i pisze normalnie nie zachowywa?a si? jak 5-cio latek, co? tutaj jest nie tak, nie s?dzisz?
Osobi?cie bym nie skorzysta? z us?ugi tego pana.

Ten kolega poprostu nie potrafi si? zachowa? jak nale?y

No nic na to nie poradzimy. On jest najlepszy od jest Bogiem, my jeste?my gorszego sortu

Back
Do góry