• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Wymysl by mathars

Status
Zamknięty.

mathars

User
Wrzesień 4, 2008
Liczba reakcji
1
Witam,
zrobi?em t? mapk? dzi?, dosy? niedawno. Mia?em chwile wolnego czasu wi?c postanowi?em zrobi? mapk? i wstawi? j? na tibia.net.pl
Prosz? o komentarze, te pozytywne i negatywne. Chcia?bym wiedzie? co jest nie tak, a co Wam si? podoba.
Dodam, ?e pierwszy raz wstawiam w?asne mapy.

Je?li kto? chcia?by ?ebym co? zrobi? jak?? mapk?, to postaram si? zrobi?.

wymysl1.jpg

wymysl2.jpg

wymysl3.jpg

SCAN

wymysl.otbm

Odp: Wymysl by mathars

?adna mini wyspa czy jaki? inny tam wymys? 6/10 za wystr?j

Jedynie co Ci w miar? wysz?o to te g?ry i ten most. Reszta to nawalone bezsensu na kup? i sam syf.
3/10

Aha, rozumiem. Czyli za du?o syfu :)
Lecz jak wszed?em na tibi? i zobaczy?em t? map? w grze, to ?adniej wygl?da

hmm... trudno to oceni?. Je?eli chodzi o g?ry, to w porz?dku. Zdecydowanie za du?o syfu.

Je?eli zmniejszysz ilo?? drzewek, krzew?w i innych paproci, a zamiast tego dodasz jakie? kamienie czy po prostu zostawisz traw?, to wyjdzie Ci to o wiele lepiej.

Bagno - s?abo wymy?lone - raczej rzadko wida? bagna zaraz przy otwartej wodzie, czy? nie? Poza tym, trawa z ??ki i z p?l uprawnych zaraz obok trz?sawiska?
NO.

Most jest zepsuty - zdecyduj si? jakie chcesz deski, a nie, ?e raz takie, a raz takie, bo to nie wygl?da ?adnie. Je?eli most podtrzymuj? bale w ciemnym kolorze, to niech pod?oga b?dzie w podobnych barwach, a nie tak jasna, jak w przypadku tych ?atek.

Natomiast most pomi?dzy dwoma g?rami jest w porz?dku, fajnie wygl?da taki podstarza?y.

Popracuj jeszcze, dodawaj prace, stosuj si? do porad, czytaj poradniki i b?dzie super :)

Troch? to poprawi?em. Co? doda?em, co? odj??em
wymysl4.jpg

Przepraszam, ze post pod postem, lecz nie mog? edytowa? g?rnego postu.
wymysl4.jpg

Wg mnie wygl?da to lepiej. Ciesz? si?, ?e wzi??e? sobie do serca nasze rady. Ca?kiem nie?le wygl?da ta wie?a obserwacyjna, czy co to jest.

Dobrze, ?e usun??e? te niepotrzebne drzewa i krzewy, a tak?e bagno. W ten spos?b wszystko stanowi w jaki? spos?b ca?o??, a nie jest zlepkiem niepasuj?cych do siebie element?w z r??nych habitat?w i stref geograficznych.

Oby tak dalej :)

Co jaki? czas b?d? wstawia? niewielkie mapki.
Ostatnio mam wi?cej czasu, a taka mapka sprawia mi frajd?, a jak jeszcze kto? to komentuje, to ju? w og?le dobrze :)

Mo?e by?, cho? jak na m?j gust troche za ma?a 5/10

fajna mapka, gdyby ja powiekszyc, kila rzeczy dodac to mozna by z tego fajne questa zrobic. Moge jej uzyc?

pewnie, ze mo?esz u?y? mapk? :) W razie co, mog? j? powi?kszy? i doda? kilka rzeczy

3/10 S?abo jedynie co wysz?o w miar? fajnie to g?ry i ten ma?y mostek, m?g?by? t? mapk? bardziej rozbudowa? np. doda? jak?? wioske,osade.
Nie wyszed? ten most powiniene? zdecydowa? sie na 1 rodzaj pod?ogi.

Pozdro.

Szczerze nic co by mog?o powali? jak kolega
@UP.10 zaznaczy? syf, na syfie.
Drugi SS niczym nie ust?puje temu pierwszemu jedyny pozytyw to most z wymiennymi podk?adkami:D.
licz? na bardziej efektywne prace.. Aczkolwiek nie znaczy ,?e tej nie doceniam.
Tylko po prostu mi si? nie podoba. 4/10
Pozdrawiam..

w jednym po?cie zamie?ci?em screena z poprawion? map?, zobacz

zgaduj? robi?e? t? mape w terrari ?

nie podoba mi si? to ;/ mapy w cs lepiej wygl?daj?... lub minecraft ;D

?adna mapa, ale po ?wicz jeszcze!
Mapa 7/10. [najlepiej ci wysz?y ska?y]
Pozdrawiam Kickers.

?le nie jest, tak jak kolega wy?ej ska?y ci dobrze wysz?y a tak to 10 minut roboty :p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry