-Tibia 8.60 Xentora.pl - Gold Edition - Najlepszy serwer Custom, TP, 4FUN, DARMOWY!

Status
Zamknięty.

sprite1993

Active User
Listopad 8, 2008
Liczba reakcji
4
Xentora.pl

Chcia?bym wam zaprezentowa? Xentora OTS. Nasz serwer posiada?, ju? wcze?niejsze edycje. Jednak postanowili?my stowrzyc Gold Edition czyli edycj? najbardziej dopracowan?. Skupili?my si? g??wnie na od?wie?eniu mapy, co my?l? w pe?ni si? nam uda?o ;) Poprawili?my tak?e system PVP, oraz dodali?my wiele urozmaice?. Przedstawi? klika podstawowych informacji o serwerze:

IP: Xentora.pl
Port: 7171
Klient: 8.6
Strona: Xentora :: Latest News

Posiadamy tak?e kilka wspania?ych event?w, kt?re urozmaicaj? gr?.
Start serwera ju? w SOBOT? 12 Maja 2012r. o godzinie 14:00
Postacie, mo?na ju? zak?adac na naszej stronie, na kt?rej tak?e znajdziecie reszt? informacji o naszym serwerze.

Jedn? z wielu zalet jest to, ?e jest to serwer Custom czyli mapa stworzona od 0, charakteryzuj?ca si? teleportami na expowiska. Nasz serwer jest w pe?ni darmowy, nie musicie kupywac ?adnych Vip?w, czy te? Premium Account - wszystko otrzymujecie za darmo!

Prezentuj? kilka screen?w z naszej mapy, jednak nie odzwierciedlaj? one znakomito?ci naszego serwera. Nie wierzysz? Przekonaj si? i zaloguj w sobot? o 14!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Odp: Xentora.pl - Gold Edition - Najlepszy serwer Custom, TP, 4FUN, DARMOWY!

Zn?w start ?wietnego Otsa Wbijam na 100% z ekip?,ots nie tak jak inne co stoj? po tydzie?,ten stoi po 1-2 miesci?ce;)
Zapraszam WARTO!!!!
jakby kto? my?la? ?e nic si? nie dziej? prosz? bardzo:Xentora.pl Ruthless Reign [HD]+[VT] - YouTube
pozatym filmikiem s? inne na kanale;)

Zapowiada si? bardzo dobry OTS! Napewno wbij? z ekpi? i mam nadzieje, ?e si? rozwinie!! Atrakcji na pewno nie zabraknie :) PzdR.

Shogun_/

ta mapa od 0 ;] chyba kupiona na allegro czy gdzies tam o ile pamietam. wi?c sie nie chwalcie ze jest wasza^^ mowisz ze vipa nie ma do dlaczego na ss pisze "witamy w strefie vip" ? hmm... ale wida? ?e co? zmienili?cie. z pewnoscia wbije i zapraszam rowniez innych. serwer godny uwagi...
pozdrawiam

VIP, jest darmowy i ka?dy otrzymuje go wraz z pierwszym zalogowaniem. Mapa jest nasza, nie jest kupiona z allegro, wykonywa? j? dla nas mapper.

VIP, jest darmowy i ka?dy otrzymuje go wraz z pierwszym zalogowaniem. Mapa jest nasza, nie jest kupiona z allegro, wykonywa? j? dla nas mapper.

prosze Cie nie k?am. ca?o?? mapy nie jest wasza. wiem bo gra?em na innym serwerze do ktorego nale?a?a ta mapa. potem admin j? sprzeda?. w paru pakietach chyba. wi?c nie k?am ;D. Mam nadzieje ?e gra b?dzie fajna. poprawcie te? respy bo niektore wygladaja g?upio.

Nie k?amie, miasta s? nasze, wcze?niej serwer nazywa? si? xevera.pl

k?amiesz... chyba lepiej wiem bo gra?em na serwerze do ktorego nalezala ta mapa..... i nie rob tu ze mnie idioty. bo lepiej wiem. i si? nie k???. ta mapa to kole? j? sprzedawa?. na tnet nawet to by?o.

Radz? od?wie?y? swoj? pami??, gdy? ta mapa nie by?a sprzedawana.
Ju? dzisiaj ko?czymy unikalny system addon?w, jak wszystko b?dzie gotowe zamieszcz? wi?cej info.

by?a ;) mia?o ja chyba 2 osoby. moze wi?cej. do 4 max. nawet ten z tnet blackq czy jakos tak mia? t? mape na swoim serwerze.

Ju? dzisiaj o 14:00 start!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry