Wybory prezydenckie 2015

Status
Zamknięty.

#SWAG

Dolej w?dy
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
74
Witam wszystkich forumowicz?w,

chcia?bym przypomnie? drogim rodakom o zbli?aj?cych si? wyborach na prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, oraz wskaza? Wam jedynego rozs?dnego kandydata, kt?rym jest obecny prezydent Bronis?aw Komorowski.
Chyba nie musz? Wam uzasadnia?, dlaczego akurat ten pan jest najrozs?dniejszym kandydatem, bo to wida? na pierwszy rzut oka. Popatrzcie tylko na innych kandydat?w, po zsumowaniu ich iloraz?w inteligencji i podniesieniu to trzeciej pot?gi nie dorosn? panu Bronis?awowi do pi?t.
Przeanalizujcie sobie wszystkie Jego wyst?pienia, 5 lat pi?knych rz?d?w, m?dre i przejrzyste przemowy, bez ?adnych wpadek, nie wierzcie w to co pisz? na internecie i filmiki, kt?re udost?pniaj?, to s? wszystko przer?bki, aby ubli?y? panu Bronis?awowi.
Kolejnym mocnym argumentem jest to, ?e tylko wybieraj?c pana Bronis?awa mo?emy unikn?? wojny z Rosj?.

bronislaw-komorowski-wybierz-zgode-i-bezpieczenstwo.jpg

Pozdrawiam,

#SWAG

Odp: Wybory prezydenckie 2015

Odwrotnie wszystko si? zgadza. Tak wi?c g?osujmy.

Czyli co, moze sie dzielimy teraz najciekawszymi linkami o bronku? xD

Czyli co, moze sie dzielimy teraz najciekawszymi linkami o bronku? xD

Zobacz jaka poetycka wypowied?, popatrz ile metafor zosta?o u?ytych, wbrew pozorom tekst przemowy jest bardzo g??boki i tylko pro?ci ludzie postrzegaj? to jako po?miewisko.

94d315f8cd5a9d2458ac02628beae479fb427541.jpg

Skad zes wzial pomysl, ze chcialem ci zasmiecic temat? Traktuj to jako promocje Komorowskiego starajacego sie o reelekcje

Skad zes wzial pomysl, ze chcialem ci zasmiecic temat? Traktuj to jako promocje Komorowskiego starajacego sie o reelekcje

M?g?by? wrzuci? chocia? jakie? prawdziwe filmiki, a nie takie przerobione w paincie.

M?g?by? wrzuci? chocia? jakie? prawdziwe filmiki, a nie takie przerobione w paincie.

Przesta? sobie wmawia?, ?e wszystko co jest w internecie na jego temat to przer?bki, swoj? drog? Komorowski nigdy nie by? nawet blisko mojej listy wyborczej.

Jak nie chcesz w paincie to masz, to bylo robione w gimpie XD

Ja sie chlopaki tez musze pochwalic, ze osoba, o ktorej jest wlasnie ten temat przechodzila obok mnie.

Jak nie chcesz w paincie to masz, to bylo robione w gimpie XD

Ja sie chlopaki tez musze pochwalic, ze osoba, o ktorej jest wlasnie ten temat przechodzila obok mnie.

Cytuj?c komentarz pod filmikiem "Pami?tajmy zawsze mog?o by? gorzej. Przecie? m?g? wytrzepa? wac?awa..." Wi?c nie ma co narzeka?, jedna wpadka na 5 lat kandydatury ka?demu si? mo?e przydarzy?.

Tylko jedna ?XDDDD

Niestety ale pan bronisuaf komorofzgi jest idiot? i dla niego to tylko krzes?o elektryczne =] B?d? g?osowa? na JKM.

Niestety ale pan bronisuaf komorofzgi jest idiot? i dla niego to tylko krzes?o elektryczne =] B?d? g?osowa? na JKM.

No i przez takich ludzi jak Ty Polska niestety mo?e do?wiadczy? konfliktu zbrojnego z Rosj?.

@up
I dobrze! Kto? tych ruskich musi pouk?ada? w ko?cu.

No i przez takich ludzi jak Ty Polska niestety mo?e do?wiadczy? konfliktu zbrojnego z Rosj?.
Z tego co widz? to p?ki co Bronek gwiazdorzy na Ukrainie :)
/a? w ko?cu Rosja nas pierdolnie :P

Przywodce moskiewskiego kremla to ty szanuj koneffka. Zarejestrowales sie 25 maja, a Putin-sama sie urodzil 52, przypadeg? nie sondze ;_;

Ostatnia edycja:

Dobra ch?opaki, prawie nikt nie ?ykn?? prowa :((((((((((

Do zamkni?cia

Status
Zamknięty.
Back
Do góry