World change refugia pomocy

Status
Zamknięty.

paul12

User
Maj 26, 2008
Liczba reakcji
0
Witam wszystkich otoz mam pytanie. Gram na Refugi jest to serwer non pvp, chcialbym sie przerzucic na Antice otoz czy jest to mozliwe?? Slyszalem ze z non pvp na hardcore a potem z hardcore na pvp. Jest to mozliwe? Ktos wyjasni?

Odp: World change refugia pomocy

Z tego co ja wiem to mo?na z non pvp na pvp ale cena b?dzie 2x dro?sza :D

Cena nie gra roli jestem zarobiony, prosze wyjasnic co konkretnie robic..

pos?uchaj mnie uwa?nie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku.
Bilet wy?le Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwon? budk? telefoniczn? jest skrytka,
otw?rz j? tajnym has?em : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dow?d osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dzi? nazywasz si?
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jeste? rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zak?adzie fryzjerskim 2 km od lotniska. Powodzenia,
zapomnij o swoim poprzednim ?yciu i pod ?adnym pozorem si? nie wychylaj,
zerwij wszystkie kontakty, nawet z obs?ug? klienta z polsatu.

@up

Pana prosze o opuszczenie tematu a adminow o jakiegos rodzaju warna za nabijanie postow...

Za duzo mefedronu chyba lykasz, ze w glowce sie przewraca i to ostro.. NIE POZDRAWIAM

---------- Tre?? dodana o 18:52 ----------

@up

Pana prosze o opuszczenie tematu a adminow o jakiegos rodzaju warna za nabijanie postow...

Za duzo mefedronu chyba lykasz, ze w glowce sie przewraca i to ostro.. NIE POZDRAWIAM

Anetka lepsza niz Magda, ale jak nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma kolega, takze prosze tutaj kolegi nie hejtowac... Na ameryczke tez nie kazdego stac, ale to nie oznacza, ze jest gorszy... Najwazniejsze to zeby nigdy nie rostawac sie z Maria

A tak serio drogi kolezko to jest mozliwe nastepujace przenoszenie postaci:

Ze ?wiata Pvp do ?wiata Pvp oraz Non-pvp.
Ze ?wiata Pvp-enfo do ?wiata Pvp, Non-pvp oraz Pvp-enfo
Ze ?wiata Non-Pvp do ?wiata Non-pvp.

Ostatnia edycja:

No coz... Gafa. CipSoft powinien wprowadzic opcje z nonpvp na pvp za specjalna oplata ;/

Oczywi?cie i z non-pvp na retro te?. Genialny pomys?... Tylko ?wiaty retro pvp trzymaj? teraz poziom, bo jest tam 5x mniej botter?w... Sam nabi?em botterom oko?o 30 redskulli. Obecny pvp to jak non-pvp od kiedy mo?na wy??czy? to, ?e AOE runy i czary nie bij? w innego gracza tym samym nie nabijaj?c skulla (to samo tyczy si? field?w). A co do samego przeniesienia, to powiedz mi, gdzie jest ?atwiej si? wyexpi?, na pvp czy non-pvp? Oczywi?cie, ?e na tym drugim, wi?c dlaczego to, ?e masz wi?cej pieni?dzy ma ?wiadczy? o tym, ?e masz mie? ?atwiej? Pff... Do tego samo przenoszenie przedmiot?w, gdzie cena niekt?rych rzeczy na ?wiatach pvp jest dwa razy wi?ksza ni? na non-pvp :O.

Proponuj? zluzowa? dupsko i mie? wi?cej dystansu do otaczaj?cego Cie ?wiata.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry