Wolfenstein - Clan

Status
Zamknięty.

tabaluga13

Advanced User
Luty 28, 2009
Liczba reakcji
16
Dobra, zapraszam wszystkich na moj server BiA*Clan w grze Wolfenstein: Enemy Territory. Jest to server w stylu Jaymod. Server jest online 24/7, a jak na razie dziala od poniedzialku. Rekrutujemy graczy, wiecej info znajdziecie na naszej stronie Strona Klanu BiA*Clan

Co do tych ktorzy nic nie wiedza na temat tej gry, a chca w cos pograc to prosze wszystko tu: Ta gra powstala w 2003 roku, jest to gra podobna do CS'a lecz mniej kwadratowa, oraz plynniejsza. W tej grze mamy 2 druzyny - oraz zadanie ktore jest latwiejsze niz w CS'ie (Tam opcjolalnie to trzeba cos wysadzic, lub zakladnikow wyciagnac), a w Wolfenstein musimy przejmowac i budowac, itp. etd.

Co do linka z ktorego mozna pobrac gre to warto tutaj zajrzec: TU DOWNLOAD ET

Skanu nie wrzuce, poniewaz plik za duzy, ale gra bezpieczna, no nie wiem co tam moge jeszcze o niej napisac... Kto chce niech popatrzy ile to warzy na google, itp. Mam nadzieje ze wam sie spodoba, i sobie razem pogramy :> Co do obslugi, jak nie jestescie pewni, pisac na gg!!

Co do innych informacji, pisac do mnie na gg: 13868938 lub xfire (jesli macie/wiecie co to :D) m4ti196

Ip servera: 213.108.31.65:27010

Wszystkich serdecznie zapraszam!!
Pisal to M4t0/Hustler13
Pozdro

Odp: Wolfenstein - Clan

Przypomnia?y mi si? stare czasy z Wolfem, mia?em wtedy z jakie? 12-14 lat kiedy zacz??em gra? w Wolfa. Pierwsza moja gra w kt?r? gra?em, to w?a?nie by? Return to Castle Wolfenstien. Dodatek te? by? ciekawy, jak rozgrywa?em w ESL-u, z ch?ci? zn?w bym do??czy? do Twojego klanu, kt?ry dla mnie jest nowy z nazwy. Powiedz mi tylko jedno, czy wy grali?cie ju? w ESL-u lub w innych turniejach sieciowych?

Ostatnia edycja:

Nie poda?e? bardzo istotnej ?eczy. Jaka wersja ET?
Co do klanu mo?e bym doszed?, ale gejmod ssie.

Co do klanu to wpierw pograj ;)

Co do klanu na razie jest nowy, Wersja et nie ma znaczenia, 2.55 oraz 2.6b dzialaja u nas.

Napisz jeszcze czy gracie dla rating, 4 fun i czy umiecie na etpro gra?.

Gramy glownie 4 fun, i umiemy grac na etpro.

--UWAGA!! REFRESZ!!----UWAGA!! REFRESZ!!----UWAGA!! REFRESZ!!--

Daje refresh, komentowac, pisac, i spamowac!!

Przed chwil? by?em na serwerze. Masa bot?w i kto? zostawi? w??czony panzerwar. Cz?sto si? wam to zda?a?
___
Ci kt?rzy jeszcze nie grali w wolfensteina polecam zagra?. Jest to naprawd? dobra gra warta uwagi.

Japierdole, znowu posrani admini bawia sie i nawet nic nie wylacza, a boty sa bo nie ma graczy.

Refresz!!

OK, zmiany:
Nowy server, Nowe ip, nowa strona!!

IZ*Clan Page

IP servera: 213.108.31.22:27045

ZAPRASZAM!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry