- Liczba reakcji
- 7
Wywiad z GoD Dixon
Bellerofont
Witam, GoD DixoN. Czy masz ochot? udzieli? wywiadu dla tibia.net.pl?
Dixon
Witam. Z przyjemno?ci?
B.
No to zaczniemy od standardowych pyta?. Jak si? nazywasz? Sk?d pochodzisz? Ile masz lat?
D.
Mam na imi? **, pochodz? z **. To nie zbyt du?a miejscowo?? na Warmii. Mam ** lat
B.
Dobrze, ** z **. Pochodzisz z Warmii, z tej cudnej krainy. Dlaczego zamiast p?ywa? ?odzi? grasz/gra?e? w Tibi??
D.
Heh, i to w?a?nie jest dobre pytanie. Nie b?d? wkr?ca?, ?e s? brudne i brzydkie jeziora. M?j kolega z trening?w pi?ki no?nej zach?ca? mnie do tego. Podczas meczy wyjazdowych opowiada? mi o tej "cudnej" grze jak na tamte czasy. Wkr?ci?em si? i oto jestem
B.
Hmmm... Skoro si? wkr?ci?e?, jakie s? twoje najwi?ksze osi?gni?cia?
D.
Na pocz?tku by?o ci??ko. Pami?tam jak z koleg? poszed?em na beholdery i on zrobi? monka. A ja zacz??em z nim gada?. Przygn?biaj?ce nie? Pisa?em do niego leave, ale odpowiada? na czerwono. Pami?tam nawet, z kim to by?o. Zenek Rzepak, jeden z moich najlepszych koleg?w.(Jak nie najlepszy). Bardzo mile go wspominam. Ale nie b?d? odchodzi? od tematu. Moim najwi?kszym osi?gni?ciem by? 108 ek na Askarze.
B.
Skoro osi?gn??e? takie du?e poziomy, to czy potem gra?e? na OTS'ach, czy nie mia?o sensu porzuca? swego dzie?a?
D.
Postanowi?em sko?czy? z tibi?. Ta gra przesta?a by? dla mnie ciekawa. Sprzeda?em posta?, ale niestety wr?ci?em do gry po p?? roku. Od niedawna zacz??em interesowa? si? OTS'ami. Oko?o rok temu.
B.
A na jakim OTS'ie gra?e? najd?u?ej? Jaki mo?esz nam poleci??
D.
Pierwszym moim OTS'em by? bobek.sytes.net Niestety ju? go nie ma. Exp by? niski(x4), ale jak na pierwszy OTS gra?o mi si? bardzo dobrze. Mog? poleci? OTS, kt?ry nied?ugo wyjdzie. Ornecki RPG, niekt?re osoby pami?taj? jego wydanie z 8.22 ale wi?cej dowiecie si? w dziale "serwery" jak wyjdzie.
B.
Na pocz?tku Naszego wywiadu, powiedzia?e? o swoim koledze z trening?w. Co porabiasz poza Tibi??
D.
Chyba jak wi?kszo?? ch?opak?w gra?em w klubie pi?karskim. ?eby go troch? rozs?awi? podam jego nazw?
- B??kitni Orneta. Sko?czy?em gra? w tamtym sezonie. Obecnie na Tibi? nie mam du?o czasu. Chodz? na kursy przedsi?biorczo?ci, technologii i j?zyka angielskiego. Spotykam si? ze znajomymi, "czasami" lubi? wyskoczy? na piwko. B.
Takie kursy zapowiadaj? dobry zaw?d - Kim chcesz by? w przysz?o?ci?
D.
Jeszcze nie zastanawia?em si? nad swoim zawodem. Jest to trudna decyzja, kt?ra mo?e przes?dzi? o ca?ym moim ?yciu. Chcia?bym by? hackerem. Wielu z Was myli poj?cie hacker i cracker Tak dla przypomnienia hacker jest to spec od zabezpiecze? a nie cz?owiek, kt?ry kradnie Wasze plate sety

B.
Do bycia hackerem trzeba mie? dobry sprz?t. W co wyposa?ona jest twoja „brama na ?wiat”?
D.
Mam 2 laptopy, kt?re mam nadziej? pomog? mi w tym. Nie s? to "kombajny". Procesor 2x 2.2, karta graficzna 512 i 3 Giga ramu. Oczywi?cie nie zamierzam na tym poprzesta?.
B.
Skoro o komputerach mowa, co na nich najcz??ciej robisz?
D.
Najcz??ciej rozmawiam na gadu, sprawdzam forum. (Czytaj tibia.net.pl) Lubi? zajmowa? si? botami. Pomaganie innym w tej dziedzinie sprawia mi przyjemno??.
B.
Sk?d si? dowiedzia?e? o TNP?
D.
Szuka?em najlepszego silnika. Mianowicie "Evo baj Aciek" Zrobi?em konto i tak zosta?o.
B.
Tworz?c OTS'y, trzeba tak?e umie? go opanowa?. Czy potrafisz robi? skrypty, mapy itp?
D.
Tak, umiem robi? najprostsze skrypty. Mapki mi wychodz? nie tak ?le. Ju? nied?ugo wyjdzie jak ju? wspomina?em m?j OTS i b?dziecie mogli oceni? mapk?.
B.
Po stworzeniu OTS'a, cz?owiek musi odpocz??. Polacy mog? to zrobi? poprzez s?uchanie muzyki. Jakiego typu muzyk? preferujesz?
D.
Tylko rap. WWO, Dixon37, JP, JWP, Molesta, Hemp-Gru, a niedawno spodoba?y mi si? piosenki pewnego ?ysola- Peja.
B.
W muzyce typu Rap cz?sto mo?na znale?? ukryte tre?ci. Czy wierzysz w Backmasking?
D.
No tak. My?l?, ?e piosenki o dw?ch przekazach s? bardzo cz?sto spotykane. Jednak nie zawsze ?atwo jest znale?? ten drugi sens. Niedawno na forum by?o g?o?no o s?ynnym "Dwu paku" (2pacc)
B.
No c??, s?ysza?em o tym. Wracaj?c do tematu, jaki lubisz typ gier?
D.
Nie lubi? typ?w gier. Gram w Fif?, ale ju? w PESa ju? nie zagram. Najbardziej lubi? jak ju? wspomina?em Fif?, GTA SA oraz najnowsz? wersj? IV. NFS Undercover te? nie jest z?y.
B.
Graj?c w takie gry, cz?sto musisz nazwa? swoj? posta? albo konto. Dlaczego GoD D.?
D.
Niestety troch? nie podoba mi si? nick. Pewnie od zespo?u Dixon37. A GoD wzi?? si? od pozycji na OTS. Przez jaki? czas mia?em nick Filipo ale jaki? Administrator zauwa?y? i wr?ci?em do Dixona ;<
B.
Czy czytasz jakie? czasopisma? Mo?e gazety typu Play albo CD-Action?
D.
Nie. Obecnie szkoda mi kasy na takie gazety. Wol? skoczy? na bro, kupi? troch? cc albo pacca

B.
No to wygl?da na to, ?e jeste? wybredny. Czy jeste? taki sam wzgl?dem kobiet? :>D.
Niestety tak. Dlatego ostatnio nie mog? sobie znale?? laski

B.
No to tym akcentem zako?czymy nasz wywiad. Id? sobie szukaj wybranki i powodzenia w dalszym ?yciu. Czy mo?e chcia?by? kogo? pozdrowi??
D.
Dzi?kuj?. Pewnie, ?e tak. Zaczn? od Zenka Rzepaka z Askary, Saussa Nevara. Andzie (kiedy? przez ni? pad?em
) Vraela za pi?knego Screena. M@rtina za pomoc z OTSem. Ca?? kadr?, wszystkich u?ytkownik?w i oczywi?cie Ciebie za po?wi?cony czas na ten wywiad. B.
Cya!
Wywiad przeprowadzi? Bellerofont.
PS:
Dixon kaza? powiedzie? - to m?j first wywiad.
Poprawione - Pogrubione odpowiedzi Dixona oraz przesuni?te na lew? stron?.
//Zedytowane na pro?b? GoD DixoN'a
// Edycja wywiadu. Autor nie zezwoli? na podawanie jego danych osobych st?d zosta?y one zast?pione znacznikami "**"
Ostatnia edycja: