-Inne WypasOTS

Status
Zamknięty.
Odp: WypasOTS

[MENTION=400881]Rekin Ludojad[/MENTION]
zmxWxDz.png

Lel no to nie wiem czemu tak jest
[MENTION=15656]edi[/MENTION]t
Teraz nawet domena nie dziala ?XD

[MENTION=90505]patryq95[/MENTION]
Tak, boty b?d? zabronione. Wy?ej by?a o tym mowa.

I z tego co wiem to jest AntiBot.

Tylko ja mam ciagle 'connecting' ? :D

juz 'newsy' padly. przeciazenie? :D

Ca?y czas connecting, nie mog? sie z serverem po??czy? beka, a 120 osob gra juz sobie pyka a druga sie wkurwia bo wejsc nie moze, ja juz podziekuje

W ci?gu gry wywali?o mnie z pi??dziesi?t razy. Pomijam ju? fakt, ?e je?li gra?o ponad 120 graczy to na serwer nie mo?na by?o si? zalogowa?.

To nie ten sam serwer co kiedy?.

Dokladnie caly czas wywala nie da sie zalogowac i sa sciny nice
[MENTION=15656]edi[/MENTION]t
I ten push ktory trwa 3/4 sekundy ?adnie ;v

Ostatnia edycja:

hahaha co to za orshabaal.Z exevo gran vis lux mo?na msem expic na Wrl poniewa? to obra?enia fizyczne a 80 ms bije po 600 w wrl a gmp daje po 400-500 many to spamowa? mo?na co chwil? :). 80 ek z exany mort po 400-500 a 150 po 800 to nie wiem co b?dzie robi? 250 a palka exura san po 700 na 140 dobry balans jak exana mort wi?cej niz san hahaaha. jaki? czar nowy dla mag?w exevo mort hur jak na evo otsie. czar dla ek i rp zwi?kszenia att speed o 50%,jednym s?owem parodia w 1 dzie? prawie 200 w topce. Nie wiadomo sk?d Haruu ma druid addona bo nie wierze ze w kilka h uzbiera? 100 demon dust?w chyba ?e po 3 lec?. G?wno nie ots elo

Ostatnia edycja:

hahaha co to za orshabaal.Z exevo gran vis lux mo?na msem expic na Wrl poniewa? to obra?enia fizyczne a 80 ms bije po 600 w wrl a gmp daje po 400-500 many to spamowa? mo?na co chwil? :). 80 ek z exany mort po 400-500 a 150 po 800 to nie wiem co b?dzie robi? 250 a palka exura san po 700 na 140 dobry balans jak exana mort wi?cej niz san hahaaha. jaki? czar nowy dla mag?w exevo mort hur jak na evo otsie. czar dla ek i rp zwi?kszenia att speed o 50%,jednym s?owem parodia w 1 dzie? prawie 200 w topce. Nie wiadomo sk?d Haruu ma druid addona bo nie wierze ze w kilka h uzbiera? 100 demon dust?w chyba ?e po 3 lec?. G?wno nie ots elo
mi?o, ?e wyrazi?e? swoje zdanie.

g?wno ots to to nie jest, bo jednak troch? ludzi gra i widocznie dobrze si? bawi, dok?adnie tak jak kiedy?.

Dalej crashe, ddosy, a elf nic nie robi :D Nie no sorry, wypowiada sie w sposob "kulturalny" do graczy z Forum:

px6un9.jpg

Nie polecam serwera - przedwczoraj by?o ??cznie ponad 10 crashy, administracja nie wie, co robi (dos?ownie). Tutaj stosunek do gracza jest jak do psa lub nawet i gorszy.

Po elfie spodziewa?em si? wi?cej... Szkoda serwera.

Sam WypasOT by? dobrym serwerem, ale tylko na pocz?tku. A odno?nie ekipy, no co mog? powiedziec, sam by?em mapperem w zeszlej edycji Wypasa. O ile to tak mo?na nazwac. Mia?em przerobic dla nich kilka rzeczy, w tym utworzyc questa gdzie on jest widoczny w filmiku Haara. Wszystko ?adnie pi?knie, ale przerobione przeze mnie miasto Hammerfall zosta?o olane, tak?e nawet jak zosta?o dodane to mi to lata i powiewa.

zaraz polec? hejty w tytule co ty heroesie robisz.

Ostatnia edycja:

Jest tego wi?cej. Opr?cz stosunku do graczy jak do psa, nasz Elfik usuwa cz?onk?w z ich w?asnych gildii, by tylko Ci nie mogli pada? od przeciwnej gildii (podczas ustawionego war na np. 999x frag?w nie mozna z gildii odejsc):

whzjgc.jpg

Link do tematu: http://forum.wots.pl/threads/pro-evul-supren.423/
(screen na wypadek, gdyby Elfik zedytowal swoj post)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry