- Liczba reakcji
- 280
Witam chcia?bym wam przedstawi? prywatny serwer w grze World of Warcraft, na kt?rym obecnie gram. Zacz??em gra? niedawno wi?c nie mam du?ego lvla 21 Dwarf Paladyn.
Zapraszam wszystkich do grania na tym serwerze w Alliance.
Krok 1 Instalujemy World of Warcraft, WOW The Burning Crusade oraz WOW Wrath of the Lich King (pami?taj?c o tym, ?e klient, dodatki oraz patche musz? posiada? jednakow? wersj? j?zykow? tj. US lub GB).
Krok 2 ?ci?gamy patche do wersji 3.2.2a (najlepiej poprzez launcher).
Krok 3 Edytujemy plik realmlist.wtf (np. w notatniku) znajduj?cy si? w folderze data\enGB, b?d? data\enUS (zale?ne od wersji j?zykowej), kasujemy zawarto?? i wklejamy:
set realmlist 188.138.48.251
Krok 4 Rejestrujemy konto tutaj (kt?re aktywuje si? po 10 minutach od za?o?enia).
Krok 5 Cieszymy si? gr?
Oto strona g??wna serwera: Sunwell Realm
Oferuje r?wnie? wsparcie finansowe, m?j nick w grze to Daggs.
Serwer jest narazie off, bo wgrywany jest nowy patch 3.3.5a Gra? b?dzie mo?na od jutra
LISTA GRACZY:
Zapraszam wszystkich do grania na tym serwerze w Alliance.
Krok 1 Instalujemy World of Warcraft, WOW The Burning Crusade oraz WOW Wrath of the Lich King (pami?taj?c o tym, ?e klient, dodatki oraz patche musz? posiada? jednakow? wersj? j?zykow? tj. US lub GB).
Krok 2 ?ci?gamy patche do wersji 3.2.2a (najlepiej poprzez launcher).
Krok 3 Edytujemy plik realmlist.wtf (np. w notatniku) znajduj?cy si? w folderze data\enGB, b?d? data\enUS (zale?ne od wersji j?zykowej), kasujemy zawarto?? i wklejamy:
set realmlist 188.138.48.251
Krok 4 Rejestrujemy konto tutaj (kt?re aktywuje si? po 10 minutach od za?o?enia).
Krok 5 Cieszymy si? gr?

Oto strona g??wna serwera: Sunwell Realm
Oferuje r?wnie? wsparcie finansowe, m?j nick w grze to Daggs.
Serwer jest narazie off, bo wgrywany jest nowy patch 3.3.5a Gra? b?dzie mo?na od jutra
LISTA GRACZY:
- Zakhan DevLord
- Gabashe Constantine
- Lowskilled Przemek
- Miriavo Ognisty
Osobi?cie gram po stronie ally, nick: Lowskilled. Ci??ko mnie ostatnio z?apa? online, bo nie mam zbytnio ch?ci do gry, tak?e... Tak czy inaczej, mog? wspom?c finansowo.