• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

- Waypoints Wpt na UnitedOts.pl

Status
Zamknięty.
Odp: Wpt na UnitedOts.pl

Dajesz wiecej przyda sie ;DD

~~ refresh ~~
jesli ktos potrzebuje jakie kolwiek wpt na ots pisac a na 100% zrobie... a Icons moge sprzedac ew. za punkty / nutki wlasnie na UnitedOts.pl... kontakt tutaj priv msg

Ostatnia edycja:

@up
Prosi?bym o usuni?cie tego ?miesznego tematu, gdy? u?atwia on gre botterom z Uniteda.
tak , tak .. Chcia?by?.. jak temat jest przydatny i du?o os?b do nie go zagl?da to jedyne o co mo?esz prosi? to o wpt..
@topic
dawaj wi?cej ja z mi?? ch?ci? je skopiuje ;)

bior?c pod uwag? liczb? expowisk , to nam bardzo u?atwi prace , przynajmniej b?dziemy wiedzie? gdzie botterzy siedz?

kazdy kto napisze do mnie na pw otrzyma skrypt dzieki ktoremu moze w 100% afk bezpiecznie bocic wiec mozesz tylko bezradnie rozlozyc rece mist/uni ;)

@Sioter5
konkrety, nie mam ochoty latac i robic wpt na expach na ktorych nikt nie siedzi, potrzebujesz jakies wpt piszesz tutaj i ja je robie ;)

~~ refresh ~~

Ostatnia edycja:

No to tak Zulfiki tam gdzie jest te drzewo :]
Bad Boysy te takie du?e teraz nie mog? pokaza? kt?re poniewa? znowu zaczynam od nowa gra? zulfiki by si? na dzisiaj przyda?y :]

Mi te icons nie dzialaj a nie wiem czemu jakies gwiazdki sa na miejscu tego co ty tam masz wstawione

@up one sa na rozdzielczosc 1280*1024 ... musisz sobie pozmieniac bys mial dobrze, niestety nie chce mi sie tego robic bo zaduzo jeban**a z tym.

@2x up niestety narazie nie mam dostepu do Tibi... posty pisze z telefonu

~~ jeszcze w tym tygodniu spowrotem zaczne robic Wpt... i przepraszam za te przerwe , lecz to nie moja wina xd... ~~
teraz sedno sprawy.. aktualizacja ikonek i skryptow ... jesli ktos by chcial kupic pw tutaj ;]
@topic new ss

Ostatnia edycja:

Fajny temat. Duzo waypointow i pojawiaja sie nowe. Pewnie przydatne bo kto by robil na nieprzydatne expowiska. Ikonki tez nie zle. Duzo opcji dosc, chociaz zawsze mozna cos dodac.

A co do waypointow to mogl bys dodawac do nich np zabezpieczenie przed pk, zeby uciekal do pz, o ile na tym ots jest w ogole sens, bo jesli sie od 1 osoby pada w 5 sekund to nie ma.
Refilera raczej nie ma sensu robic, wiec waypointy sa prosciutkie dlatego mozna ich narobic mase jak by ktos chcial tylko.
@up2
Ikonki zrobic to nie problem...

nie ma sensu robic zabezpieczenia przed pk bo padnie na 100% ;p refillera nie ma sensu bo tu sie loota nie zbiera :D niedlugo start feba.mine.nu i tam bede kontynuowal robienie WPt z tego tematu
;D...
a Wpt robie tylko na to co gracze chca xd... ;d

~~ Refresh ~~
Spowrotem wracam do robienia wpt... jesli ktos jakies potrzebuje na 100% je zrobie

to znow zrobie Wpt :D a raczej Mist/ Uni nie bedzie codziennie /pos expow zmnial ;]

~~ Refresh ~~

@topic
UPDATE IKONEK...

~~ Refresh ~~

@topic
UPDATE IKONEK...

Ikonki moge sprzedac za 500orzeszkow / 3nutki ...
daje wszystko co w @Topic
kontakt tutaj PW

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry